Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Ο ατσάραντος μιλάει στο νονό του...

...στο περιοδικό Ραπόρτο.

ΡΑΠ: Ο Νομάρχης Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια Νομαρχιακού Συμβουλίου ακούστηκε να λέει : «Ξέρουμε ποιοι είναι οι Ατσάραντοι».Εννοούσε τον Λούκυ Λουκ, τον βεζύρη Ιζνογκούντ και την Κρουέλα Ντε Βίλλ ή υπάρχουν κι άλλοι που εμείς δεν γνωρίζουμε;

ΑΤΣΑ: Για να το λέει θα τους έχει δει από τις big brother κάμερες που έχει βάλει! Εδώ γνωρίζει όλους τους ψηφοφόρους έναν προς έναν. Ξέρει το νιτερέσο του κάθε ενός Ζακυθινού και την κάθε μπασία απ’ έξω κι ανακατωτά. Αν δεν μας ήξερε πως θα κατάφερνε να εκλεγεί Νομάρχης σε ένα νομό που βγάζει Πασόκο Βουλευτή και η κεντροαριστερά έχει ποσοστά πάνω από 60 τοις εκατό; Και για όσα δεν ξέρει, έβαλε κάμερες στη Νομαρχία για να τα μαθαίνει. Σε αυτά είναι πρώτος. Στα δημόσια έργα έχει ένα μικρό πρόβλημα, αλλά σίγουρα στις επόμενες 2-3 τετραετίες θα διορθωθεί. Αν και, μόνο οι κακόπιστοι μπορούν να λένε ότι δεν κάνει έργα. Έχει φτιάξει ακόμα και το θέατρο στο Σαρακινάδο. Εκτός από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, τη Μπιενάλε και άλλα πολλά που έγραφε στις προεκλογικές καταχωρήσεις του. Είναι ο Νομάρχης των έργων. Όμως μπορεί να συνεχίσει να κοιμάται ήσυχος. Οι ατσάραντοι είναι και θα παραμείνουν μειοψηφία.

ΡΑΠ: Με τις πρώτες σου αναρτήσεις ήρθες σε ρήξη με το Εργατικό Κέντρο. Πως το κατάφερες αυτό και πόσο αντικομουνιστή θεωρείς τον εαυτό σου σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10;

ΑΤΣΑ: Είναι παιδικό τραύμα επειδή δεν υπήρξα μέλος της ΚΝΕ. Γι’ αυτό μου βγαίνουν αυτές κομπλεξικές, προβοκατόρικες, ιμπεριαλιστικές, αντιλαϊκές αναρτήσεις. Πως μπορεί κάποιος να διαφωνεί με το Ε.Κ.Ζ που...η αποκαλυπτική συνέχεια εδώ από το ΡΑΠΟΡΤΟ.

Bookmark and Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΗ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ.

rouf είπε...

Isos se liga xronia na exoume kai Gaspar de ville pote den ksereis :)

Τρυποκαρυδος είπε...

Aυτα παει και λεει στις συνεντευξεις που δινει ο Ατσαραντος σε αλλα Μπλογκ η Λιμπρα και μετα εμεις δεν εχουμε να πουμε τιποτα!!! Ειναι να μην αγριευεις και να μην βγαινεις οξω απο τα ρουχα σου!!!???
Τωρα που τα ειπες ολα τι θα πουμε εμεις οι συναδελφοι συνοδοιποροι συμπαραστατες και συντροφοι!!!!

Μετα τιμης
Τρυποκαρυδος!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ=ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ