Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Η ανακοίνωση του Στάθη Μπετίνη για το νερό.

Κυρία Εισαγγελεύ,

Δυστυχώς και πάλι οι Πολίτες αυτού του Δήμου, του Δήμου Ζακυνθίων, εμπαιζόμενοι προκλητικά από τους ' Υπεύθυνους'' διαχείρισης των υδάτινων πόρων στο νησί μας, δεν έχουν νερό να πλυθούν... πράγματα απλά και ωμά, κ. Εισαγγελεύ, χωρίς φτιασίδια και ανούσιες αναλύσεις. Πληρώνουν το νερό και νερό πάλι δεν έχουν. Πληρώνουν, βεβαίως, για το ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μη πόσιμο νερό, γι' αυτό τουλάχιστον το υφάλμυρο νερό που έχουν ανάγκη να πλύνουν τα ρούχα τους και να καθαρίσουν τις τουαλέτες των σπιτιών τους. Κατάσταση Τριτοκοσμική, που Δεν την ανεχόμαστε πλέον άλλο και διαμαρτυρόμαστε εντονότατα και Ενώπιον Σας.Η Ζάκυνθος αυτή τη χρονική στιγμή, και εδικά ο Δήμος Ζακυνθίων, βρίσκεται κατά τη γνώμη μας σε κατάσταση πλήρους Ανομίας σε σχέση με το πολύτιμο αγαθό ζωής ....το νερό. Πληρώνουμε και νερό δεν έχουμε κατ' επανάληψη όλοι εμείς οι ...η συνέχεια εδώ. πολίτες αυτού του τόπου. Δεν ανεχόμαστε άλλο το γαϊτανάκι των ευθυνών που επιρρίπτει ο ένας εις τον άλλον. Και ειδικά η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ζακύνθου(ΔΕΥΑΖ) στο Σύνδεσμο Ύδρευσης ή ο Διονύσιος Κομμιώτης, Δήμαρχος Λαγανά, στην ΔΕΥΑΖ; Αλήθεια αυτοί οι Κύριοι οφείλουν ο ένας στον άλλον από περιουσιακά τους στοιχεία; Τόση ελαφρότητα ως προς τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος; Και τελικά ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ σε ΠΟΙΟΝ; Λέμε, λοιπόν, στους Κυρίους ότι εμείς, σας έχουμε πληρώσει το "Νερό" που μας δίνεται. Επιβάλλεται κατά την άποψη μας σε επίπεδο ανθρώπινης αξιοπρέπειας και δικαιοσύνης να σκεφτούμε ΆΜΕΣΑ τον σκληρά δοκιμαζόμενο -από την οικονομική κρίση- αλλά ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟ στις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ του άνεργο, συνταξιούχο, μισθοσυντήρητο, εργαζόμενο στα προγράμματα STAGE και Μερικής Απασχόλησης, στους επαγγελματίες μας και τις εκατοντάδες των τουριστικών μας επιχειρήσεων που δοκιμάζονται σκληρότατα από την μη παροχή νερού. Αυτούς ποιος θα τους Δικαιώσει στο αυτονόητο δικαίωμα τους να ζουν σε ανθρώπινες συνθήκες ζωής; Τι πρέπει τέλος πάντων ακόμη να γίνει; Μέχρι που θα φτάσει ο εμπαιγμός και η παρανομία εκ μέρους των εκ του Νόμου Υπευθύνων για τη διαχείριση του νερού στη Ζάκυνθο. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τα όρια αντοχής και ανοχής μας έχουν εξαντληθεί Κλείνοντας, Αναγνωρίζουμε και συμπαρατασόμεθα στον αγώνα των εργαζομένων στο Σύνδεσμο Ύδρευσης για το ψωμί των παιδιών τους και την αξιοπρέπεια τους.

Post: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
"ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Bookmark and Share


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας τα λέει όψιμα ο κ. Μπετίνης, εμείς όμως εδώ και χρόνια πολλά βλέπουμε να διατηρήτε η ίδια κατασταση και ορισμένους να πλουτίζουν από τη στιγμή και μετά που κάθονται σε καρέκλες, ενώ εμείς πίνουμε κάτουρα. Ο κόσμος θέλει αποτελέσματα και όχι εύκολα λόγια μονο τη στιγμή που βολέβει να χτυπησουμε το πολιτικό αντίπαλο.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος οΓκούσκος ο πρωην βουλευτής
που ειχε λύσει το πρόβλημα με τα βρυσάκια στο Αργάσι δεν τον φωνάζετε......

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ, ΦΤΑΝΗ ΜΠΟΥΚΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΛΥΣΗ? ΠΟΥΘΕΝΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ,ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΡΜΕΝΗ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΣΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ? ΑΧ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΧ ΖΑΚΥΝΘΙΝΕ.
Ο ΓΚΟΥΣΚΟΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ.
ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ? ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΣΚΩΝΗΣΗ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο Κοντονής που είναι αριστερός να υπερασπίζεται τον Βενέτικο

Ανώνυμος είπε...

Τί είναι?

popolaros είπε...

Ωρέ παιδία γιά να πούμε και τα πράματα με το ονομά τσου
Ετσι και δεν πλερώκουνε όπως και τσου εργαζόμενους στην ΔΕΥΑΖ τον κο Μπετίνη γιά τεσσερους μήνους?
τι θα κάμει?
θα πάει στον 'σαγγελέα να κάμει μήνυση?
η μήπως και δεν πλερώνετε γιά 'αυτο που κανει??

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 9.31.00, αν εισαι καλυτερος απο τον Βενετικο,ζητα απο το δικηγορο να σε υπερασπιστει στις σοβαρες σου υποθεσεις.
Αλλιως κατσε στην ανωνυμια σου..