Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Απάντηση του Αντινομάρχη κ. Σωτήρη Καρακά για το περίπτερο.

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα λέγονται και γράφονται πολλά σχετικά με την παραχώρηση περίπτερου στη μητέρα μου Ελισάβετ Καρακά θύμα πολέμου είμαι υποχρεωμένος να σας γνωρίσω τα εξής:
1.Εγώ σαν Σωτήρης Καράκας του Αλεξάνδρου δεν έχω στην κυριότητα μου κανένα περίπτερο
2.Πατερας μου ηταν Αλεξανδρος Καρακας αναπηρος πολεμου με αναπηρια 90% εχασε στον πολεμο ματι, χερι κλπ
3.Μητερα μου είναι η Ελισσαβετ Καρακα θυμα πολεμου οπου και της παραχωρηθηκε το περιπτερο, όπως και εχει παραχωρηθει και σε ολους τους αλλους που κατεχουν σημερα περιπτερα ειτε στην Ζακυνθο ειτε και στην υπολοιπη Ελλαδα, βασει του ευργετικου Νομου που εχει συνταξει η πολιτεια για αυτους που εχυσαν το αιμα τους για την πατριδα
Επιπροσθετα σας αναφερω ότι η μητερα μου Ελισσαβετ Καρακα 92 ετων σημερα όταν φυγει από τη ζωη το περιπτερο αυτοματως επανερχεται στην κυριοτητα του Κρατους, αυτή είναι η πραγματικοτητα όλα τα αλλα που γραφονται και λεγονται είναι εκ του πονηρου, θελοντας να σπιλωσουν το ονομα μου. Τα κριτηρια παραχωρησης του περιπτερου δεν είναι οικονομικα, αλλα ηθικη αμοιβη στην μητερα μου και θεωρω ότι η παραπληροφορηση από καποιους εχει πολιτικα κινητρα. Η μητερα μου παραχωρει το οικονομικο αποτελεσμα της εκμεταλλευσης του περιπτερου σε οικογενεια που προσφατα επληγει με θανατο από ατυχημα και εχει σοβαροτατα οικονομικα προβληματα.

Με τιμη Σωτηρης Καρακας

Υ.Γ. Παρακαλω προς αποκατασταση πλεον της αληθειας όπως κατεβασετε από το SITE σας τα ψευδος αναφερομενα σε μενα και για μια εβδομαδα ανεβαστε την επιστολη μου.


Bookmark and Share

43 σχόλια:

Ατσάραντος είπε...

κ. Καρακά
Η ανάρτηση της απάντησής σας έγινε ήδη.

Παρακαλούμε γνωστοποιήστε μας ποιες αναρτήσεις μας θεωρείτε ότι αναφέρουν ψευδή στοιχεία για το πρόσωπό σας. Ελπίζουμε να μην θεωρείτε τη σάτιρα ως συκοφαντία, γιατί τότε κινδυνεύετε να "κατηγορηθείτε" ότι δεν έχετε χιούμορ. Και επειδή το χιούμορ είναι χαρακτηριστικό των έξυπνων ανθρώπων νομίζουμε ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε άνετα, την προσβολή ή την συκοφαντία από τη σάτιρα, την οποία δεν μπορείτε να αποφύγετε ως δημόσιο πρόσωπο. Το ότι δικαιούχος δεν είστε εσείς, αλλά η μητέρα σας δεν μπορεί να αλλάξει την κριτική που ασκήθηκε, αφού στην περίπτωσή σας δεν επικρίθηκε το νόμιμο αλλά το ηθικό ζήτημα της παραχώρησης. Το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά. Σας συγχαίρουμε για την απόφασή σας να παραχωρήσετε το μίσθιο του περιπτέρου σε μια οικογένεια που έχει μεγάλη οικονομική ανάγκη. Είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνατε και χωρίς την παρέμβαση των blogs. Τέλος θα θέλαμε να μεταφέρετε το σεβασμό μας στη μητέρα σας, η οποία θα μπορούσε να είναι δική μας μητέρα ή γιαγιά αλλά δυστυχώς ορισμένες φορές, «αμαρτίαι τέκνων, παιδεύουσι γονείς».
Με τιμή
Ατσάραντος.-

Υ.Γ. Επειδή το email δεν στάλθηκε από τον ίδιο τον κ. Καρακά, αλλά από τρίτο πρόσωπο που λειτούργησε για λογαριασμό του κ. Καρακά, διατηρώ μια επιφύλαξη. Όμως η παράθεση τόσων στοιχείων ενισχύει τη βεβαιότητα ότι είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Αντινομάρχη.

ΔΙΟΝΥΣΗΣΔΔΔ είπε...

Η μανα μας ειναι οτι πιο αγνο και ιερο εχουμε σ'αυτην τη ζωη.
Γεμιζει το στομα σου οταν την φωναζεις ΜΑΝΑ.
Δεν ειναι αναγκη να γεμιζει και
η τσεπη σου.
Η μανα δεν ειναι το αλλωθι σου.
Ψαξε να βρεις κατι αλλο.
Ειναι και μεγαλη γυναικα, ακομα περιμενεις να σε βγαλει απο το βουρκο.
Ντροπη ΣΩΤΗΡΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καρακα,να σας ευχαριστησουμε κατα αρχη,που συμμετεχετε στην κοινοτητα μας με την απαντηση σας.

Περιμενουμε βεβαια και απαντησεις και για ολα τα κακως κειμενα,που, και εσεις ειστε υπευθυνος,πολεοδομια,κτιριο Βουρτση,σχολειο Αγγερικου,σχεδιο Γαιτανιου,Σχεδιο Πλανου κτλ.κτλ.κτλ...
Σας παρακαλουμε ομως,μην βαζετε μπροστα την Μητερα σας,μπροστα σε μια απρεπεια,που Εσεις διαπραξατε..
Να εχετε το σθενος,να υπερασπιστειτε τις επιλογες σας,με το οποιο κοστος...Δικαιολογιες του τυπου,εγω δεν πηρα τιποτα αλλα η μητερα μου,δεν σας Τιμουν....

Τωρα αν το Μισθιο παει σε μια οικογενεια που εχει Αναγκη,το ξερετε Εσεις και μονον Εσεις....
Παντως οταν Διεκδικησατε την χρηση του Περιπτερου ,ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ειπατε λεξη,παροτι προκληθηκατε για πολυ καιρο....

Αν βγαινατε ,εξ αρχης Δημοσια και Αιτιολογουσατε την Επιλογη Σας,ειστε πολυ εξυπνος ανθρωπος και γνωριζατε οτι θα προκληθουν αντιδρασεις,δεν θα ηταν ετσι τα πραγματα....

Μπορειτε τωρα,ομως Εμπρακτα να Επανορθωσετε,προτατευοντας την πολιτικη σας εικονα....

ΟΡΙΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΣΑς ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.
ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ,ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ,ΤΟ ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ....

Προχωρηστε σε αυτην την ενεργεια,ως ενδειξη εμπρακτης αποδειξης, οτι,η γυναικα του Καισαρα δεν φτανει να ειναι Τιμια,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Φαινεται κιολας...

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε,

Δε χρειάζεται "στρογγύλεμα" το "τετράγωνο"...
Ο κ. Καρακάς δε μπορεί να καταλάβει τον κοινό νού, γιατί είναι γρανάζι μιας αλαζονικής τοπικής αυτοδιοίκησης-εξουσίας.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσει (αν θέλει) ένας Αντι-νομάρχης μια ταλαίπωρη οικογένεια.
Ο τρόπος που συγκεκριμένα επέλεξε ο κ. Καρακάς γεννά πολλά ερωτηματικά και αμφιβολίες.
Όσο για τη μεταθάνατο επιστροφή των δικαιωμάτων, όλοι γνωρλιζουμε κάτι ενοικιασμένα περίπτερα από γόνους θυμάτων πολέμου ;

Ο ξεπεσμός δεν έχει όρια.
Ντροπή σε όλους μας.
Αυτοί είμαστε, αυτοί μας εξουσιάζουν!!!

Ατσάραντος είπε...

Σας παρακαλώ μην γράφετε με "κοσμητικά" επίθετα. Μην δίνετε αφορμές για να λένε ότι τα μπλογκς είναι συκοφαντικά και υβριστικά.

Υ.Γ. Και στο τέλος-τέλος δεν μπορώ να κάνω τη γραμματέα σας και να βάζω αστεράκια στις "κακές" λέξεις. (χαχαχα)

Dotoros είπε...

Επειδή Σωτήρη υποτιμάς την νοημοσύνη μας σαν ανθρώπους και καλά κάνεις γιατί έχεις πάρει χαμπάρι σε τι βουρδούλους απευθύνεσαι αφού σας ψηφίζουμε τόσα χρόνια και επειδή το νησί μας είναι τόσο μικρό που ο καθένας ξέρει μέχρι και τι ώρα πάει ο άλλος στην τουαλέτα θα σου πω τα εξής.
Ο πατέρας σου αγωνίστηκε και έχυσε αίμα για την πατρίδα για να μπορείτε εσείς να της το ρουφάτε.
Πόσο καιρό πριν το δυστύχημα κατέχεις το περίπτερο;
Τα χρήματα στην συγκεκριμένη οικογένεια μήπως τα παραχωρείς από την ημέρα που έγινε γνωστό στον τύπο και πιο πολύ στα blogs η συγκεκριμένη περίπτωση;
Όταν έγινε γνωστό για το περίπτερο ότι πρέπει να παραχωρηθεί σε άλλον λόγω θανάτου του ιδιοκτήτη υπήρχαν άτομα που ενδιαφερθήκαν και ένας από αυτούς είμαι και εγώ όπου ο πατέρας μου λόγω ατυχήματος μόνο το κεφάλι του κούναγε και είχαμε τρομερή οικονομική ανάγκη για γιατρούς, φάρμακα, ειδικά στρώματα, διάφορες θεραπείες κ.α.
Όπως είπα και πριν η Ζάκυνθος είναι μικρή και ξέρουμε κατά πόσο είχες οικονομική ανάγκη να πάρεις το περίπτερο στο όνομα της μητέρας σου.
Επειδή όλα ήταν νόμιμα αλλά όχι ηθικά να ξέρεις ότι στις εκλογές θα είναι νόμιμο να κατεβείς πάλι υποψήφιος αλλά δεν θα είναι ηθικό.
Όταν θα έρθουν εκλογές και θα περάσεις από το σπίτι μου με δώρα για να σε ψηφίσουμε πάλι τότε θα μάθεις και τι είναι ηθικό και τι όχι.
Αφιερωμένο: http://www.youtube.com/watch?v=uIzwraVWHK0

DOTOROS

Ανώνυμος είπε...

Αφελή ερωτήματα ενός νοήμονα πολίτη:
1)Η μητέρα "θύμα πολέμου" ούσα ζωντανή;
2)Εάν δίνεται για τον πατέρα γιατί δεν είχε παραχωρηθεί 60 χρόνια τώρα;(τόσα χρόνια έχει τελειώσει ο πόλεμος)
3)Μέχρι τώρα δεν είχε αποδημήσει εις Κύριον άλλος δικαιούχος ή του Τουριστικού ήταν ο μοναδικός; Αλλωστε έχουν δοθεί τόσες αδειες περιπτέρων τα τελευταία χρόνια, περισότερες κι απο Μίνι Μάρκετ,που είναι στην πραγματικότητα.
4)Τα περίπτερα τα έδινε η Πολιτεία στους ανάπηρους πολίτες προκει-μένου να βιοπορίζονται λόγω του οτι ήταν αδύνατη άλλου είδους προσφορά εργασίας.Νομιμοποιείται λοιπόν ο οποιοσδήποτε που του παρα χωρείται να το επινοικιάζει;
5)Ακόμα λοιπόν κι αν δόθηκε και τα χρήματα του ενοικίου παραδίδονται σε πολύτεκνη και χηρεύσασα οικο-γένεια, αυτή την μέριμνα οφείλει να την ασκεί η Πολιτεία και όχι ο όποιος πολίτης.Πράγμα που ελπίζω οτι θα γίνει στο μέλλον με την μείωση των μαιμού-αναπήρων(σύμφωνα με την πρόθεση της Κυβέρνησής),που δόξα τω Θεώ στο νησί μας έχουμε πάνω απο το ήμισυ του πληθυσμού.
Αυτά κε Αντινομάρχα αν και γνωρίζω οτι θα παραμείνουν ρητορικά, δικαιούμαι όμως να τα εκφράσω σ ένα δημόσιο πρόσωπο που ασκεί εξουσία και ευαγγελίζεται την διαφάνεια & την αξιοκρατία.
Ο Λαός δεν ψηφίζει μόνο,ασκεί και κριτική στην εξουσία και εσείς ως αιρετός οφείλετε να την δέχεστε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣ *


* ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ & ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=bc0Tyz5oW5w

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως πιστευω οτι ο ΓΙΔΑΣ αλλαξε εντελως τονο στην ανακοινωση του μετα το ποιημα (πιο ευγενης, πιο "νιπτω τας χειρας μου", μηπως ανυσηχησε μην τον βρουνε και κολοσε? Μα γιατι ανυσηχει? δεν εκανε και τιποτα παρανομο ουτε πολιτικος αντιπαλος ειναι! :p

Θελω να πω και ενα συγχαρητηρια στον κ. Καρακα που ειναι μεσα σε ολα και ασχολειτε... με το τι λεει ο καθε πικραμενος στα Blog της επικρατειας.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω βρε παιδι μου ,δεν ειναι λιγο περιεργο που η παραχωρηση έγινε, αν έγινε, μετα απο την δημοσιοποίηση ???? Λεω εγω τώρα.
Βρε δεν ντεποσαστε καθολου ????
Αν είχατε λίγη τσίπα θα είχατε παραιτηθεί 365 φορές

Ανώνυμος είπε...

Εδω δεν τους πνίγει το αίμα που έχει χυθεί απο το ΜΗ-ΕΡΓΟ τους και θα παραιτηθούν απο ένα ...κωλο- περίπτερο,που θάλεγε και ο αείμνηστος Γιαννόπουλος;
Πολλές ευαισθησίες γυρεύεις φίλε απο αναίσθητους.

Ανώνυμος είπε...

Για τη φουκαριάρα τη μάνα του, ρε γαμώτο!!!

Ανώνυμος είπε...

gia ton anonymo 9:35 den nomizo oti o g.i.d.a fobi8ike ton Karaka den vlepo pou8ena na prospa8ei na mazepsi tipota.Isa isa ekane ayto pou 8a eprepe na exoume kanei oloi emeis noritera.eipe ta pragmata me to onoma tous kai ekse8ese perisotero to karaka anagazontas ton na apantisei.oso gia ton kyrio karaka kalo 8a itan na pareti8ei teleios apo to periptero kai na ginei diadikasia paraxorisis apo tin arxi kai me diafaneia fisika.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω να ανησυχησε ο/η ΓΙΔΑΣ..
Ηταν η επεξηγηση για το ποιημα που δημιουργησε! Και πολυ ευγενικός ηταν.. Αν αληθεύουν αυτά που λεεί και πρέπει να παραιτηθεί και απο την θέση που εμείς ψηφίσαμε για να πάρει και απο την επιχειρηση. Εσυ που εμμεσα υποστηριζεις τον κ.Κόρακα, έισαι μαλλον απο αυτους τους φανατισμενους που οτι και να γινει θα ψηφίσουν τον δικο τους..

η κλαρόνα είπε...

Σου φάνηκε οτι κατουρήθηκε ο Γ.Ι.Δ.Α.Σ. απο τον φόβο του και τα στρογγύλεψε;
Οχι δεν ήταν τα κάτουρά του που έφτασαν μέχρι εσένα,τα λύματα που τρέχουν στους δρόμους μας χρόνια τώρα και δεν μιλάμε αλλά τους ξαναψηφάμε είναι.Δεν είναι τίποτα τα συνηθίσαμε.
Οσο για το "Θελω να πω και ενα συγχαρητηρια στον κ. Καρακα που ειναι μεσα σε ολα και ασχολειτε... με το τι λεει ο καθε πικραμενος στα Blog της επικρατειας"αν δεν έκανε κι αυτό, τσάμπα θα πήγαινε μέχρι τη Νομαρχία.Αλλωστε δεν απάντησε απο ευθιξία,εάν δεν τον εξέθετε ο Γ.Ι.Δ.Α.Σ. (οτι τον ψάχνει) δεν θα απαντούσε σε κανένα όπως δεν τόκανε τόόόόσο καιρό που είχε παραχωρηθεί το περίπτερο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ


ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΥΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΠΟΛΕΜΜΟΥ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΤΑ ΠΕΡΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΑΡΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΜΕΣΟΝ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥΜΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΩ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ.Κ ΚΑΡΑΚΑ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΙΤΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ


ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΥΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΠΟΛΕΜΜΟΥ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΤΑ ΠΕΡΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΑΡΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΜΕΣΟΝ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥΜΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΩ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ.Κ ΚΑΡΑΚΑ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΙΤΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΟΥΡΛΑΘΟΎΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ, ΕΛΕΟΣ!!!

S.L. είπε...

Αγαπητέ Σωτήρη,

1. Κανείς δεν έγραψε ότι εσύ προσωπικά έχεις στην κατοχή σου το περίπτερο. Γνωρίζουμε ότι είναι στο όνομα της μητέρας σου.

2. Κανείς δεν αμφισβήτησε την νομιμότητα των δικαιολογητικών που απαιτούνται γιατί πολύ απλά ούτε τα έχουμε δει ούτε είμαστε οι αρμόδιοι να τα κρίνουμε.

3. Αναφέρεσαι σε παραπληροφόρηση που προέρχεται από πολιτικά κίνητρα. Δεν είδαμε, διαβάσαμε ή ακούσαμε κανέναν από την αντιπολίτευση ή την συμπολίτευση να αντιδρά.
Αν δεν γραφόταν σε αυτό το blog δεν θα αντιδρούσαν ούτε οι απλοί πολίτες με όσα σου γράφουν.

4. Θεωρείς ότι κανένας άλλος Ζακυνθινός δεν είχε την ανάγκη και τα απαραίτητα «προσόντα» για να πάρει την εκμετάλλευση του περιπτέρου.

5. Αφού όπως λες ο σκοπός δεν είναι η οικονομική εκμετάλλευση αλλά η ηθική αμοιβή, τότε ποιος ο λόγος να κάνεις τον μεσάζοντα; Ποια μεγαλύτερη ηθική ανάταση από το να έκανες στη άκρη προκειμένου να ωφεληθεί κάποιος ταλαίπωρος πατριώτης μας;

6. Λες ότι το οικονομικό αποτέλεσμα της εκμετάλλευσης του περιπτέρου το δίνει η μητέρα σου σε οικογένεια με σοβαρά οικονομικά και άλλα προβλήματα. Αν το κάνει Μπράβο της. Επειδή όμως έχω κάθε δικαίωμα να είμαι τουλάχιστον επιφυλακτικός μήπως μπορείς να μας πεις πότε χρονικά έγινε αυτό και ποιο είναι το τίμημα;

7. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχεις "ενοχληθεί" από τοπικό ραδιόφωνο για να μιλήσεις ζωντανά για αυτό το θέμα. Έπρεπε να σου βγάλουνε ποίημα για να απαντήσεις;

Ποιος ο λόγος να κρύβεσαι, τι φοβάσαι αφού είσαι ο γιος μιας ευεργέτιδας;

Ανώνυμος είπε...

Όχι άλλο κάρβουνο!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωτήρη,πόσο μαζόχας μπορείς να είσαι που απαιτείς κιόλας να μείνει η ανάρτηση της απάντησής σου μια εβδομάδα;
Στρουθακαμηλίζεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Καρακας απο οσα ανεφερε στην επιστολη του και τα οποια φαινονται πραγματικα δικαιωνετε.
Επισης απο οσα γνωριζω εγω πολλες φορες εχει βοηθησει οικογενειες που εχουν αναγκη, γι αυτο και τον αγαπα και ο κοσμος. Γι αυτο και εμεις που κανουμε κριτικη εκ του ασφαλους θα πρεπει να ειμαστε πιο προσεχτικοι.

Ioannis Ioannou

Ανώνυμος είπε...

Αφου το οικονοκικό αποτέλεσμα του περιπτέρου πάει στην οικογένεια, γιατί ταλαιπωρίσαι και σου σέρνουν και τόσα: Δώστο στην οικογένεια κατευθεία. Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια, λετε γιατι δεν το πηρε το περιπτερο αλλος... Ποιος να το πάρει? Ποιος βιοπαλεστης, αναπηρος εχει λεφτα για λαδωματα και αερα για να γινει στο φιναλε...ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ?
Στον Κωστα και την Αθηνα πηγαινα για τσιγαρα, στον Σωτηρη ΠΟΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κε Αντινομάρχα, μιας και ανοίξαμε την κουβέντα περί νομιμότητας και ηθικής, θα σας παρακαλούσα να μπείτε στον κόπο και να προτείνετε στον προϊστάμενό σας όπως εξετάσετε και την νομιμότητα τον υπολοίπων αδειών περιπτέρων καθώς επίσης και τις συνθήκες χρήσης τους. Έτσι για να μας αποδείξετε πως οι πολιτικοί στην Ζάκυνθο έχετε θέληση και τσαγανό. Λέμε τώρα...

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
*Ο κ. Καρακας απο οσα ανεφερε στην επιστολη του και τα οποια φαινονται πραγματικα δικαιωνετε.
Επισης απο οσα γνωριζω εγω πολλες φορες εχει βοηθησει οικογενειες που εχουν αναγκη, γι αυτο και τον αγαπα και ο κοσμος. Γι αυτο και εμεις που κανουμε κριτικη εκ του ασφαλους θα πρεπει να ειμαστε πιο προσεχτικοι.

Ioannis Ioannou*

kyrioi exoume dei kai exoume dei lamogies alla san ayti proti fora blepo.to ioannis ioanou mexri
prox8es tin kyriaki itan ena onoma pou xrisimopoiousa sto facebook kai simera einai louki louk kai ayrio mporei na einai donald duck...
ti allo 8a doume kyrioi se ayto to nisi?
na anaskebaso mou zitane kai epidi den to kano ego to kanoun aytoi gia mena.
plastes ypografes kai sta blog!!!
etsi exoun sini8isei na kanoun tis doulies tous oloi aytoi.me tetoia xartia kai me tetoies ypografes mas ta masane.

ou na mou xa8eite!!!

Ανώνυμος είπε...

KRA KRA KRA STROUFITA KARAKA.......
TO STROUMFISES TO PERIPTERAKI ME TIS KIT KAT.......

Ανώνυμος είπε...

To κακό, Σωτηράκι, είναι ότι επιμένεις να νομίζεις ότι όλοι οι Ζακυνθινοί είναι βλάκες (με αυτά που ψηφίζουν, δικαιολογείσαι λίγο)... Δεν είναι όλοι, όμως. Αρχίσανε και ξυπνάνε, βλέπουν το καλύτερο στη ζωή τους και το θέλουν, να είσαι σίγουρος ότι η εποχή σας (των αιρετών του πάρτα όλα) τελειώνει.

Ανώνυμος είπε...

και μενα οι γονεις μου που ειναι 40 χρονων και οχι 8ο ειναι ανεργοι.θα μου δωσεις και μενα μια αδεια???
ουστ ρεεεεεεεε!χρησιομοποιοεις τη μανα σου,δεν ντρεπεσαι!και εχεις και το θρασος να ζητας και το λογο!

ουστ &&&&&&&&& της ζακυνθου!

Ανώνυμος είπε...

H ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ (ΚΑΡΑΚΑ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΣΩΤΗΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΝΤΡΟΠΗ!

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά τι φωνασκείτε; Γιατί δηλαδή, ο άνθρωπος των 92 χρόνων που έχει και πείρα, δεν δικαιούται να ζητήσει και να βρει δουλειά; Άλλωστε δίνει και το παράδειγμα του πόσα χρόνια πρέπει να περιμένουν οι 20χρονοι, για να μπουν στην αγορά εργασίας!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν σκέφτηκε κανείς πως ένας 92χρονος έχει να θρέψει παιδιά, εγγόνια, δισσέγγονα και βάλε, ενώ ένας 20χρονος μόνο τον εαυτό του; Ω της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ.....

Ανώνυμος είπε...

Για ολους οσους ,αναφερονται ,ειτε θετικα ειτε αρνητικα,στην Μητερα του κ.Καρακα:
Δεν ειναι σωστο,σε καμια περιπτωση,να εμπλακει η Μητερα του.
Εμεις οι ιδιοι,τον κατηγορουμε,ΚΑΙ γιατι δεν ειχε το θαρρος ,να παρει την ευθυνη των πραξεων του,παρα εβαλε την Μητερα του ,για Ασπιδα,προκειμενου να Δικαιολογησει τα Αδικαιολογητα.
Ας μην,πεφτουμε λοιπον σε αυτην την Παγιδα.
Κανενα σχολιο για την Μητερα του,σεβασμος για Αυτην,και Ξεμπροστιασμα του Υιου Σωτηρη.

Κ.Καρακα,επειδη ειδαμε,οπως και στην Υποθεση Τσαγκαροπουλοου(Με τα χρηματα που υποστηριξες οτι ειχε παρει απο τον Πεττα),Οτι εχεις το Θαρρος της Συγνωμης,

Πραξε και τωρα αναλογως.
Και το κυριοτερο,Παραιτησου αμεσα απο την επικαρπια του Περιπτερου.
Ακομα και τωρα,που η Γελοιοποιηση του Ονοματος Σου, τεινει να παρει διαστασεις,Προλαβαινεις να σταματησεις τα Χειροτερα...

Υγ.Με Τον Σωτηρη Καρακα,Δεν εχει κανεις Τιποτα,Ο Κοσμος τα εχει με Τον Αντινομαρχη Καρακα,που ,απο οτο φαινεται,Χρησιμοποιησε την Θεση του προς Ιδιον Οφειλος...

Ατσάραντος είπε...

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα Ανώνυμο @ 3:57:00 μμ.

Και επί τη ευκαιρία φτιάξτε όλοι οι Ανώνυμοι ένα λογαριασμό με Ψευδώνυμο ώστε να μπορούμε να συνεννοούμαστε! Έτσι κι αλλιώς η ανωνυμία παραμένει.

Ανώνυμος είπε...

*Η εποχή των αιρετών του "πάρτα όλα"* - πραγματικά, αυτή ακριβώς την εποχή διανύουμε, οι άνθρωποι που ζητούν προεκλογικά την εμπιστοσύνη μας είναι εκείνοι που κάνουν τη μεγαλύτερη κατάχρησή της μετεκλογικά. Για την κονόμα, ρε γαμώτο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3.57 που είδες οτι με τον Τσαγκαρόπουλο είχε το θάρρος της γνώμης του;
Πέταξε την μπόμπα και μόλις του τράβηξαν το αυτί "δεν ξέρω,δεν είδα".
Εκ των υστέρων τιμητής "τάχα πεί ΕΓΩ";εχέστηκα, μετα συγχωρήσεως.
Ούτε εκεί δεν είχε κότσια γιατί φοβήθηκε οτι θα του βγάλουν και τα δικά του άπλυτα στην φόρα.
Για να ξέρουμε τι λέμε.

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Επί της ευκαιρίας και για να μαθαίνουν οι νεότεροι, εν καιρό Βασιλιά Πέττα βγήκε και κατηγόρησε δημόσια τον Άκη για χρηματισμό αναφέροντας μάλιστα το συγκεκριμένο ποσό. Μετά από κάνα δεκαήμερο βγήκε και πάλι δημόσια στον Άστρα (αχ Δημήτρη μου!) και το έκανε γαργάρα, δηλώνοντας την μεταμέλεια του και την συγνώμη του λόγω λέει κακής πληροφόρησης και παρεξήγησης. O Άκης απ΄ την άλλη συγχώρησε με μεγάλη ευκολία τον άνθρωπο που τον κατηγόρησε για απατεώνα. Με τέτοιους ξευτίλες άντρες έχουμε να κάνουμε!!
Έτσι λοιπόν ζήσανε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Και το εκπαιδευτικό μας κομμάτι:

Άγνωστες Λέξεις : Ακεραιότητα, Εντιμότητα, Υπευθυνότητα, Αξιοπρέπεια, Φερεγγυότητα, Ηθική, Ειλικρίνεια, Χρηστότητα, Ευσυνειδησία….

Ανώνυμος είπε...

KAI MONO H ANAFORA STHN GENEODORIA SAS TA LEEI OLA...
KYRIE!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πριν απο 6 μηνες επισκεπτηκαμε τον κυριο καρακα εγω και ο πατερας μου ο οποιος ειχε σοβαρο προβλημα υγειας. Το αναφεραμε στο κυριο καρακα και του ζητησαμε τη βοηθεια του, γιατι ο πατερας μου επρεπε να μεταφερθει αμεσα στην αθηνα και να χειρουργηθει και δεν ειχαμε ολα τα χρηματα που απαιτουντω. Αυτα τα οποια εκανε ο κυριος καρακας για τον πατερα μου δεν το εκαναν τα αδελφια του, και εχω την υποχρεωση να τα αναφερω και να τον ευχαριστησω δημοσια. Οσα δε αναφερει στην επιστολη του σχετικα με τον περιπτερο ειναι αληθινα.
N.I.K.A

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9:19,

Ο κάθε άνθρωπος με δημόσιο αξίωμα δεν κρίνεται για το αν είναι ή όχι πονόψυχος ή ευεργέτης μεμονωμένων ατόμων, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. Καλά έκαμε ο κ. Καρακάς και σε βοήθησε, αλλά εδώ κρίνεται για άλλα πράγματα, και δεν αποτελεί ηθικό ελαφρυντικό η πράξη του αυτή, που στο κάτω-κάτω μπορεί να έγινε και για ψηφοθηρικούς λόγους (π.χ. μετά από αυτά που έκαμε, είμαι σίγουρος ότι θα τον ψηφίσεις...).

Ας είναι πολύ προσεκτικοί οι διοικούντες να τηρούν το νόμο σε κάθε περίπτωση, αλλά επίσης να μη θίγουν και την ηθική τάξη με πράξεις παρεξηγήσιμες και ύποπτες. Παλιότερα οι πολιτικοί φτώχαιναν προσφέροντας στην πατρίδα - τώρα, πλουτίζουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την κατάληψη δημόσιας θέσης. Περίεργο δεν σας φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβα ατσαρανυε,μια γυναικα στα 92 δεν μπορει να καταλαβει και να διαχωρισει αν κανει λαμογια η οχι???
αντε με ολους τους βρωμιαρηδες πια.

Ανώνυμος είπε...

NA FIGETE KIRIE NA PATE ALOU.....