Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Γκάλοπ για τους διεκδικητές του Δήμου Ζακύνθου...

...έρχεται στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες από τον τοπικό τύπο. Τα ονόματα για τα οποία ρωτήθηκαν οι Ζακυνθινοί είναι οι γνωστοί μέχρι σήμερα ήδη εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες. Γάσπαρος, Κομιώτης, Ακτύπης, Μποζίκης, Αντίοχος, Γκούσκος, Θεοδόσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος -και με διαφορά- έρχεται εκείνος ο υποψήφιος που πρόσφατα εξέδωσε και διένειμε πολυτελές ιλουστρασιόν προεκλογικό φυλλάδιο. Το εν λόγω διαφημιστικό υλικό εκτυπώθηκε από το ίδιο συγκρότημα που θα παρουσιάσει και τα θριαβευτικά (για τον πελάτη του) αποτελέσματα της δημοσκόπησης. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Bookmark and Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η "σαπίλα" δεν καταλαβαίνει από οικον. κρίση ούτε από τίποτα. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα ! Κρίση-κρίση, όλο και κάτι θα υπάρχει πάντα για "μάσα" ! ΄Αντε, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Βεβαίως μια απορία μου ποιός άραγε μπορεί να μου την λύσει; Απορώ ποιοι και πόσοι ήταν οι ερωτηθέντες στο γκάλοπ γιατί από ότι μπορώ να αντιληφθώ η αηδία προς το πρόσωπο όλων των τοπικών "αρχόντων" και γενικότερα όλων των "επαγγελματιών" πολιτικών (γιατί μην μου πείτε ότι όλοι αυτοί αγαπάνε τοσο τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν σ' αυτόν, είναι στο ζενίθ.

Ανώνυμος είπε...

Έγκυρες πηγές του blog μου αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται ακριβώς για δημοσκόπηση αλλά για κωλονοσκόπηση του δείγματος από τους υποψηφίους. Θα επικρατήσουν αυτοί που θα ολοκληρώσουν με τον πιο ανώδυνο για τους ψηφοφόρους τρόπο....

Ανώνυμος είπε...

Απολύτως εύστοχος ο "Χωραϊτης" !