Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Όλοι στο δικαστήριο, στις 10 το πρωί...

...όπου έχουν κληθεί από την εισαγγελέα Ζακύνθου ο πρόεδρος του συνδέσμου ύδρευσης Δήμαρχος κ. Κομιώτης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ κ. Μαυρίας για να δώσουν εξηγήσεις για τις συνεχόμενες διακοπές υδροδότησης, που έχουν ως αποτέλεσμα πολλές περιοχές να μένουν χωρίς νερό μέχρι και τρεις μέρες! Αυτά τα φαινόμενα θα είχαν μια λογική εξήγηση αν ζούσαμε στη Σαχάρα, ευτυχώς όμως ζούμε στη Ζάκυνθο, που τον περασμένο χειμώνα παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη βροχόπτωση των τελευταίων δέκα ετών. Όλοι* σήμερα έξω από το δικαστήριο, μήπως και καταλάβει η ελληνική δικαιοσύνη ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όποιος με τις πράξεις του ή την απραξία του μας το στερεί θα πρέπει να υφίσταται και τις συνέπειες.

*Είμαι σίγουρος ότι δεν πατήσει κανένας έξω από τα δικαστήρια, αλλά υποσχέθηκα στο φίλο μου τον Άκη να γράψω κάτι γι' αυτό το θέμα. Αν ήταν να μας στερήσουν το κινητό ή το Ι.Χ θα τρέχαμε να διαμαρτυρηθούμε. Για το νερό χεστήκαμε!


Bookmark and Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ,
ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ,
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ........ΑΡΙΣΤΑ !!!

rouf είπε...

ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΑ

Αν ήταν να μας στερήσουν

1) ΔΑΝΕΙΑ
2) ΜΠΟΜΠΕΣ ΠΟΤΑ
3) ΠΑΡΚΙΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
4) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΓΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ
5) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ 23:00 03:00
6) ΑΓΩΡΑ ΦΟΥΣΚΟΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΜΕΤΡΩΝ
7) ΦΟΡΟΔΙΑΦΗΓΗ
8) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΕΙΠΑ ΟΝΟΜΑ? ΔΕΝ ΕΙΠΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

o asteriskos soy atsarante einai ola ta lefta!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Πως έχετε την απαίτηση ατομικά ο καθένας με δική του πρωτοβουλία να συμμετάσχει σε κινητοποίηση όταν απέχουν προκλητικά φορείς όπως αντιπολίτευση δήμου και νομαρχίας,συνδικαλιστικοί και κομματικοί μηχανισμοί;

rouf είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ << Πως έχετε την απαίτηση >>

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ .


ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΤΛ.

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο Κ....Σ ΜΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ.

rouf είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ....

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ....

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.