Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Αεροδρομίου Ζακύνθου το ανάγνωσμα. Επεισόδιο 1ο.

Στο αεροδρόμιο αν σε πιάσει κόψιμο καλύτερα να τα κάνεις πάνω σου. Όσο για τις οδηγίες για τη νέα γρίπη που είναι αναρτημένες σε όλο το αεροδρόμιο, για να πλύνεις τα χέρια σου καλό θα είναι να έχεις και ένα σαπουνάκι μαζί σου γιατί δεν υπάρχει ούτε σαπούνι αλλά και τα μηχανήματα του σαπουνιού είναι κατεστραμμένα. Από τις πέντε αντρικές τουαλέτες μόνο η μία ήταν σε λειτουργία και όλες οι άλλες είχαν κάποιο κάδο σκουπιδιών πάνω στη λεκάνη, για να βλέπει ο τουρίστας ότι είναι εκτός λειτουργίας.

Post: Vas.Trian.

Bookmark and Share

6 σχόλια:

Panivos είπε...

Η βιτρίνα του νησιού μας "το αεροδρόμιο"΄που ούτε νερό δεν υπάρχει για να πιούν οι ξεναγοι, που περνούν πολλές ώρες εκεί μέσα, περιμένοντας τους τουρίστες να έρθουν!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ, 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ BAR ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ.

ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΑΠΛΑ Ο ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ( PANOPTI )
ΒΙΤΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

ΟΙ ΞΕΝΑΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΥΔΙΑ, ΠΡΟΒΑΤΑ ?

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΙ ΚΑΛΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.

ΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ( ΜΑΣ )
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ( ΒΛΕΠΕ ΜΠΑΚΡΟΟΛ 2.5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ )

Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ?

ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

ΝΙΟΝΙΟΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ κ ΑΕΡΟΛΗΜΕΝΑΡΧΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ.............

dionisis είπε...

kai na itan mono mesa sto aerodromio sto dromo tou aerodromiou exete dei ti ginete xorta skoupidia pou ine i ypefthinoi ntropis!!

Ανώνυμος είπε...

Αμα θέλετε να δείτε πολυτέλειες, κοιτάχτε τα σπίτια, τα αυτοκίνητα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς (εσωτερικού και εξωτερικού) των διαφόρων αιρετών εργολάβων παρανομίας και των υψηλόβαθμων δημόσιων υπαλλήλων σε "ευαίσθητες" θέσεις (αεροδρόμια, τελωνεία, εφορίες, πολεοδομίες, αστυνομία...)