Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Μενεγάκη - Παντζόπουλος στη Ζάκυνθο...

...για ολιγοήμερες διακοπές. Το ζευγάρι έφτασε στις 7 το απόγευμα με το Ionian Star και δύσκολα έγιναν αντιληπτοί από λιγοστούς επιβάτες του πλοίου, αφού είχαν φροντίσει να κινούνται "καμουφλαρισμένοι"! Το ζευγάρι θα μείνει σε βίλα πολυτελείας, την οποία δεν θα αποκαλύψουμε, για να μπορέσουν να κάνουν τις διακοπές τους ανενόχλητοι !
Post: Captain
Bookmark and Share

8 σχόλια:

Xaris είπε...

Sostos o ...atsarados!

16xronos είπε...

το τελευταιο που νιαζει τον κοσμο σε τετοιες δυσκολες εποχεσ ειναι πο κανει η μενεγακη διακοπεσ... εγω προσωπικα χΕ$τ!κ@ για το ποθ ειναι ... οπως και πολλοι αλλοι νομιζω θα συμφωνουν μαζι μου

Ανώνυμος είπε...

΄Αλλη δουλειά δεν είχαμε, να ασχοληθούμε με τους καμουφλαρισμένους καραγκιόζηδες !!!!!!!!!!!!!!

Ατσάραντος είπε...

Μ' αρέσει που δεν σας νοιάζει, αλλά κάθεστε και γράφετε σχόλια!!!

16xronos είπε...

αφου μας δινεται αυτη η δυνατοτητα γιατι να μην γραψουμε την γνωμη νας??ή μηοως θα πρεπει να συμφωνουμε με ολες τις αναρτησεις/?

Unknown είπε...

Με τη Λυδία Κονιόρδου που έρχεται την Τρίτη για να παίξει τις Τρωάδες του Ευριπίδη θα ασχοληθεί άραγε κανείς;

Ατσάραντος είπε...

Με τη Λυδία Κονιόρδου θα αρχοληθούν οι 150 θεατές, που θα πάνε στην παράσταση! Δάσκαλοι, καθηγητές, γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί και άλλοι επιστήμονες και γραμματιζούμενοι του τόπου θα κατακλύσουν το θέατρο! Όπως κάνουν άλλωστε σε κάθε πολιτιστικό γεγονός.

Υ.Γ. Με την ευκαιρία, θα γράψει κανένας για την αφισορύπανση που κάνουν στην πόλη, ή θα περιμένουμε τον Χατζηγιάννη για να βγάλουμε το άχτι μας;

rouf είπε...

@Atsa
Soy esteila ena link....Den to vgazeis edo na exei na asxolithei o kosmos me tipota poio sovaro apo tin afisoripansi????