Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Μια διαφορετική έκθεση ζωγραφικής.



Post: Kon.Mou.

Bookmark and Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι δουλειά έχει ο "μοναχός" Επιφάνιος με μίνι ράσο σε πανάκριβο ξενοδοχείο για κοσμικό gala μεταξύ ημίγυμνων γυναικών (ύπαγε οπίσω μου, Σατανά), κάνοντας ιερές business με αλκοολούχο ποτό;; Δέχθηκε τη φώτιση της Παναγίας της Οικονομίσσης ή πλασάρει τη νέα κολεξιόν trendy οίνων ιεράς μεταλήψεως;;;

Sorry, ξέχασα, το Χρήμα υπεράνω όλων... Σεις εδιδάξατε, ω μακαριστέ Χριστόδουλε των Four Seasons, των θωρακισμένων Mercedes και των επτά εκατομμυρίων ευρώ για "πρόχειρες ανάγκες"!

Ευωχείτε, πάτερ!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ είπε...

ΚΡΑΣΙΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
Κρασιά

Λευκός Οίνος, Άγιου Όρους «Μυλοπόταμος»

Λευκός αρωματικός οίνος, φτιαγμένος αποκλειστικά από αυστηρώς επιλεγμένα σταφύλια Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Ροδίτη, που προέρχονται από τους αμπελώνες μας στον Μυλοπόταμο του Αγίου Όρους, των οποίων η στρεμματική απόδοση δεν υπερβαίνει τα 1.200 κιλά.

Στη γεύση έχει ευχάριστη οξύτητα, φίνα αρώματα άγουρου μήλου, αρμονία, ισορροπία και αφήνει στο στόμα ευχάριστες και δροσιστικές εντυπώσεις.

Απολαύστε το στους 10-12 βαθμούς, με σαλάτες, θαλασσινά, κρέατα με λευκές σαλάτες, τυριά και φρούτα.



Ερυθρός οίνος Άγιου Όρους «Μυλοπόταμος»

Χαρακτηρίζεται από το λαμπερό βαθυκόκκινο και βελούδινο χρώμα του, το μαλακό και απαλό μπουκέτο, στο οποίο αναγνωρίζει κανείς φρούτα του δάσους (ώριμα κεράσια και βατόμουρα).

Στη γεύση, έχει καλή τανινική δομή, άριστα ενσωματωμένη στο κρασί, στο οποίο δίνει σώμα και γευστική ευρύτητα.

Επίγευση πλούσια και ώριμη. Παλαίωση σε δρύινα βαρέλια επί 12 μήνες.

Απολαύστε το στους 18-20 βαθμούς Κελσίου, συνοδεύοντας όλα τα κρεατικά σχάρας, κυνήγια και πουλερικά, παραδοσιακά πιάτα και ξηρά τυριά.

Αργυρό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό οίνου Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο 2005.

Αργυρό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό οίνου Βρυξελλών τον Μάρτιο 2006 (www.concoursmondial.be).



Οινόμελι «Μυλοπόταμος»

Ερυθρός αρωματικός οίνος, μονοποικιλιακός φτιαγμένος από σταφύλια Μοσχάτο Αμβούργου, που δίνουν στο κρασί εξαιρετικά αρώματα.

Στη γεύση έχει ευχάριστη επίγευση, συνδυάζοντας ξηρά και ημίγλυκα χαρακτηριστικά.

Συνοδεύει απόλυτα φρούτα και ξηρούς καρπούς, μπορεί να σερβιριστεί με το επιδόρπιο και να συνοδεύσει κρέατα με γλυκές ή γλυκόξινες σάλτσες.

Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος 10-14 βαθμούς




Νάμα «Μυλοπόταμος»

Ερυθρός αρωματικός οίνος, φτιαγμένος από σταφύλια Μοσχατο Αλεξάνδρείας και Merlot, που δίνουν στο κρασί εξαιρετικά αρώματα. Το Νάμα οινοποιείται με τον παραδοσιακό τρόπο συμπυκνώσεως του γλεύκους.

Στη γεύση έχει πλούσια τανινική δομή με ευχάριστη επίγευση, φίνα αρώματα τριαντάφυλλου και φρούτων του δάσους.

Συνοδεύει απόλυτα φρούτα και ξηρούς καρπούς και μπορεί να σερβιριστεί με το επιδόρπιο.

Aπολαύστε το σε δροσερή θερμοκρασία γύρω στους 12-14 βαθμούς.

Ανώνυμος είπε...

Ερυθρός πακτωλός "Άγιου" Όρους «Ευρωπόταμος»

Χαρακτηρίζεται από το λαμπερό αυτοκρατορικό, βαθυκόκκινο και χρυσόβουλο χρώμα του, το μαλακό και απαλό "πακέτο", στο οποίο αναγνωρίζει κανείς "φρούτα" του κράτους (ώριμους διοικητές και υπουργούς).

Στη γεύση, έχει καλή off-shore δομή, άριστα ενσωματωμένη στη μονή, στην οποία δίνει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ευρύτητα προνομίων καθώς και παράκαμψη νόμων.

Επίγευση πλούσια (κυρίως), ηθική και νόμιμη. Παλαίωση σε ατσάλινα χρηματοκιβώτια μέχρι να ξεχαστεί το σκάνδαλο.

Απολαύστε το στους 18-20 βαθμούς Σανιδά, συνοδεύοντας όλα τα κυβερνητικά σχήματα, λαμόγια και τρωκτικά, παραδοσιακά ρουσφέτια και ξηρά μυαλά.

Αργυρό μετάλλιο στον ιερό διαγωνισμό καταπάτησης Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο 2005.

Αργυρό μετάλλιο στον ιερό διαγωνισμό κομπινών Βρυξελλών τον Μάρτιο 2006 (www.concoursfraudesacré.be).