Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Σύλληψη 38χρονου στη Ζάκυνθο για πυρκαγιές.

Συνελήφθη από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), ο Λ. Λ., 38 ετών, ημεδαπός, για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις 18/08/2010, στις περιοχές Αργάσι και Παναγούλα, στη Ζάκυνθο. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση, κατ’ εξακολούθηση. Ζήτησε και έλαβε 24ώρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.
Bookmark and Share

12 σχόλια:

spiros είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στους ήρωες της ασφάλειας που πιάσαν έναν αθώο για να του φωρτώσουν εγκλήματα τα οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση, ενώ οι αληθινοί εμπρηστές κυκλοφορούν ελεύθεροι και εννοείται πως ξέρουν ποιοι είναι αλλά δεν τα βάζουν με τα αφεντικά τους και βέβαια. Στα αρχίδια τους, να φανεί ότι οι αρχές κάνουν κάτι και δεν πα να καεί όλη η Γη. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον "ανεξάρτητο" ατσάραντο που τους διαφημίζει κιόλας.

niloxas είπε...

Και εσύ Σπύρο πως ξέρεις ότι αυτός που πιάσανε είναι αθώος; Έχεις κάποιες αποδείξεις;
Αν πράγματι είναι αθώος θα το αποδείξει εκεί που πρέπει.

spiros είπε...

Eσύ που πετάγεσαι θα έπρεπε να μάθεις τι παίζει και μετά να μιλάς, έτσι; Δεν λέμε πράγματα έτσι για να τα λέμε.
Πληροφοριακά, πήγε στον ανακριτή σήμερα και αθωώθηκε. Εκεί εννοούσες; ή στον Ευαγγελάτο; Εσείς που το αποδείξατε κιόλας θα ξέρετε, παπαγαλάκια.

rouf είπε...

@ Spiros

Exeis apolyto dikio.

Alla mias kai milame gia afentika....Enoeis aytous ( den einai kai polloi ) poy poulane oikopeda ( p.x. Se aigyptioys???? ) Etsi apo periergia gia na do an eimaste sto idio mhkos kymatos ;)

niloxas είπε...

Αφού αθωώθηκε ο άνθρωπος μπράβο του! Αν ξέρετε όμως ποιος/ποιοι το έκανε/έκαναν να πάτε να τον καταγγείλετε αντί να κατηγορείτε τον ατσάραντο.

spiros είπε...

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω επακριβώς ποιοι είναι και δεν είναι. Ξέρω όμως ότι δεν καίγονται τυχαία τα δάση από μόνα τους, ούτε και από τρελούς περαστικούς πυρομανείς. Για αιγύπτιους δεν έχω ακούσει τίποτα, (αν θέλεις βασίλη, πες και σε μας να ξέρουμε) αλλά σίγουρα κάποιοι, όχι όλοι, ιδιωκτήτες γης έχουν τη φωλιά τους λερομένη. αλλά που θα πάνε...

spiros είπε...

Δεν τον κατηγόρησα τον πολίτιμο ατσάραντο σου, νιλο, απλά του τη λέω γιατί δεν κοιτάει πέρα από το αστυνομικό δελτίο για να κάνει ενημέρωση και με αυτό το τρόπο παπαγαλίζει την προπαγάνδα τους.
Its not personal

kostas είπε...

Για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις
:
Η ειδηση οτι συνεληφθη και
κρατηθηκε καποιος στην ασφαλεια υποπτος για εμπρησμους κατ εξακολουθηση,ηταν περα για περα αληθινη.
Το ονομα ηταν απο την πρωτη στιγμη γνωστο και πολυ σωστα δεν δημοσιοποιηθηκε.

Οποτε ,προς τι τα επικριτικα σχολια εναντιον του Ατσαραντου?

Επι της ουσιας τωρα,μακαρι να ηταν μια παρεξηγηση,γιατι ο Λ$@32@ς ,δεν εχει δωσει τετοια δειγματα...

rouf είπε...

@ Spiros

Kati akougete oti kapoios poylaei fileta se Aigyptioys.

Perisotera otan tha exo epalitheysi gia na min einai RadioArvyla. Kai den epete oti einai kai Empristis apla opos anaferete ki eseis όχι όλοι, ιδιωκτήτες γης έχουν τη φωλιά τους λερομένη.


@ All

Tora gia na leme kai to allo ...
Pote vre paidia katharistikan ta dash mas???
Pote.

Den pisteyo oti oles oi foties einai apo emprismo....Ena mpoukalaki me ligo nero mesa leitoyrgei san prisma....vale tora kai tous 50 vathmous kai exeis fotia.

Na min milisoume gia ta skoupidia, mpoykalia me aerosol, aposmitika kai oti allo petaei o kathenas opoy mporei.

Tora an piasoun kapoion kai einai ontos ypaiteios as toys skisoun to askisto, oti allo kai na poume edo mesa den epanaferei ta kamena.

Opos den epanaferei kai ta 800 almyrikia apo thn paralia toy Lagana....


Filia kai kala na pernate.

Ατσάραντος είπε...

Επειδή έχουμε αρχίσει να χάνουμε το νόημα των λέξεων, η είδηση της σύλληψης ενός ατόμου, δεν είναι καταδικαστική απόφαση ούτε κοινωνικό στίγμα. Η δικαιοσύνη θα κρίνει και όχι τα μπλογκ αν κατηγορείται αδίκως ή αν είναι ένοχος. Η είδηση της σύλληψης είναι αληθινή και απόκρυψη ειδήσεων παρατηρείται στα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ καθεστώτα. Μακάρι ο άνθρωπος να αποδειχθεί αθώος και οι ένοχοι να υποστούν τις συνέπειες του νόμου.

kostas είπε...

Συνεχιζεται το θριλερ μεταξυ εισαγγελεα και ανακριτη,σχετικα με την συγκεκριμενη υποθεση:

"Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο άνδρας που συνελήφθη ως ύποπτος για τους εμπρησμούς των τελευταίων ημερών στη Ζάκυνθο.

Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας της διαφωνίας ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα ως προς τις ενδείξεις της ενοχής του και έτσι το θέμα παραπέμπεται τη Δευτέρα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ο άνδρας, πάντως, ισχυρίστηκε στην ανάκρισή του ότι είχε προμηθευτεί τα εύφλεκτα υλικά που βρέθηκαν στην κατοχή του, για να διοργανώσει μπάρμπεκιου με φίλους του στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία είναι κατοικήσιμη."

Απο zougla.gr

kostas είπε...

Τελικα, χθες κριθηκε προφυλακιστεος,ο φερομενος ως εμπρηστης...
Απο φαινεται,"αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου"...

Yγ.spiros ,
μετα και απο αυτην την εξελιξη,για την συγκεκριμενη υποθεση,πρεπει να ζητησεις συγνωμη και απο την Ασφαλεια και απο τον Ατσαραντο...