Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Απίστευτο: Ήρθαν για να διαφημίσουν τη Ζάκυνθο και τους έκοψαν κλήση.

Έγινε και αυτό στο Τζάντε. Ήρθε το συνεργείο της εκπομπής "Γυρίσματα" του ΣΚΑΪ, παρκάρησαν μπροστά από το μουσείο για να κατεβάσουν τον εξοπλισμό που θα έκαναν τις λήψεις και εισέπραξαν μια κλήση!!! Παρότι το όχημα "βγάζει μάτι" ότι είναι του τηλεοπτικού σταθμού, αυτό δεν πτόησε τα όργανα της Δημοτικής αστυνομίας και επέβαλαν το πρόστιμο. Έ ρε διαφήμιση που θα μας κάνουν...

Photo: Spi.Pal.

Bookmark and Share

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη οι δημοσιογραφοι εχουν το ακαταλογιστο?δε καταλαβα....ας επαιρναν αδεια.δηλαδη αν παρκαριζε καποιος γερακος και ετρωγε κληση δεν ετρεχε τιποτα?ατσαραντε εισαι απαραδεκτος.ηρθαν στο νησι μασ και παρκαρουν οπου γουσταρουν...μας γραφουν και συ τουσ υποστηριζεισ?δηλαδη αν πανε στο βεροπουλο και παρκαρουν στη θεση αναπηρων θα τους δωσεις συγχαριτιρια?ε λ ε ο ς

Ανώνυμος είπε...

kala toyw ekanan.lamogia dhmosiografoi.........................................

Ανώνυμος είπε...

Kala tous kanane tha shsoume kai kolo stous dimosiografous?? eleos!

Ανώνυμος είπε...

Το όχημα δεν είναι Ι.Χ. Μεταφέρει πανάκριβο και βαρύ τεχνολογικό εξοπλισμό και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πουθενά να παρκάρεις καλά έκαναν και πήγαν στην πλατεία. Όπως ανέχονται οι ζακυνθινοκάφροι να ανεβαίνουν στην πλατεία όσα οχήματα εφοδιάζουν η μεταφέρουν βαριά αντικείμενα στο μουσείο, στη βιβλιοθήκη, στον κοκκινο βράχο στο πρακτορείο τύπου, στην τράπεζα, στις καφετέριες και δεν τους κόβουν κλήση έτσι θα έπρεπε να δείξουν ανοχή και σε αυτούς που ήρθαν για να διαφημίσουν το βρωμονήσι μας. Αμάν πια, λίγη λογική. Δεν έκοψαν κλήση στο ΙΧ του δημοσιογράφου, αλλά στο όχημα του συνεργείου.

Ανώνυμος είπε...

ME PARENVASH TOY DHMARXOY (EGINE OLOKLHRO 8EMA STHN PLATEIA, OXI APO TON SKAI ALLA APO TON IDIO TO DHMARXO POY TA EBALE ME TOYS DHMOTIKOYS ASTYNOMIKOYS) H KLHSH SBHSTHKE KAI TO EPEISODIO TELEIWSE.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΙΝΑ ΙΧ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....

το παιδί της πλατείας είπε...

Aπό ότι έμαθα μια ομάδα 4 ατόμων έβρισαν και χειροδίκησαν στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ, τους φώναζαν λαμόγια δημοσιογράφοι και άλλα πολλά.
Πήγαίνετα να τραβήξετε τα σκουπίδια κλπ.

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλεία έχει ένα επιτελείο δημοσιογράφων που ήρθε καθαρά για τουριστική προβολή να δεχθεί μια επίθεση απο 4 άτομα γνωστούς Ζακυνθινούς για τις ιδέες τους.

Μπράβο στους Κυρίους δυσφήμισαν την Ζάκυνθο στους ξένους, όπως έγινε και με τους κυνηγούς.

Μπράβο μάγκες...

DIONISIS L MARGARIS είπε...

Η Δημοτική Αστυνομία δεν δείχνει και την ίδια σπουδή για να κόψει κλήσεις στα καλόπαιδα που κάνουν σούζες κάθε απόγευμα στην πλατεία.Καλά κάνανε και κόψανε κλήση όμως τη δουλειά τους να την κάνουνε για όλους και οχι μόνο για τους μη Ζακυνθινούς.

Ανώνυμος είπε...

AN EIXAME KAI EPEISODIA SE BAROS TOY SKAI TOTE ...ZHTW H KAFRILA. EIMASTE OI KALYTEROI GIATI EIMASTE ...TAGAROI.OEO.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά...
H χρήση των διαφόρων μορφών επιβολής του Νόμου από τις Αρχές του όμορφου, ηθικού και αγγελικά πλασμένου νησιού μας αφήνει πολλά περιθώρια για απορίες...
Πολλές φορές είναι φανερό, ακόμα και στα μάτια ενός επισκέπτη, ότι μερικοί πολίτες είναι πιο "ίσοι" από τους άλλους απέναντι στους νόμους, ακόμα και στο παρκάρισμα...
Ακόμα μια ωραία εκδήλωση της δημοκρατικής νοοτροπίας, από τις πάμπολλες παρόμοιες των αρχόντων μας, που γνωρίζουν καλά π.χ. που να κάνουν "ελέγχους" (εκεί που δεν "πονάει" από ψηφοθηρικής απόψεως), αλλά σε κάποιες άλλες καραμπινάτες θεοπαρανομίες του κερατά κοιτάνε αλλού σφυρίζοντας αδιάφορα, επειδή εκεί δεν τους "συμφέρει"...

TO BROKOLO είπε...

Ρε παιδιά, αυτός ο αρχιβούρδουλας ο Νομάρχης παρκάρει το τετράτροχο του όπου βρει τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα και δεν του μιλάει κανείς! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι συμβουλάτορες του είπανε ότι είναι ένδειξη εξουσίας και κοινωνικού status! Για πολύ complex μιλάμε. Ούτε στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!! (ατσάραντε σου στέλνω και μια φώτο για ενθύμιο. Παραδίπλα καθόταν γνωστός τροχονόμος που έπινε καφέ αμέριμνος)

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΝΤΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΜΑΤΑ ΜΕΡΧΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΒΟΥΡΔΟΥΛΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Έγινε παρεξήγηση καλοί μου άνθρωποι. Οι δημοτικοί αστυνόμοι δεν διαβασαν ΣΚΑΪ αλλά ΣΚΑΕΙ...
Φοβήθηκαν για καμιά τρομοκρατική επίθεση από την ομάδα του πρώην κ.κ Δημάρχου (καλά καταλάβατε !!!) και για να κατοχυρώσουν τη θέση τους έκαναν το καθήκον τους.
Για φαντάσου να ΕΣΚΑΓΕ στα αλήθεια ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης και τα τσακάλια (με πέταλα !!!) της Δημοτικής αστυνομίας να μην του είχαν ρίξει έστω και μια κλησούλα ;
.................................
ΜΑΝΟΎΛΑ ΘΑ ΦΎΓΩ,
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ,
ΘΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΩ ΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ...

ΦΤΑΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ,
Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ
ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΘΕΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

laderos ο νομάρχης σε πείραξε?
Εσύ που παρκάρεις το αμάξι σου?
Είσαι κλασσικός ΝεοΖακυνθινός κράζεις τους άλλους επειδή έχεις και εσύ λερωμένη την φωλιά σου.
Φιλαράκο μου είσαι ένας ακόμη γραφικός αλλά τι να πείς, είσαι σαν εκείνους που όταν τους γράφει ο Νεκτάριος παίρνεις τηλέφωνα Νομάρχες,Δημάρχους, Κολλητούς για να σου σβήσουν το πρόστιμο.

Ε ρε βρεμένη σανίδα που θέλεις...

TO BROKOLO είπε...

Α! Και να μην ξεχάσω. Η κυρία του κυρίου δεν έχει αφήσει πεζοδρόμιο για πεζοδρόμιο "ακαβάλιστο" με το Jeep. To ξέρω ότι ορισμένες συνήθειες κόβονται δύσκολα αλλά κυκλοφορούν και πεζοί σ' αυτή την πόλη ΓΑΪΔΟΎΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

"ΦΊΛΕ" ανώνυμε δείχνεις να γνωρίζεις πολλά για την πάρτι μου.
Η πιθανότητα να μην έχω καν αμάξι πέρασε από το μυαλουδάκι σου!? Λέμε τωρα...
Και κάτι ακόμα γιατί πάλι χάσαμε την ουσία. Μιλάω για τα κοινωνικά και συμπεριφοριστικά πρότυπα των αιρετών μας αν δεν το κατάλαβες. Αν ο ΣΚΑΙ πάρει την κάμερα και κάνει καμιά γύρα στην πόλη αύριο το πρωί θα πέσει πολύ γέλιο.

Όσο για τον Νομάρχη ΜΑΣ είναι θεός, είναι ο ένας, ο μοναδικός, one of a kind, ατελείωτος, τεράστιος, αξεπέραστος, και θα θελα πολύ μια μέρα να του μοιάσω, ετσι για να παρκάρω και εγώ το αμάξι μου όπου γουστάρω. Έτσι, γιατί στην ζωή αυτά τα πράγματα κάνουν την διαφορα "φίλε" ανώνυμε...

καληνύχτα γλυκέ μου...

o laderos

Ανώνυμος είπε...

kala tous ekanan pou eixan to 8rasos na er8oun na mas kanoun diafimisi.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ? ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!! ΠΑΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΤΣΑΡΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΞΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΖΑΚΥΝΘΙΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ...ΝΟΜΙΜΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο Laderos!!!!!Και γω θελω να του μοιασω του Βουρδουλα!!!!!!Να γινουμε ολοι Βουρδουλοι!!!Θέλω και γω να κάνω λαμογιές!!Θέλω και γω να γινει η αισθητική μου ενα με το χωμα!!!Θελω και γω να παρκαρω οπου γουσταρω!!!Γιατι σαν ηλιθια σημερα εψαχνα 40 λεπτα για παρκινγκ!!!Βλέπεις δεν μπορω να τον φτασω ουτε στο μικρο του το δαχτυλάκι!!!Ουτε αυτον ουτε την αλλη!Αλλα προσπαθω θελω να με πιστεψετε!!!!Για να ζησω καλυτερα!Ελπιζω να τα καταφερω μια μερα και να τον ξεπερασω στην βουρδουλοσυνη του!!!!Και αυτον και την αυλη του!!!

Οσο για σενα ανωνυμε εχω να σου πω οτι αν δεν εδιναν αυτο το παραδειγμα ολοι αυτοι οι ξιπασμενοι οι αλήτες που μας κυβερνουν δεν θα παρουσιάζαμε και μεις τετοια δειγματα στη κοινωνια!!Με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μάθεις!Και μη μου πεις και μενα οτι ειμαι νεοπλουτη Ζακυνθινια γιατι ουτε το ενα ειμαι ουτε το αλλο!Και σεβομαι περισσοτερο τον τοπο σας που με φιλοξενει απ'οτι εσεις ολοι!Και μη μου πεις τωρα οτι ειμαι και πασοκτζου γιατι θα θιχτω περισσοτερο!!Ενα ΤΙΠΟΤΑ ειμαι!Δεν εχω ταυτοτητα ουτε ιδεολογια!!!Δεν με αφηνουν ολοι αυτοι!Και η μεγαλυτερη καταντια μου ειναι οτι ουτε να ψηφισω δεν μπορω!!!Δεν θα μου επετρεπε η συνειδηση μου να ριξω την ψηφο μου σε κανεναν κερατα!Και ανθρωπος που δεν ψηφιζει ειναι ενα ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΛΟΙΠΟΝ!

Και επειδη εστιασα το ενδιαφερον μου πανω σε δυο συγκεκριμενα σχολια,να σας πω οτι δεν φτανει που ηρθανε να διαφημισουν οτι εχει απομεινει απο το νησι και φυσικα πολυ καλα ρετουσαρισμενο,μονταρισμενο και δεν ξερω και γω τι αλλο για να μη φαινονται οι ατελειες μας τους ανταμειψαμε καταλληλα!Οπως πολυ σωστα προειπαν και οι υπολοιποι εκαναν δουλεια οι ανθρωποι δεν τα ξινανε οπως ολοι οι αλλοι!Ουτε πεταχτηκαν στη τραπεζα για ενα λεπτο ,ουτε στην εφορια ,ουτε για φωτοτυπιες ,ουτε πηγανε για ψωνια οπως κανουν κατι καρακαηδονες που διπλοπαρκαρουν και σε κλεινουν 2 ωρες για να δοκιμασουν τα μισα αρωματα στο μαγαζι!

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ!

Μαρια.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παλι σαν outsider βλεπω οτι η λογικη περα απο 3-4 απουσιαζει και οσο και αν εχω ακουσει καλα σχολια για τη ζακυνθο δυστηχως με αυτα που βλεπω και διαβαζω δε προκειται να περασω. Ακου επιτεθηκαν (εστω και φραστικα) στους δημοσιογραφους και εκοψαν κληση μονο στην ΑΘΗΝΑΙΚΗ (στην ουσια) πινακιδα. Ντροπη σε οσους υποστηριζουνε αυτη την τακτικη και ντροπη και σε αυτους που τους ανεχονται. -1 απο εμενα παντως για Ζακυνθο χωρις παρεξηγησει. Και κριμα γιατι ητανε φαβορι για το φετινο καλοκαιρι. Μη κλαφτητε αυριο για τον τουρισμο σας, αποθηκευστε αυτη τη σελιδα στα Favorites να θυμαστε τι λεγατε.

Μιχαλης