Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Μεγάλο μυστήριο για την ταυτότητα της νεκρής χελώνας...

...που βρέθηκε στο Αργάσι, "δολοφονημένη" από την προπέλα ταχύπλοου σκάφους. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου, "Στη χελώνα είχε τοποθετηθεί από τον Μάιο του 2008, ο ειδικός επιστημονικός δορυφορικός πομπός ο οποίος επιτρέπει την παρακολούθηση των μετακινήσεων της χελώνας σε όλη τη Μεσόγειο. " Σε ποιές χελώνες είχε τοποθετηθεί τον Μάιο του 2008 πομπός; Στη Σοφία και στον Άρη! Τις δύο χελώνες που είχαν υιοθετήσει η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και ο υπουργός Τουρισμού Άρης Σπηλιωτόπουλος! Αν υποψιαστώ ότι σκοτώσανε τη βασιλική χελώνα ...θα πεθάνω!!!

Bookmark and Share

5 σχόλια:

rouf είπε...

DEN EIANI APO SKAFOS GIA 3 LOGOYS.

A) MIA PROPELA POY KINITE PANO SE 3CM AKSONA ME TAXYTHTES APO 1700RPM EOS 14500 RPM AN ENA APO TA FTERA TIS EXEI PERISOTERO BAROS THA SPASEI OXI MONO O AKSONAS ALLA ISOS KAI O KATHREPTIS TOYS SKAFOYS

B) EAN DEN SPASEI ( APITHANO ) THA AFISEI SHMADIA ( STIN XELONA ) SAN ELATHRIO DILADI PANO APO 30 XTYPIMATA ANA DEKA EKATOSTA.

G) MIA PROPELA POY KINITE ME TAXITHTES PANO APO 200 RMP AFINEI ENA XARAKTHRISTIKO HXO STO NERO ( SFIRIGMA ) H XELONES DEN PLISIAZOYN SE HXOYS TETOIOY EIDOYS.

MONO APO ARGES PROPELES MPOREI NA DEITE XTIPIMENH XELONA.

Haris Tortorelis είπε...

Μην αγχώνεστε, η χελώνα δεν ήταν η Σοφία, ήταν οοοο Άρης! Ναι! Και δεν υπάρχει καμία δολιοφθορά, και θα σας εξηγήσω.

Στην Ζάκυνθο οι χελώνες έρχονται για να γεννήσουν. Κατά συνέπεια, οι χελώνες που έρχονται είναι θηλυκές. Οι έξυπνοι του Πάρκου έσφιξαν τα στομάχια τους και τους κατέβηκε ιδέα! Να βαφτίσουν τις χελώνες Σοφία και Άρη. Έκτοτε το ζωντανό παρουσίασε αποκλείνουσα συμπεριφορά, απομονώθηκε από τον περίγυρό της και ελείψη ψυχιάτρου στο Πάρκο προέβει στην απονενοημένη πράξη. Καιροφυλαχτούσε και μόλις αντίκρυσε το ταχύπλοο έπεσε με φόρα στην προπέλα. Δυστυχώς δεν ήταν τυχερή σαν κάτι παχύδερμα που πέφτουν από τον πέμπτο όροφο και ζουν και βασιλεύουν σήμερα.

Ηθικός αυτουργός? Ο νονός της χελώνας. Να συληφθεί πάραυτα!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα
Ο Άρης Τορτ το είπε σωστά, αλλά Άρη πρόσεχε την Καραγκούνη γιατί δαγκώνει σαν άγριο σκυλί.
Έμαθα ότι ψάχνει τον δολοφόνο...

Ανώνυμος είπε...

Η Καραγκούνη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την κάνει τη δουλειά της! Μακάρι να έκαναν το ίδιο καλά τη δουλειά τους και οι δικοί μας "λεβέντες" αρχόντοι τση κονομισίας, μπορεί τότε νάχαμε νεράκι, αποκομιδή σκουπιδιών, δρόμους, μαρίνες, λιμάνια, σχολεία, πλατείες, νοσοκομεία, αποχέτευση, περιβάλλον, και τόσα άλλα άπιαστα όνειρα για τον ζακυνθινό τυφλοπόντικα ψηφοφόρο...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟ << Η Καραγκούνη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ >>

ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΩ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΗΣΙΟΥ????

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΕΣ.