Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Ταλαιπωρία χωρίς αποζημίωση στην πτήση Ζάκυνθος - Αθήνα.

"Εχθές το βράδυ ταξίδευα με την πτήση της Ολυμπιακής 645 Ζάκυνθο-Αθήνα, προγραμματισμένη για τις 20:05. Η πτήση που ερχόταν από Αθήνα επέστρεψε στο Ελ. Βελ. στα μισά της διαδρομής, λόγω τεχνικού προβλήματος (δεκτό). Από ενημέρωση σε ενημέρωση μας είπανε ότι βρέθηκε αεροσκάφος αντικατάστασης και τελικά ότι θα ταξιδέψουμε στις 23:15. Την ώρα της επιβίβασης ένας κύριος έπιασε κουβέντα στον... πιλότο. Από τα συμφραζόμενα κατάλαβα πως ο κύριος ήταν πολιτικός (δεν κατάλαβα αν ήταν τοπικός ή κυβερνητικός) και ότι αυτός απαίτησε να σταλεί αεροπλάνο να μας φέρει στην Αθήνα γιατί είχε δουλειά σήμερα το πρωί. Ειδάλλως θα είχαμε ξεμείνει στη Ζάκυνθο με τις επιλογές του να φύγουμε με το ΚΤΕΛ στις 5 σήμερα το πρωί (και να φτάσουμε Αθήνα στις 12 το μεσημέρι, γιατί το πρωινό ΚΤΕΛ κάνει στάση σε όποιο χωριό μπορείτε να φανταστείτε), είτε να φύγουμε με την αποψινή πτήση (γιατί οι πρωινές γίνονται μέρα παρά μέρα). Χαίρομαι ιδιαίτερα που η δουλειά του κυρίου πολιτικού είναι πολύ πιο σημαντική από την δουλειά των υπολοίπων 30 συνεπιβατών και μπορώ να φανταστώ τι θα άκουγε σήμερα από το αφεντικό του εάν δεν ήτανε στο πόστο του. Θα το λάβω σοβαρά υπ’ όψιν μου όταν κληθώ να ψηφίσω για την Ευρώπη των ίσων ευκαιριών, όπου για την ώρα οι απλοί πολίτες είναι ζώα.

Υ.Γ Όσον αφορά στα δικαιώματά μας ως επιβάτες, ενημερωθήκαμε πως όταν υπάρχει καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος δεν δικαιούμαστε αποζημίωση…."

Copy: Troktiko

Bookmark and Share

4 σχόλια:

Yannis Triantafyllou είπε...

σώπα... γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα του 2009;;;

Σεβασμός στον πελάτη: η παντελής (αρκετές φορές) απουσία του είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Ολυμπιακή Αεροπορία έπρεπε να ιδιωτικοποιηθεί !!

Ανώνυμος είπε...

de les pali kala pou piges
ase ta parapona kai tis ikasies
afta exoun ta aerodromia
p na pas k ektos
to provlima s einai o politikos

Ανώνυμος είπε...

ατομο επειδη δεν ξερεις τι σου γινεται μαθε πρωτα και μετα μιλας.Ο βουλευτης που ταξιδευε στην πτηση αυτη ηταν ο παρισης της Ν.Δ και επειδη ηρθε καθυστερημενα στο αεροδρομιο να τσεκαριστει προφανως ειδοποιησε για να καθυστερησει η πτηση παιρνοντας στον λαιμο του και τους υπολοιπους επιβατες.

Yannis Triantafyllou είπε...

@Ανώνυμος (27.05.2009, 12:03)
Κατ' αρχήν το άτομο είναι επώνυμο, έχει ταυτότητα, δεν ντρέπεται γι'αυτό και ξέρει τι του γίνεται !! Εσύ ???Όπως διάβασα στο δημοσίευμα, ο βουλευτής (Παρίσης??) χρειάστηκε να επικαλεστεί την ιδιότητα του για να βρεθεί αεροπλάνο να έρθει να σας πάρει και να ταξιδέψετε για την Αθήνα την ίδια μέρα.

Αν έχει λάθος το δημοσίευμα, δώσε μας τη σωστή διάσταση των γεγονότων για να κρίνουμε αντίστοιχα.

Αν είναι σωστό το δημοσίευμα τότε πέταξε λίγο την κουκούλα του κομματισμού, ευχαρίστησε τον βουλευτή εξ'αιτίας του οποίου ταξίδεψες την ίδια και όχι την επόμενη μέρα και μούτζωσε όλους αυτούς τους γελοίους δημόσιους υπαλλήλους της κρατικής ΟΑ που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν έγκυρα και έγκαιρα τους πελάτες τους, έχουν όμως την απαίτηση αυτοί (εμείς, οι πελάτες τους) να τους πληρώνουμε και το εισιτήριο και να καλύπτουμε το έλλειμμα που δημιουργούν με τον φόρο μας...

υ.γ. ευχαριστώ που με διάβασες...