Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Εκτός από το Βατικανό υπάρχει και το Βουληκανό...

...ως αυτόνομο κράτος εν κράτει. Στο Βουληκανό το πολίτευμα είναι οικογενειοκρατεία. Αρχικά ο πληθυσμός του κρατιδίου ήταν 300 άτομα, αλλά σήμερα ο πληθυσμός φτάνει τα 1650 άτομα, αφού οι αρχικοί 300 έφεραν και διόρισαν όλους τους συγγενείς τους. Στο Βουληκανό κανείς δεν τιμωρείται για παράνομες πράξεις και φυσικά κανείς δεν πάει στη φυλακή. Στο Βουληκανό οι μισθοί έχουν μέσο όρο τις 5 χιιλιάδες ευρώ, δίνονται δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και Αδείας, ενώ σε όσους δεν φτάνουν τα χρήματα μπορούν να παίρνουν και μίζες. Το Βουληκανό παράγει προστατευόμενα είδη με ονομασία προέλευσης, όπως: κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες, ψεύτες, λαοπλάνους, κηφήνες, δημαγωγούς και αργόσχολους. Το κλίμα του Βουληκανού είναι εύκρατο και γι αυτό εκεί ανθούν όλα τα ..μπουμπούκια. Τα έξοδα των κατοίκων του Βουληκανού πληρώνονται από 10 εκατομμύρια υπηκόους που κατοικούν γύρω από αυτό το μικρό κρατίδιο. Παρότι κατά καιρούς οι υπήκοοι δυσανασχετούν με τα άσκοπα έξοδα των κατοίκων του Βουληκανού, κάθε τέσσερα χρόνια, επιβεβαιώνουν την πίστη τους στο Βουληκανό. Και έτσι περνάνε τα χρόνια και ζούν αυτοί καλά και μεις χειρότερα.
Bookmark and Share

2 σχόλια:

rouf είπε...

Ksexases.

α έξοδα των κατοίκων του Βουληκανού πληρώνονται από 10 εκατομμύρια υπηκόους που κατοικούν γύρω από αυτό το μικρό κρατίδιο
Kai apo megales etereies toy eksoterikou.

KOSTAS PAP είπε...

Είναι απύθμενο το θράσος των βουλευτών που έχουν διορίσει όλους τους συγγενείς τους στη βουλή και εν μέσω κρίσεως διορίζουν και άλλους χωρίς ντροπή. Αλλά νομίζω ότι το σχόλιο παραπάνω τα λεέι όλα. Οι 10.000.000 κάτοικοι κάθε 4 χρόνια τους ψηφίζουν και ζούνε αυτοί πλουσιοπάροχα (οι υπάλληλοι της Βουλής) και οι περισσότεροι κάτοικοι φτωχαδάκια. Με τις υγείες μας.