Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Καμαρώστε. (Νο3)

Ο μπαμπάς διοικητής ψάχνει τον γιο του για το ξύλο με τα μοντέλα!

Τι πλάκα έχουν στην Ζάκυνθο; Ο γιος του διοικητή ασφαλείας μπλέχτηκε στο ξύλο με τα μοντέλα και ψάχνουν να τον βρουν για να τον περάσουν αυτόφωρο. Ο Μπαμπάς ψάχνει τον γιο για το επεισόδια και δεν τον βρίσκει. Και βέβαια ξεφτίλα γίνεται ο δ/ντης ασφαλείας. Αν δεν μπορείς τον γιο σου να ...βρεις πως θα βρεις τους ξένους; Οπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος που ξυλοκοπήθηκε, ενημερώθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού πως ένας από τους δύο άντρες που προκάλεσαν τον τσακωμό είναι ο γιος του διοικητή Ασφάλειας Ζακύνθου. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τους υπευθύνους στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, καθώς οι ταυτότητές τους είναι γνωστές, αφού έχουν μηνυθεί επωνύμως.

Copy: Troktiko

Bookmark and Share

78 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο γιος, εκεί ο γιος που είναι ο γιός;
-Ο μπαμπάς ψάχνει το γιο…
-Η αστυνομία ψάχνει το γιο…
-Τα μοντέλα ψάχνουν να βρουν από τους ήρθε
-Και εμείς ψάχνουμε τρόπο να γλιτώσουμε..............
«Καμαρώστε» το νησί μας, για μια ακόμη φορά!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ...ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΤΗΝ ΛΕΤΕ...ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΣΑΝΕ Κ ΤΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΝ ΧΟΥΦΤΩΣΟΥΝ ΑΠΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.....ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ********* ΜΕ ΤΟΝ ***** ΤΟΝ ****** ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΑΦΕΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ *******. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΑΡΧΑ??
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κανακάρης του με τους κολλητούς του την πέσανε σε συναδέλφους του και δεν έγινε τίποτα. Στα μοντέλα θα κολλήσουν. Ξεχάσατε την Τμήμα Ασφαλείας ζοσμένο με κορδέλες? Έγινε τίποτα? Ποια μαφία? Αυτοί είναι το ίδιο το κράτος. Πάλι τα ίδια λέμε παιδιά. Και ο θεός να βάλει το χέρι του...

Ανώνυμος είπε...

Ο "ΠΟΛΥΣ" ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΔΑΡΜΕΝΟ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΑΛΛΆ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Ο ΝΟΝΟΣ???

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΡΧΗΓΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ANΩNΥME 5.4 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΜΜΕ.
ΑΝΤΕ ΡΕΝΤΗΚΟΥΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΗΡΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΦΥΓΗ Ο ΕΛΕΝΧΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο πιο πάνω που γράφει τις μαλακίες με το σεξουαλικό περιεχόμενο. Είναι αλήθεια, τους είδα και 'γω να το κάνουν πάνω στην μπάρα με πάθος. ΝΙΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι μας κάνει
1. υψηλά ιστάμενο πολιτικό πρόσωπο, 2. υψηλά ιστάμενο αστυνομικό πρόσωπο,
3. Δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης Μ.Μ.Ε.

Το παρακράτος

Ανώνυμος είπε...

SIGXARHTHRIA RE MAGES....XAXAXAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξεφτιλισμένοι πολιτικοί τόσα χρόνια γιατί κάνετε μούγκα?
Σας βόλευε?
Σας έκανε τις δουλείες σας ο κύριος αυτός?
Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 5:04 ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΜΟΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΡΥΜΕΝΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΗ ΕΝΟΣ Υ/Η.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ 2ΗΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΑ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ LOW LEVEL ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ???
ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 2ΗΜΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΗΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ..
ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ..
ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΕΩΣ ΧΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ..ΘΑ ΠΗΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ..ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΕ..Κ ΤΟ ....ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΑΔΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ????ΑΝΤΕ ΠΛΥΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ)ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PC ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΤΕ Κ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΤΕ..ΝΑ ΕΚΤΟΝΟΘΕΙΤΕ ΕΞΑΛΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΤΣΑΡΑΝΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΒΛΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΛΑΟ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΜΕΤΑ???ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ??ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΣΕ ΣΩΣΤΑ Κ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΤΣΑΚΩΜΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ.........

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τόσα χρόνια όλοι μας κάναμε μούγκα, ευκαιρία είναι τώρα που πήρε δημοσιότητα το θέμα να καθαρίσει λίγο ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφω γιατί εγκρίνω και επαυξάνω το σχόλιο από : http://atsarantos.blogspot.com/2009/06/blog-post_2901.html

"Με τη φασαρία στο fight club (πρώην Barrage) πέρασε σε δεύτερη μοίρα του θέμα του τουριστικού περιπτέρου. Ξέρετε τι έκανε το Λιοντάρι της νομαρχίας; Ετοιμάζει επιτροπή για να ελέγξει τις άδειες των υπολοίπων περιπτέρων. Για το περίπτερο του Σωτηράκη ούτε κουβέντα! Μα καλά, την ώρα που έβαζε την υπογραφή του και έδινε στον αντινομάρχη του ένα πρόσθετο έσοδο της τάξης των 2.000 μηνιαίως, δεν κατάλαβε ότι αυτό είναι ανήθικο;"

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΠΑΡΑΧΕΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ .
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ .........
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΞΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ....

Ανώνυμος είπε...

ρε Γ******* κάνε κάτι μπας και φύγει ο Μπ****** γιατί μετά πως θα κάνεις τις δουλείες σου...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΟΚΟΜΟΙΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ!ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ....!Κ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ,ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΚΟΝΤΡΑΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟ 50000ΕΥΡΩ ΑΞΙΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ...ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΙΩΠΗ!ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Τα ναρκωτικά τα πουλάνε οι μπ@......!

Ανώνυμος είπε...

To μπάτσο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.

Θέλετε να μου πείτε ότι δεν έχουν ευθύνη οι υπόλοιποι μπάτσοι του τμήματος που τόσα χρόνια γίνονται όλα μέσα στα μάτια τους και δεν κάνουν τίποτα;
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!!
Ο σύλλογος των Αστυνομικών γιατί τόσα χρόνια κάνει τη πάπια;
Δεν ήξερε;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΖΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΦΥΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΝΑΝΕ ΝΤΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟ BASE.
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΟ ΡΩΧΑΜΗ.
ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ. :)

ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ;

ΜΠΑΜΠΗ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά η Κυριά Ξενόφου ( Διευθύντρια της εφημερίδας Ερμής), χθές ήταν που έλεγε η ίδια για το επεισόδιο στο κανάλι ALTER και σήμερα η εφημερίδα της δεν αναφέρει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

LAMOGIAAAAAAAA ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙΙΙΙΙ........

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠ ΤΟ ΝΗΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η εγκληματικότητα στο barrage, τα πάντα για το έγκλημα στη νύχτα.
1o Eπεισόδιο (Πως βαράμε τον ιδιοκτήτη)
2ο Επεισόδιο (Πως βαράμε επώνυμους)
3ο Επεισόδιο (Πως βρίσκουμε ναρκωτικά)

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανώνυμε των 7:05 που μας λες να διαβάσουμε το βιβλίο του ****** ****** το ξέρεις ότι ο κύριος αυτός που θέλει να διδάξει ήθος με το βιβλίο του είναι αυτός που όταν είχαν συλλάβει οι αρχές κάποιον συμπολίτη μας για ναρκωτικά αυτός έρχώταν στο τμήμα απεσταλμένος του ********* προσπαθόντας να μας πείσει ότι είναι καλό παιδί;Και μην το διαψεύσεις γιατί όλα αυτά γινόταν μπροστά στα μάτια μας.

Ανώνυμος είπε...

anwnhme 8:24,oxi mono o ermhs alla kai h hmera to perase sta psila grammata!o kosmos to xei toumpano kai autoi oi "kurioi" kryfo kamari!!!!kai ase emas edw,na leme oti theloyme....

Ανώνυμος είπε...

ξερετε οτι ο σ***** ξ**** πηγε και παρακαλαγε τα μοντελα να μην κανουν μυνηση χθεσ το μεσημερι?ποιοσ τον εστειλε?οποιοσ ειναι ζακυνθηνοσ καταλαβενει.

Ανώνυμος είπε...

ειναι αληθεια οτι πηγε στο μαμπελι αλλα πηγε μαζι με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου και μονο γιατι ειναι φιλοι για να προφυλαξει το μαγαζι. το ξερς απο πρωτο χερι.

Ανώνυμος είπε...

αντρεσ ειναι αυτοι που παλευουν ενασ με εναν και με τα χερια του ο καθενασ οχι πουστικα 5 σε εναν με μπουκαλια και μαχαιρια.

Ανώνυμος είπε...

κανεισ λαθοσ δεν πηγε να προστατευση κανενα μαγαζι κατι ξερω παραπανω ο μπαμπησ παλευει μονοσ του να εισαι σιγουροσ

Ανώνυμος είπε...

Τον έστειλε ο Μεγάλος που όταν κάποια συγκεκριμένη παρέα έχει πρόβλημα πάντα κάνει τον μεσάζοντα για να προστατέψει τα παιδιά αυτά.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πηγε με τον ιδιοκτητη. Μην επιμενεις σε κατι αλλο, γιατι δειχνει εμπαθεια. Ειμαι κατηγορηματικος. Πηγε γιατι ειναι φιλοι. Και συ το ιδιο θα εκανες για ενα φιλο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που πήγε έχει φίλο τον Ψωμιάδη με το πούρο.

Ανώνυμος είπε...

O MEGALOS POIOS ENAI 12.30 MHPWS O ******* .SE BLEPW KALA ENHMERWMENO

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρατε ποιος είναι ο Μεγάλος; Εμένα περιμένατε;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.26 μεγάλη αγάπη βλέπω προς τον ιδιοκτήτη το οποίο και δεν το παρεξηγώ αλλά γιατί παλεύει για να κρατήσει την τριπολιτσά από τους τούρκους , ο ίδιος και το προσωπικό του μαγαζιού δεν είναι που τα τελευταία χρόνια έχουν πλακωθεί καμιά δεκάρια φορές με τα ίδια ή κάποια άλλα καλόπαιδα με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο τουλάχιστον 2 φορές , δεν βλέπει ότι το μαγαζί είναι περασμένα μεγαλεία διηγοντας τα να κλαις , δεν βλέπει ότι το μαγαζί έχει πιάσει πάτο τα τελευταία χρόνια.Το φτωχό μου το μυαλό μου λέει ότι αν μια επιχείρηση δεν βγάζει χρήμα , γίνονται επανειλημμένες φασαρίες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει και η σου ακεραιότητα το κλείνεις το γ……….και πας στο σπίτι σου .Για να μην το κάνεις αυτό η είσαι μαζόχας και γουστάρεις να σου κάνουν το μαγαζί λαμπόγυαλο αλλά πες το μας για να μην στέλνουμε τα παιδιά μας διότι από ότι φαίνεται εσύ δεν σέβεσαι τα δικά σου ή άσε με φίλε μου να φαντάζομαι ότι θέλω .
Καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ διαβάζοντας κάποιους να πάτε να βγαλετε καλα παιδια τους αλητες της Ζακυνθου!!
Τι θα πει θα μπορουσε να ειναι το δικο μου παιδι στο μέλλον και να μην ειμαι τοσο αυστηρη;
Αν ηταν το δικό μου θα το εβαζα κατω να το πατησω που θα το ειχα κάνει τοσο αλητακι!!
Αυτο θα σας φάει εδω, η ελλειψη παιδειας που σας κάνουν τα παιδια σας οτι θέλουν και επειδη δεν ειστε σε θεση να τα διδαξετε τους κανετε ολα τα χατηρια

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω οτι οπιος ψαχνει για φασαπια τι βρεισκει.Οσο κολοπαιδα και νανε δεν νομιζο οτι στα καλα καθουμενα ωα βαρανε τον οπιοδιποτε.

Ανώνυμος είπε...

Η αλητεια και ο βρωμικος υποκοσμος κυβερνουν τη ζακυνθο εδω και χρονια, αρχιζοντας απο την τοπικη αυτοδιοικηση μεχρι το παπα, σεις ποτε ξυπνησατε???

Ανώνυμος είπε...

από ξεφτίλα στη ζάκυνθο έχουμε να φάνε και οι όρνιθες αλλα τα αλητάκια δε φταινε, μεγαλώσανε μόνα τους, φταινε εκεινοι που τα κανακέβουνε μέσα στην αλητία τους αντι να τα σινετίσουνε

Ανώνυμος είπε...

ene matso gelioi eiste poloi mpla mpla mlpa eistsi kitaxte k ligo ta dika sas kerata keratedes kakomiriasmeni gelioi

Ανώνυμος είπε...

ama sas anakalipsoune trexate podarakia sas na euxeste na min anakaliftite pote giati tote tha parakalate autous tous tipous gia ixto kakomiriasmeni

Ανώνυμος είπε...

kai afta pou lete osoi tous kseroun.kseroun oti den isxoun einai k gamo ta pedia makari na itan oloi etsi.k oxi san merikous merikous pou to pezoun istoria den aksizete mia mono kakomiria k zilia exete.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ .........................................................................................................................................................ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκα των 4:19,4:21 4:24 αυτά τα γαμώ τα παιδιά που μας λες αν ήτανε μάγκες δεν θα πλακώνανε 4-5 κάθε φορά έναν και ούτε ύπουλα θα την έφερναν.Αν είναι μάγκες θα πάνε ένας προς έναν και φάτσα με φάτσα και όχι στην γωνία να περειμένουν και άλλοι.Ας μην είχαν την προστασία Αστυνομίας και εκκλησίας και θα σου έλεγα μετά τι μάγκες είναι.Μέχρι και τυφλό έχουν βαρέσει και παιδί διανοητικά καθυστερημένο αυτοί οι ΜΑΓΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Zήλεια για ποιους φίλε μου? και αφού προκαλείς να μας μάθεις γιατί δεν λες ποιος έισαι Εσύ να στα πούμε από πρώτο χέρι

Ανώνυμος είπε...

Μη μας λέτε για τον Σ***** Ξ******* γιατί όλοι ξέρουμε ποιός είναι και τι ρόλο βαράει στη Ζάκυνθο. Μας μιλάει για εκληματικότητα και για ήθος!!! Καλά κουραφέξαλα, τα πιστεύει που τα λέει ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε κοιλοτες ανανδροι...που κρυβοσαστε πισω απο ενα υπολογιστη κ βριζετε τα παιδια.αλητες ειναι τα δικα σας παιδια που αποκλιετε να ξερετε που πανε κ τι κανουν κ ειμαι σιγουροσ γι αυτο.ποτε μην κρινεις για να μην κριθεις.βουλωστε τα βρομοστοματα σας κ ασχοληθειτε με τα σπιτια σας.οποιοσ εινε αντρας κ εχει@rxidi@ να παει να βρει αυτους τους 'αλητες'κ να τους ζητησει το λογο.ελπιζω να εγινα κατανοητος....

Ατσάραντος είπε...

Το μπλογκ δεν μπορεί να μετατραπεί, από πεδίο αντιπαράθεσης απόψεων, σε πεδίο εκτόξευσης απειλών ένθεν και ένθεν. Πείτε τις απόψεις σας με ευπρέπεια, σεβόμενοι το γεγονός, ότι οι άλλοι, μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη με εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ανώνυμε με τις κιλότες. Το δικό μου παιδί πέρασε στο μαθηματικό ΧΩΡΙΣ φροντιστήριο και δουλεύει κανονικά 8ωρο ενώ σπουδάζει. Τα καρναβάλια που πέρασαν έπεσε θύμα τραμπουκισμού της συγκεκριμένης παρέας στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η αστυνομία που ήταν 20 μέτρα πιο πέρα δεν έκανε τίποτα! ¨Άμα κατάλαβες κατάλαβες. Αν και αμφιβάλω αν ξέρεις να διαβάσεις σωστά στην ελληνική γλώσσα αν κρίνω από τα γραφόμενά σου...

Ανώνυμος είπε...

Τωρα συγνώμη κιολας ανώνυμε 8:15 αλλα αν δεν εισαι ο ιδιος που δημιουργησε το περιστατικο ή κάποιος δικος του δεν υπαρχει περιπτωση πρεπει να σε δει γιατρος!Δηλαδη τι?Θα μονομαχησουμε μαζι τους?Μας πετας το γαντι εμμεσως?χαχαχαχαχαα!!!!!!!Τι να κρινουμε?Κουτσομπολιο κανουμε?Εδω εχουμε γεγονοτα!Αγωγες!Μηνυσεις!Παμε καλα?Ελα γιατι εχει φτασει ο κομπος στο χτενι με την παρτυ σας!Αντε μπας και γινει τιποτα και ξεβρωμισει ο τοπος απο τα μιασματα!Και σε πληροφορω οτι υπαρχουν ανθρωποι με αξιολογες οικογενειες και περιφημα παιδια εδω μεσα που εσυ ουτε στο δαχτυλακι τους δεν θα τους φτασεις!Δεν φταις εσυ ομως!!Αμαρτιες γονεων.....Και μη σου πω οτι φταιω και γω που καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου και σου δινω αξια.Και παρεπιπτοντως απο τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιεις φαινεται τι καπνο φουμαρεις....

Ανώνυμος είπε...

ok φιλε ατσαραντε αλλα με τοσα ψεματα που γραφουν αγανακτησα.ολο κακια οι σιχαμενοι...ποτε μια καλη κουβεντα κ ποτε μια συμβουλη...αυτη η σαπια κοινωνια φταιει για ολα...

Ανώνυμος είπε...

ακου φιλε δε σε αφορα αν ξερω η δε ξερω την ελληνικη γλωσσα σωστα.μαλλον δε στα ειπε καλα ο γιος σου.ρωτησετον να σου πει την αληθεια κ μετα ελα να μου πεις.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα αλανια!!!!!!!αγαπημενοι μου φιλοι επρεπε να τους τσακισετε κ οχι απλεσ γρατζουνιεσ το εκαναν που το εκαναν ανατολικο ζητημα τα πουστρομοντελα που ηρθαν να το παιξουν στο νησι μασ τσαμπουκα.μη μασατε ειμαστε κοντα σασ ας βριζουνε οι κοτεσ ζακυνθινοι δεν ξερουν κ τιποτε αλλο να κανουν.ειστε πρωτοι κ σασ παμεεεε ......ετσι θελουν μερικοι μερικοι....ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ......

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ................................

Ανώνυμος είπε...

Nαι, η κοινωνία φταίει που μερικοί αποθρασυμμένοι τύποι του υποκόσμου πάνε συνέχεια γυρεύοντας για καβγά επειδή είναι κοκορέλια και ψευτόμαγκες και τα βάζουν με τους πιο αδύναμους και με τα νεαρά αστυνομάκια που τους φοβούνται επειδή τους προστατεύουν οι ΜΕΓΑΛΟΙ του νησιου... Ρε άντε πια με την αλητεία αυτή που νομίζουν πως κάτι είναι, τα σκατουλάκια! Και όσοι τους υποστηρίζουν και δίνουν κουράγιο στα γιαλαντζί παλικάρια να κάνουν κι άλλες μαγκιές του κώλου, χρειάζονται επειγόντως ιατρική βοήθεια και κλείσιμο σε άσυλο!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΑ 4"54 ΑΦΟΥ ΤΑ Γ@@@ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΤΑ Γ@@@@ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ Κ@@@@@..ΑΦΟΥ ΕΙΣΕ ΜΑΓΚΑΣ ΠΗΓΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΕΙΣΕ Κ ΕΣΥ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Δυσυχώς έτσι έμαθαν αυτά τα παιδιά και ξέρουμε όλοι πως μεγάλωσαν. Ο γιος του ασφαλίτη όμως γιατι?
Σίγουρα υπάρχουν πολύ που αν τους πιάσουν μεμονομένα θα φάνε το ξύλο της αρκούδας, το θέμα όμως δεν είναι ποιος είναι πιο δυνατός αλλά πιο λογικός. Και η λογική για αυτά τα παιδιά είναι παρεξηγημένη γιατί ζουν από μικρά μέσα στην παραβατικότητα.
Σε αυτά τα παιδιά πρέπει γνωστοί γνωστοί τους να τους μιλήσουν να καταλάβουν οτι με αυτό τον τρόπο συμπεριφοράς σίγουρα κάποια στιγμή θα βρεθεί ένας που θα τους κάνει κακό.
Πρέπει να καταλάβουν οτι μαγκιά στη ζωή δεν είναι η χωρίς λόγο παρεξηγήσεις, πρέπει να καταλάβουν οτι μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία και πρέπει όλοι εμείς επειδή είναι παιδιά που τα βλέπουμε σχεδόν κάθε μέρα να τα δεκτούμε και να προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε.

Ανώνυμος είπε...

esu den mporw na katalavw giati exeis toso megalo prodlhma me ta sugekrimena paidia..ti sou exoun kanei..???giati an sou exoun kanei kati sigoura tous exeis kanei esu prwtos..apokleitai na ksupneisan ena wraio prwi kai na eipan ti exw 'na kanw shmera'den paw na*******ton tade h otidhpote allo..aaa kai kati akoma na ksereis oti einai kai gamo ta paidia 'alhtheinoi'kai oxi san kapoia poustoflorakia pou den kseroun na suberiferthoun...

Ανώνυμος είπε...

TA PAIDIA EINAI FOVERA....!!!! SUNEXISTE ETSI....!!!!***ALANIA***

Ανώνυμος είπε...

prwta apo ola den mas noiazei to paidi sou pou perase kai pws perase... deutero kai teleutaio na ksereis oti oloi stous dikous mas deixnoume ton kalutero mas eauto kai fusika deixnoume sevasmo.. alla stous eksw h suderifora mas allazei ruzika...etsi isws to diko sou paidi na einai megalutero kolopaido stous eksw apo autous pou vrizeis kai apla na mhn to ksereis..opwsden den to kseroun poloi aloi goneis..kai anti na asxoloundai me ta dika tous paidia asxoloundai me twn allwn..kai meta psaxnontai..!!!kai an ginei kati akous tis klasikes atakes'to paidi mou na ekane kati tetoio apokleietai,einai kalo paidi' xaxaxaxaxa....... kai gia na teleiwnw ta sugekrimena paidia einai fovera.......!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε το επίπεδο τη κουβέντας μερικές φορές είναι πολύ χαμηλό. Κάνε κάτι.

TO BROKOLO είπε...

ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΟΥΓΚΑΝΤΑ 5-Ο !!!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

oute kleftronia einai oute enoxlitika malon ti malon de ta kserete katholou giafto lete oti sas katebi kitate k ligo ti strabomarasas...toso megali kakia telika...

Ανώνυμος είπε...

oso gia ta foustania pou eipes megale malon aloi kribonte k afto fenete apo ta minimatakia pou stelnete anonima ginekoules anadroi kseftiles..an eiste oi antres pou lete bgite pmrostatous na ta pite ala pou...giafto kriftite opos kribeste aftoi eiste ena megalo tipotaaaaaaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

entaksi epilogisas einai na eiste rompes...to katalabenoume apolita apo tin anonimiasas oti k na pite ena megalo kouradoskato eiste...ti alo mporoi na eiste..

Ατσάραντος είπε...

Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτού του είδους η αντιπαράθεση. Γι' αυτό σχόλια με χαρακτηρισμούς ή μπινελίκια δεν θα αναρτώνται. Ελπίζω στην κατανόηση όλων.

Ανώνυμος είπε...

Aτσάραντε έτσι θα είναι καλύτερα, διότι μερικοί ξεφεύγουν από τα όρια, είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά. Πάντως, παρόλο που τα παιδιά αυτά έχουν ιστορία γνωστή σε όλους τους Ζακυνθινούς και είναι αναμφίβολα τα θύματα μιας κατάστασης που δεν φταίνε εκείνα που δημιουργήθηκε αλλά κάποιοι άλλοι, θα έκαναν πολύ καλά να επανεξετάσουν κι εκείνα τον τρόπο τους, γιατί έτσι που ενεργούν δεν θα τους βγει σε κανένα καλό. Μπορούν ν'αλλάξουν και να επιλέξουν διαφορετική πορεία στη ζωή τους, μπορούν και να παραμείνουν στα ίδια και τα ίδια - από τη στιγμή που κάνουν την επιλογή τους, είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την τύχη τους, επειδή δεν είναι πια παιδάκια δώδεκα χρονών αλλά ενήλικοι. Η κοινωνία είναι ελαστική και συγχωρεί, αλλά, όπως έχουν δείξει πολλές παρόμοιες περιπτώσεις σε άλλα μέρη, η ανοχή έχει και τα όριά της.

Ανώνυμος είπε...

trava prwta gnwrhse tous kai meta ela na grapseis....aaa kai den eimai tipota apo auta pou eipes file mou...apla kserw na ektimw kapoious anthrwpous afou prwta tous gnwrisw kala kai meta na vgalw ta suberasnata mou... anditheta me sena...loipon mathe kai meta mila...alla ti lew gia kapoious logous den milas giati den eisai andras para mono grafeis anwnuma....ande....

Ανώνυμος είπε...

KAΤΕΒΑΙΝΩ ΣΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ...ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ....ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.....ΑΡΚΕΤΑ ΨΩΜΙΑ ΕΠΟΥΛΗΣΕ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ....

*ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΜΟΥΡΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....
ΚΑΙ ΤΟΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

eidate pou eisaste stenomiali k kakomiriasmeni autos o dikas exei to nomo k opoios exei to nomo partetou fora na tou kanete aera kakomiri klaftite ligo akoma klapses...parteto xamparoi olo logia eiste.......kriftite kakomiriasmeni..............