Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Σχετικά με το πρόγραμμα για τις αποδείξεις της εφορίας.

Θα πουν πολλά και θα γράψουν πολλά εναντίον του προγράμματος γιατί έχει χαλάσει τα σχέδια των εταιρειών που ήθελαν να βγάλουν λεφτά και ο άλλος λόγος είναι ότι θέτω, μέσα από το πρόγραμμα, πρόταση στο Υπ.Οικονομικών να χρησιμοποιήσει την δωρεάν ψηφιοποίηση που κάνουμε με το πρόγραμμα αυτό, δημιουργώντας με το format adif πίνακες για το κάθε φορολογούμενο, στον κεντρικό υπολογιστή ώστε να έχει δυνατότητα να κάνει διασταυρώσεις. Αυτό κτυπάει τα οργανωμένα συμφέροντα και αυτό πραγματικά είναι για μένα η μεγάλη είδηση που θα ήθελα να αναρτηθεί. Τώρα όσο για τον ιό θα ήμουν πολύ βλάκας την στιγμή που τα στοιχεία μου είναι αληθινά να γράψω στον κώδικα του προγράμματος κάτι που είναι παράνομο. Αν ήμουν τέτοιος άνθρωπος η εφαρμογή θα διανεμόταν με διαφορετικό τρόπο και ανώνυμα. Δεν φταίω εγώ αν κάποιο antivirus είναι ευαίσθητο και τον κώδικα copy που έχει το Backup το θεωρεί ύποπτο και κτυπάει συναγερμό. Το επαναλαμβάνω και πάλι ο κώδικας είναι πεντακάθαρος δουλεύει σε πολλούς υπολογιστές και από χθες που αναρτήθηκε στο blogs atsarantos kai troktiko έπεσαν οι δύο server επειδή ξεπεράστηκε bandwidth limit. Kαταλαβαίνετε τι πάταγο έκανε η έκδοση και πόσους έθιξε όταν είδαν την τεράστια κίνηση και την πρόταση προς το Υπ.Οικ. Θα σας ήμουν υπόχρεος αν το αναρτούσατε αυτούσιο το μήνυμα αυτό. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη.
Υ.Γ. Όσοι δεν θέλετε να ακούτε μουσική κατά την έναρξη του προγράμματος στο φάκελο του προγράμματος με διαδρομή C:\Program Files\Αποδείξεις Εφορίας διαγράψτε το αρχείο ήχου με την ονομασία 5.wav. Η εφαρμογή τώρα θα ξεκινάει χωρίς να ακούγεται το τραγούδι.
Bookmark and Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, μακάρι το παράδειγμά σου της προσφοράς στους συμπολίτες σου να το ακολουθούσαν πολλοί. Ευχαριστούμε.

Πάνος είπε...

Συγχαρητήρια για την προσφορά, μήπως όμως θα πρέπει να προστεθεί και το είδος του καταστήματος (π.χ σούπερ μάρκετ κλπ) ;