Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Δήμαρχος λαουρέντης;

Ο κ. Ακτύπης ψωνίζει για τα ΚΑΠΗ από το Lidl, μαζί με έναν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας. Αφού φτάσαμε στο σημείο να πρέπει ο ίδιος ο Δήμαρχος να ασχολείται με τα χαρτιά υγείας και τα γιαουρτάκια για τους ηλικιωμένους της πόλης μας, φανταστείτε σε ποιο επίπεδο έχουν φτάσει οι δημοτικές υπηρεσίες. Άντε Δήμαρχε και σ' ανώτερα. Πιάσε και μια σκούπα να κάνεις μια λάτρα στο πλακόστρωτο της Αλ. Ρώμα! Έτσι εξηγείται που δεν τους μένει χρόνος για να λύσουν άλλα σοβαρότερα προβλήματα του Δήμου Ζακυνθίων. Κάνουν τα θελήματα και δεν προλαβαίνουν!

Υ.Γ. Στα σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει έστω ένας υπάλληλος να ασχολείται με αυτά;
Photo: M.S
Bookmark and Share

3 σχόλια:

DIONISIS L MARGARIS είπε...

καλά πρώτα λέγατε γιατί δεν ψωνίζει για το ΚΑΠΗ,τώρα που ψωνίζει γιατί ψωνίζει.Τι μικρότητες είναι αυτές?Όσο γιατί δεν έχει υπάλληλο ρωτήστε το Σύλλογο Υπαλλήλων του Δήμου που αρνούνται να εκτελέσουν εντολές του Δημαρχεύοντος στο Δήμο Ζακυνθίων κ.Ακτύπη(υπάρχει και σχετική καταγγελία τους).Δεν λέω οτι είναι "Άγιος",αλλά να κρίνουμε επι των λαθών του και όχι όποτε εμείς θέλουμε.

Ατσάραντος είπε...

Dionisaki,
μην το παίρνεις στραβά. Υπέρ του είναι το σχόλιο.

dionisis είπε...

ean o dimarxos einai anikanos na dwsei entoli na paei kapoios ypalilos tou dhmou na pswnisei gia to kapi tote den einai ikanos oute na einai dimarxos mono gia na vali kanena narthika kanei kai an!!!