Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικη συναυλία των "Τραγουδιστάδων τση Ζάκυθος".

Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος οργανώνουν και φέτος μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου και ώρα 8, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης μας. Το πολυφωνικό μέρος και την ορχήστρα, στελεχώνουν οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος και η Ιόνιος Φιλοκαλία. Διευθύνουν οι: Νίκος Γράψας και Παναγιώτης Μαρίνος.
Σολίστ: Στέλλα Μικρούλη – Σοπράνο, Ανδριάνα Λυκούρεση – Σοπράνο, Αλέξανδρος Αμανατίδης – Τενόρος. Φιλική Συμμετοχή: Διονύσης Σούρμπης – Βαρύτονος.
Κείμενα: π. Παναγιώτης Καποδίστριας. Τα μουσικά έργα είναι των: W.A. Mozart, Frank, Bach/Gounod, Κ. Σαμσαρέλου, Θεμ. Πολυκράτη, Ν. Γράψα, Παν. Μαρίνου, Χριστουγεννιάτικοι Ζακυνθινοί Εκκλησιαστικοί ύμνοι Αγνώστων, Κάλαντα και Χριστουγενιάτικα τραγούδια του κόσμου (Ισπανία, Μικρά Ασία, Ιταλία, Αγγλία). Τα χορωδιακά μέρη θα αποδώσουν 16 ανδρικές και γυναικείες φωνές, ενώ τα μουσικά μέρη θα καλύψει 12μελής ορχήστρα. Η σπουδαία αυτή μουσική εκδήλωση, τελεί υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ζακύνθου, της Μητρόπολης Ζακύνθου και του Επιμελητηρίου Ζακύνθου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Bookmark and Share

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Θα είναι εξαιρετική η συναυλία...
Συγχαρητήρια σε όσους συνδιοργανώνουν την εκδήλωση