Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Ήρθε στο atsarantos@inbox.com

Κυρίες και κύριοι,
Συμμετέχω στις ευρωεκλογές επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δράσης. Η Δράση, μια νέα πολιτική κίνηση, ξεκίνησε από την κοινή διαπίστωση 1000 περίπου πολιτών ότι η πατρίδα μας βυθίζεται σε μια πρωτοφανή, στα τελευταία 35 χρόνια, κρίση. Η απειλήτης οικονομικής δυσπραγίας είναι ορατή. Tα αλλεπάλληλα σκάνδαλα και η διαφθορά, η ανομία, η βία και η εγκληματικότητα, συνιστούν όλο και πιο έντονα οδυνηρά βιώματα για τους Έλληνες πολίτες. Το παράλυτο κράτος και η ανυποληψία των δημοσίων θεσμών ενισχύουν το κλίμα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας. Τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας αδυνατούν να βγάλουν τη ...η συνέχεια εδώ.
χώρα από την πολύπλευρη κρίση, γιατί τα ίδια συνιστούν το κύριο μέρος του προβλήματος. Ενώ η κρίση απαιτεί συναινέσεις και συνεργασίες τα δύο αυτά κόμματα τις απορρίπτουν. Η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή διέψευσε δυστυχώς όλες τις ελπίδες που γέννησε. Η Ελλάδα διαθέτει έναν μοναδικό περιβαλλοντικό, πολιτιστικό, ιστορικό και κυρίως ανθρώπινο (εδώ και στο εξωτερικό) πλούτο, που αν τον αξιοποιήσουμε σωστά - κάνοντας τα αυτονόητα,αυτά που λέει η κοινή λογική - μπορούμε να είμαστε παραπάνω από αισιόδοξοι. Μπορούμε να ξεπεράσουμε την τωρινή κρίση με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, ασφάλεια κι αξιοπρέπεια. Η Δράση, το ψηφοδέλτιο της, διαθέτει ένα σπάνιο ανθρώπινο δυναμικό. Το δυναμικό αυτό είναι έτοιμο να υπηρετήσει την Ελλάδα, το γενικό συμφέρον, και σε τελική ανάλυση τα συμφέροντα όλων σας. Σας προτρέπω να ενημερωθείτε για τη Δράση και τους ανθρώπους της από την ιστοσελίδα: www.drassi.gr Ζητούμε την υποστήριξή σας και την ψήφο σας στις ευρωεκλογές. Είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.
Με εκτίμηση,
Στέφανος Μάνος

Υ.Γ. Ζητώ την κατανόηση σας για τον ανορθόδοξο τρόπο επικοινωνίας. Η κυβέρνηση "φρόντισε" να φιμώσει τη Δράση, απαγορεύει στα νέα κόμματα τη χρήση των ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Bookmark and Share

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΑΣΗ στα ΚΑΠΗ έπρεπε να λέγεται το κόμμα...¨:-))