Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Κρέμασε το δίκτυο του ΟΤΕ στη Ζάκυνθο


...και εδώ και μια ώρα δεν δουλεύει καμία σταθερή σύνδεση. Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν ας προτιμήσουν τα κινητά και τα ...σύννεφα καπνού!

Bookmark and Share

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

edw den exoume nero, siga min eixame ote!!

Κάποιος Blogger του Κυβερνοχώρου είπε...

Και νόμιζα ότι μου είχε χαλάσει το τηλέφωνο............

Ανώνυμος είπε...

για το γ@μημενο το νερό που δεν έχουμε θα επεμβει κανενας εισαγγελεας; αη στο διάολο πια.

Ατσάραντος είπε...

Άρχισαν να επανέρχονται οι συνδέσεις του ΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

kai xa8hkan twn kinhtwn "diktyo apasxolhmeno".
eides oi idiwtikopoihseis ti kanoyn?
oso gia to nero pws 8a oikonomhsoyn oi idiwtes neroylades?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, Ζακυνθινός είμαι, αλλά μένω Αθήνα και στεναχωριέμαι κάθε φορά που καταλαβαίνω ότι όλα αυτά τα προβλήματα που βλέπω κι εγώ τα καλοκαίρια και όποτε έρχομαι, αντί να αντιμετωπίζονται, ενισχύονται! Ειδικά αυτό με το νερό είναι τραγικό..Έλεος!

Και φανταστείτε, το λέω εγώ που δε μένω εκεί! Τι να πείτε κι εσείς..!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΛΙΑΡΙΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΕΙΣΗ?
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑ ΜΑΓΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελέας; Ποιος εισαγγελέας; Υπάρχει ακόμα αυτό; Έχω πολλά χρόνια να ακούσω να καλέσει κάποιον, νόμιζα ότι καταργήθηκε στην Ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!! ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ Μ'ΑΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ(ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ...)ΣΤΟΝ "ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ"...ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΑΛΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΣΙΛΙΒΙ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ...ΣΤΟΝ ΟΤΕ,ΦΥΣΙΚΑ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...