Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Φωτογραφίες από την απογευματινή φωτιά στην Παναγούλα.

Αυτή την ώρα η φωτιά στην Παναγούλα έχει σβήσει.
Η κατάσταση στη βόρεια Ζάκυνθο είναι απελπιστική. Περισσότερα από 25.000 στρέμματα, από το Σχοινάρι μέχρι τις Μαριές έχουν γίνει στάχτη. Το πανέμορφο πευκόδασος στα Κρημνά δεν υπάρχει πια. Όλη η ορεινή καταπράσινη Ζάκυνθος είναι παρελθόν. Υπάρχουν φήμες για τη σύλληψη ενός ατόμου, που φέρεται να έχει ανάμειξη σε εμπρησμό.

Photos: ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ & Nefeli.

Bookmark and Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EIMASTE ILI8IOI!!!KATASTREEFOUME TO PERIBALON POU MAS KLIRODOTI8IKE APO TS PROGONOUS MAS OI OPOIOI TO SEVASTIKAN!!!!!O KOSMOS ERXETAI G N DEI T PRASINO K EMEIS T KAIME!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο που να αρχισω ?
Ηταν τυχαιο γεγονος ?
Πρεπει να δωσουμε συγχαρητηρια στους πυροσβεστες και σε κατοικους της περιοχης που εδωσαν μαχη με τη φωτια ....
Επιτελους ειδαμε και νερο να τρεχει απο τις βρυσες μας στις 9 το βραδυ .....
Ενα μηνα τωρα μας ελεγαν οτι υπηρχε βλαβη στη βανα και με τη φωτια αληθεια πως εφτιαξε ?
Απο αυριο 8α εχει παλι βλαβη αραγε ?
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΕΙ
καποιος ειπε οτι πηγε 2 εξαδες νερο στους πυροσβεστες.
Οποιος το πιστεψε κερδιζει βραβειο ...
Ορεεεεεεεεεεε ανοιχτες παλαμες που τους χρειαζονται.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΎΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΩΡΘΏΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ?
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΧΑΝΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΣΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ 2007 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ.
D.P.