Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Μουσικά διαμάντια του Μίμη Πλέσσα...

...που σημάδεψαν εποχές, χθες το βράδυ στο υπαίθριο, με την ερμηνεία δύο εξαίρετων νέων τραγουδιστών.

Post: Kostas

Bookmark and Share

8 σχόλια:

kostas είπε...

Περισσοτερες εδω :
http://www.flickr.com/photos/kostast/sets/72157621929703812/

Ανώνυμος είπε...

Όταν έρχεται στη Ζάκυνθο ο "Φούφουτος" με τη "Φουφουτίνα" γεμίζουν οι δρόμοι από αφίσσες και αεροπανώ. Για το Μίμη Πλέσσα δεν μπορούσε ο κ.Κάνδηλας και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση να ετοιμάσουν καλύτερη υποδοχή; Θα μπορούσε να ήταν το γεγονός του καλοκαιριού αλλά και εδώ δυστυχώς ατυχήσαμε πάλι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΑΚΥΘΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

κανε το καλο (παχυλες αμοιβες) και ριχτω στο γυαλο. αλλα μην ανησυχειτε θα τα ξεσκεπασει ολα η αντιπολιτευση. χαχαχαχα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε οι υπάλληλοι της Νομαρχίας δεν το ήξεραν (είναι γεγονός δεν το αναφέρω σαν περίφραση). Για την απουσία αφισών, κάτι που επεσήμανε και ίδιος ο πατριώτης μας, Μίμης Πλέσσας παρουσία του κ. Κάνδυλα, δεν είχαν χρήματα, γιατί τα μαζεύουν 10 χρόνια τώρα για την κατεδάφιση του κτιρίου Βούρτση.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως δεν το ανακοίνωσαν για να εμφανιστεί στον "Κήπο των Άστρων" (βεραμέντε) του Κάνδηλα μαζί με τους Κατσάμπα;

Ανώνυμος είπε...

Kapote ekane kai kamia synaylia o kandilas twra giati stamatise?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΕΙ? ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Η ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΕΣΣΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ?