Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Οι αρμόδιοι του Δήμου μας πήγαν 20 χρόνια πίσω...

...με την ανυπαρξία τους και την ανικανότητά τους στα θέματα διοίκησης και λειτουργίας μιας μικρής πόλης σαν τη Ζάκυνθο. Δεν είναι μόνο τα δύσκολα θέματα που δεν μπορούν να επιλύσουν, αυτοί δεν μπορούν ούτε στα απλά να βρουν μια λύση. Την ώρα που μισό δισεκατομμύριο θεατές θα πηγαίνουν στους κινηματογράφους για να δουν το "This is it" εμείς στη Ζάκυνθο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι η ταινία να βγει σε DVD, αφού ο μοναδικός κινηματογράφος του νησιού παραμένει κλειστός για δεύτερη χρονιά. Αφού δεν μπορούν να βάλουν σε λειτουργία έναν σινεμά φανταστείτε τι μπάχαλο επικρατεί στα υπόλοιπα τμήματα του Δήμου...

Post: Se.Sp.

Bookmark and Share

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην κάνετε παράπονα κύριοι. Ο Δήμος Ζακύνθίων λειτουργεί με γνώμονα την επιμόρφωση - κατάρτιση των Δημοτών του σε θέματα διαδικτύου και νέων τεχνολογιών ! Απλά κατεβάστε το από το ίντερνετ και κάνετε μικρές προβολές στα σπίτια σας !
Υ.Γ.: Αν δεν το "κογιονάρουμε" θα πρέπει να αρπάξουμε από ένα ματσούκι όλοι μας και να πάμε στο Δήμο να τους προβάλλουμε την ταινία:"Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο" !!!