Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Δωρεάν πρόγραμμα για τις αποδείξεις της εφορίας!

Όσοι δεν θέλετε να αγοράσετε βιβλίο χρώματος πράσινο, που λέει ο Αυτιάς στην τηλεόραση για να γράφετε τις αποδείξεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αυτό που έφτιαξα και καλούς φόρους χα χα χα!!! Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. (2,17mb) ή από εδώ.
Post: ΑΗΤΟΜΑΧΟΣ
73! de sv1hag


Bookmark and Share

5 σχόλια:

Marta είπε...

καλο φαινεται το προγραμμα αλλα δν μπορω να το κατεβασω :(

ioanna είπε...

ευχαριστουμε!

kostas είπε...

Πολυ Ωραιο.Μπραβο...

Χάρης είπε...

Μα γιατί να βάλουμε ένα πρόγραμα που δεν ξέρουμε την προέλευσή του στον υπολογιστή μας (ακόμα και αν είναι δωρεάν-αυτό δε σημαίνει κάτι όσον αφορά την επικινδυνότητά του, τουναντίον) ενώ μπορούμε πολύ εύκολα να κάνουμε την ίδια ακριβώς δουλειά με το Excel ή το OpenOffice Calc;;

Πολύς κόσμος έχει εγκατεστημένες σουίτες Office στους υπολογιστές του, οπότε ανοίγει την εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων και κάνει τα ίδια ή και περισσότερα από αυτό το πρόγραμα :-)

Για όποιον ενδιαφέρεται ας γράψει στο Google Openoffice και θα έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει την δωρεάν και ανοιχτού κώδικα σουίτα OpenOffice

Ατσάραντος είπε...

Αγαπητέ Χάρη.
Το σχόλιό σου είναι off side, με την καλή έννοια. Το πρόγραμμα είναι καθαρό και το έχει φτιάξει ο ραδιοερασιτέχνης SV1HAG, κατά κόσμον Γιάννης Πέτροβας. Η σελίδα του, μαζί με τη φωτογραφία του είναι εδώ http://cid-1cadae13039f027f.profile.live.com/.
Αν κάνεις τη δουλειά σου με το OpenOffice ή το Excel μην κατεβάσεις το πρόγραμμα του Γιάννη. Αυτό όμως απέχει από το να αφήνεις υπονοούμενα ότι το πρόγραμμα μπορεί να είναι επικίνδυνο. 'Αλλωστε μετά από 15.000 downloads δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα. Αντί λοπιόν να προσβάλεις κάποιον που δαπάνησε αρκετές ώρες για να φτιάξει ένα πρόγραμμα και να το διαθέσει σε όλους χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, καλύτερα να του πεις ένα ευχαριστώ.