Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Καταγγελία για Ζακυνθινό κατάλυμα, όπως δημοσιεύτηκε στο troktiko.

"Ξενοδοχείο "Παλιοκαλύβα" Ζάκυνθος - κοροϊδία""
Λίγες μέρες προτού πάμε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και ενώ είχαμε κάνει κράτηση κι είχαμε στείλει προκαταβολή εδώ και 5 μήνες, η κυρία ξενοδόχος μας τηλεφώνησε... και μας ακύρωσε την κράτησή μας γιατί, όπως παραδέχτηκε η ίδια, έκανε καλύτερο deal με tour operator του εξωτερικού!!! Σε ανάλογη περίπτωση ο επιχειρηματίας εάν θέλει να λέγεται επαγγελματίας, αναλαμβάνει να σε μεταφέρει σε εφάμιλλο ή ανώτερο ξενοδοχείο που είναι της αρεσκείας σου, καλύπτοντας ο ίδιος την διαφορά. Αντ' αυτού, η κυρία ξενοδόχος μας πρότεινε κάποια καταλύμματα που ούτε το κατοικίδιο μου δεν θα καταδεχόμουν να στείλω, και όταν της είπαμε ότι δεν είναι της αρεσκείας μας και τις αντιπροτείναμε κάποιο, μας απάντησε "ή θα επιλέξετε τα ξενοδοχεία που σας δίνω συν 20€ (λες και είμαστε ζητιάνοι) ή αν δεν σας αρέσει πάρτε την προκαταβολή σας πίσω". Οι διακοπές μας χάλασαν αφού δεν βρίσκουμε αξιοπρεπές ξενοδοχείο -Αύγουστο μήνα τα μόνα που έχουν ξεμείνει είναι είτε πανάκριβα είτε τα χάλια που δεν τα θέλει κανείς- και ούτε μπορούμε να κάνουμε αλλαγές σε ακτοπλοϊκά και άδεις από την εργασία μας. Επιτέλους οι κύριοι που θέλουν να ονομάζονται ξενοδόχοι πρέπει να μάθουν από σεβασμό και επαγγελματισμό! Η ασυδοσία και η έλλειψη επαγγελματισμού στον Ελληνικό Τουρισμό πρέπει επιτέλους να σταματήσει!"
Bookmark and Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.hit360.com/hellas/diafimisi gia to nisi Zante men diskolo na bris plirofories gia to nisi Zante de

16xronos είπε...

αρχικα καλο θα ηταν να μη βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι!επιπλεον ανωνυμες καταγγελιες στο διαδυκτιο βγαινουν καθημερινα πολλες...για ποιο λογο δεν βαζει το ονομα του καταλυματος και το ονομα τοθ καταγγελοντοσ?? σ αυτους τους δυσκολους καιρους θα επιζησουν μονο οσοι ειναι σωστοι στην δδουλεια τους και δεν κοροιδευουν τον κοσμο σε ολους τους τομεις αρα το τελος καποιων παπατζηδων ειναι κοντα. επισης,επιτελους ας παμε οι ελληνες διακοπες και μια φορα ιουνιο ή ιουλιο οχι συνεχεια Αυγουστο.


εγω δεν παιρνω το μερος κανενως αλλα σιγουρα οταν υπαρχουν τοσα καταλυματα φυσικο ειναι να υπαρχουν καποιο κοντοφθαλμοι κουτοι και στενομυαλοι που ειναι αχρηστοι να κανουν σωστα την δουλεια τους...οπως προειπα μην βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι...απτο παραδειγμα αποτελει το γεγονος οτι δεν σημαινει επειδη καποιοι δημοσιοι υπαλληλοι τα παιρνουν κα ιδεν κανουν τιποτα στην δουλεια τους οτιε ιναι ολοι οι υπαλληλοι του κρατους ετσι δηαδη λαμογια.

Flipperakos είπε...

1. 3erw tin idioktitria kai episeis 3erw pws to xenodoxio opou sou protine pou den vazeis oute to zwo sou einai ena pentastero kai akoma an den exeis ti na kaneis 4is i wra to 3imeromata(to lew se auton pou egrapse sto troktiko kai 3erei gt)den einai anagei na mas zalizeis me ton kaimo sou

16xronos είπε...

@filipperakos

καλο ειναι αν στειλεις απαντηση στο τρωκτικο ή τελος παντων να στειλει η ιδιοκτητρια απαντηση στο τρωκτικο προσ αποκατασταση της αληθειας εφοσον ειναι ετσι οπως λες τα πραγματα.

Flipperakos είπε...

file m an pragmatika me stirizeis se euxaristw pl kai egw pragmatika lew tin alithia