Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

UPDATE: Δύο ύποπτα κρούσματα της “γρίπης των χοίρων” νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ζακύνθου…

…σύμφωνα με πληροφορίες που από το πρωί διέρευσαν στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται για δύο τουρίστες, έναν Έλληνα και έναν Αργεντινό που παρουσίασαν συμπτώματα της γρίπης. Από το νοσοκομείο έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα έτσι ώστε αν τελικά τα δείγματα των εξετάσεων βγουν θετικά να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος για τους υπόλοιπους ασθενείς και το προσωπικό.

UPDATE: Αυτή την ώρα αδειάζουν το κοντέινερ με τα γραφεία του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν εκεί, σε καραντίνα, τους δύο ασθενείς. Αφού μεταφερθούν φάκελοι, γραφεία, καρέκλες και ράφια θα τοποθετήσουν κρεβάτια και ιατρικό υλικό για τη νοσηλεία των υπόπτων κρουσμάτων. ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!

Bookmark and Share

8 σχόλια:

P. Kapodistrias είπε...

Θυμάστε που τα έλεγα ο δόλιος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ήδη έκαμα σχετική αναφορά....

Ανώνυμος είπε...

αν αληθεύει αυτό, για τα κοντεϊνερ, είναι εγκλημα....

Ανώνυμος είπε...

τι καλες τοπικες αρχές που εχουμε..

Σου λένε εαν δεν πάνε οι ανθρωποι από την γρίπη θα φροντισουμε εμεις να πάνε απο την ζεστη που εχει στα κοντεινερ ή εστω από κάτι αλλο που θα κολλήσουν στο μη αποστειρωμενο κοντεινερ

Ανώνυμος είπε...

ειναι οι ελληνικη ψυχη βρε που μετραει!Ο ξενιος Διας που λεμε...Μη μας ακουσει και ψωμιαδης-καρατζαφερης γιατι θα μας πουνε ''καλα κανανε...αφου δεν ειναι ελληναραδες ας ψοφισουν!''βρε ουστττττττ

Ανώνυμος είπε...

ayto einai mono h arxh.....oso na nai,den tha erthoun ki alloi en opsei kalokairiou?Tosa lefta,einai megalh doyleia, na mpoyn thermikes kameres sto aerodromio?oute to aytonohto pia??kai kala gia toys ksenous,den tous noiazei,gia oloys emas tous ntoipious poy doyleyoume me toys toyristes,ti prepei na kanoyme???

Ανώνυμος είπε...

Bravo ke kapsampeli
Dieprepses pali

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

στην ΖΑΚΥΝΘΟ ζουμε τι περιμενες!!!!
Ετσι οπως την καταντησαν!!!!!!!!!!!