Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Για τα μπάζα δημοσκοπήσεις και Υπουργείο Εσωτερικών...

...αφού οι μεν δημοσκόποι ξεκίνησαν να δίνουν διαφορά 6 μονάδων, ενώ το Υπουργείο μέχρι της 12:30 έδινε διαφορά 2,8 μονάδων, ανάμεσα σε Πασοκ και Νέα Δημοκρατία. Μετά της 12:30 η διαφορά άρχισε να ανεβαίνει και απ' ότι λένε το πρωί θα φτάσει μέχρι το 4%. Επίδειξη εγκυρότητας από τις εταιρίες και φοβερή η οργάνωση για το Κράτος. Παρότι ψήφισαν μόνο οι μισοί Έλληνες και χωρίς σταυροδοσία, ακόμη περνάνε ψήφους στα κομπιούτερ. Φανταστείτε να πήγαιναν να ψηφίσουν όλοι. Θα περιμέναμε τη Δευτέρα το απόγευμα, με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, να μάθουμε ποιος κέρδισε.

Photo: Prezatv

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΟΙ ΔΟΣΗΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΑΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Η ΤΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ.
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 7%. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΥΠΝΑΕΙ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ,ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΑΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ? ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αν περιμενεις να εισε ενα νουμερο της αποχης....
γιαξε σημερο που σκοτωνουντε για ποιονε εδουλεψε η αποχη?
Το οτι ανεβηκε το ΛΑΟΣ λογικο εινε,τουλαχιστον απο οτι θυμουντε οαοι εζησαν τη δικτατορια,οι προτοκλασατοι βρεθηκαν χωρις δραχμη στην τσεπη
φτιαχνοντας εργα που εμειναν....
θυμηθειτε τους δρομους της ΜΟΜΜΑ το αεροδρομιο το γηπεδο(ημουνα εκει με το σχολειο περιμενοντας τον Παττακο)
στους αγροτες ειχαν χαριστει τα δανεια μεχρι 100 χιλιαδες δραχμες....
το τι ξεπουληθηκε εινε αλλο

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΦΩΤΗΣΗ
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΔΩΠΑ ΕΚΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ


ΝΑ!!!!(..ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΑΣΚΕΛΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ....) ΩΡΣΕ ΓΑΜΠΡΕ ....ΚΟΥΦΕΤΑ....!!!!

ΜΕ ΤΣΗ'(Υ)ΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ...
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

me ts 4.5 monades mprosta apodiknietai oti i ND ithele na dimiourgisei klima logw ONNED kai sinentfxis karamanli...K.Karamanli xtes st sinentef3i mas fwtisate??etsi kanoun oi agrioi typoi san ki esas...etsi kanoun oi....prwthipourgoi tis xwras???