Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Νέα κόντρα Μητροπολίτη με τον Δήμο Ελατίων...

…ξέσπασε με την αφορμή την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου να παραχωρήσει άδεια περιπτέρου στο πλάτωμα του ναυαγίου, θεωρώντας ότι εκεί είναι δημόσιος χώρος και ο οποιοσδήποτε πρέπει να έχει πρόσβαση. Ρουκέτες του Μητροπολίτη σήμερα στον τύπο : «Θα κλείσω τον δρόμο που οδηγεί στο ναυαγούν αν γίνει κάτι τέτοιο». Θεοδόσης (Δήμαρχος Ελατίων): «Η Ιερά Μητρόπολη θέλει να κάνει δικούς της μέχρι και τους κοινοχρήστους χώρους». Εμείς ρωτάμε : Οι άνθρωποι εκεί που πουλάνε διάφορα προϊόντα από που έχουν πάρει άδεια; Από την Μητρόπολη ή από τον Δήμο; Ο δρόμος που οδηγεί στο ναυάγιο είναι ιδιωτικός ή δημόσιος; Για φανταστείτε να πηγαίνουν οι ξένοι και εμείς ,για να δούμε το ναυάγιο και να είναι κλειστός ο δρόμος. Ας βρεθεί επιτέλους μια λύση σε αυτήν την κατάσταση, με γνώμονα το καλό της περιοχής.

Post: Kostas

Bookmark and Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oι κατοικοι εκει παντως ειναι εξαγριωμενοι με την σταση του Χρυσοστομου και θεωρουν οτι ο κομπος εφτασε στο χτενι...Μην ξεχνατε ,ομοφωνια 17/0,στο συγκεκριμενο δημοτικο συμβουλιο ,λεει πολλα..

Ανώνυμος είπε...

Ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα, ο 11880 θα τον τελειωσει απο εκει τον Μητροπολιτη.

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλα σας εκανε τοτε και σας αποκαλεσε γαιδουρια ο δεσποτης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ(ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ...)ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΑΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ? ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ,ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΩΣ Η' ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΤΛ)ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΜΟ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟ...ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ? ΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ...ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΑΚΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ!

Ανώνυμος είπε...

Ποιο κτιριακι,αυτο που εχεια αδεια για ησυχαστηριο και βιβλιοθηκη και θελανε να το κανουνε greek tavern?

Ανώνυμος είπε...

Πάλι ανακατεύεται ο δεσπότης εκεί που δεν τον σπέρνουν. Πάλι δείχνει αλαζονία με βαριες δηλωσεις "Θα κλείσω δρόμους" κτλ. Μα ποιος είναι τέλος πάντων, που έχει άποψη για όλα και θέλει να μας την επιβάλει κιόλας; Ας κοιτάξει το δικό του μαγαζάκι που του το πληρώνει η βλακεία του κόσμου, κι ας αφήσει και κανενα άλλο να κάνει προκοπή. Αμαν πια με τους παπαδες.