Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Από το Μάρτιο οι Ζακυνθινοί Νεοδημοκράτες είχαν στείλει το μήνυμα...

...φωνάζοντας -δίπλα στο αυτί του Καραμανλή- το σύνθημα "Κώστα διώξε τα λαμόγια". Η διαφορά του 11,5% είναι μια πανωλεθρία για την κυβερνώσα παράταξη, αφού τα έργα και οι ημέρες των τοπικών αρχόντων του κόμματος δεν πέρασαν απαρατήρητα. Τα χάλια του νησιού, με την απουσία έργων και υποδομών, που θα καλύπτουν τις βασικές ανάγκες μιας κοινωνίας, τα χρεώθηκε η Νέα Δημοκρατία. Και παρότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός ήρθε στο νησί, παρότι η ευρωβουλευτής κα. Κράτσα έδωσε τον αγώνα της, παρότι τα κομματικά στελέχη και οι πολιτευτές βγήκαν μπροστά για να δώσουν τη μάχη, η προσεκτική ανάγνωση των αποτελεσμάτων μαρτυρά ότι η Νέα Δημοκρατία πολεμήθηκε εκ των έσω. Το αν η Νέα Δημοκρατία πήρε το μήνυμα θα φανεί στις ερχόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης, όταν θα πρέπει να διαλέξει αν θα υποστηρίξει ανθρώπους καθαρούς με όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο ή να θα υποκύψει σε παρωχημένες επιλογές.

Bookmark and Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν τους άκουσε διότι οι επευφημίες των φοιτητών που είχαν φέρει απο την Πάτρα, επεσκίασαν τις φωνές των διαμαρτυρόμενων.
Πάντα υπάρχει επιλεκτική ακοή στα "ζήτω" και όχι στα "ούρα".

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πόλεμος εκ των έσω? Μην βάζετε βούτυρο στο ψωμί του Νομάρχη και του Καρακά, επειδή αυτοί θα χρεωθούν την ήττα.
Δεν έγινε κανενα έργο στη Ζάκυνθο, η τοπική ΝΟΔΕ είναι απούσα εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον. Υπάρχει ΝΔ στη Ζάκυνθο;
Και να σκεφτείτε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των 500 Βορειοηπειρωτών, που με ενέργειες του Γάσπαρου πήραν ταυτότητα και δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν Ν.Δ.
Αν κάποιοι δεν κατάφεραν να φέρουν ετεροδημότες στο νησί δεν φταίνε ούτε οι "ξώγαμπροι", ούτε οι άλλοι.

oxaereytos είπε...

zakynuinoi xeretismoys sto nomarxh ti doylia toy tin ekame