Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω!

Μήπως θα μπορούσε ο κύριος -τρόπος του λέγειν- που έκλεισε τη ράμπα παρκάροντας την Μερσεντές πάνω στο πεζοδρόμιο, δεξιά της Νομαρχίας, να εξηγήσει στον αγανακτισμένο και απορημένο ανάπηρο με ποιο τρόπο θα περάσει; Τόση γαϊδουριά πια! Έλεος ρε νεοζακυνθινοί.

Photo: Laderos

Bookmark and Share

13 σχόλια:

ΜΑΣΚΑΡΑΣ είπε...

Κρίνεται αναγκαίο επιτέλους, να οριοθετηθούν και να σηματοδοτηθούν οι χώροι στάθμευσης και οι ράμπες για τα άτομα με αναπηρία !!!
Το συγκεκριμένο σημείο κάποτε είχε κολωνάκια, που απαγόρευαν τουλάχιστον την είσοδο σε αμάξια!!!
Που είναι τα κολωνάκια ωέωωωωωωωωωωω ?????????
Που είναι η ευαισθησία των τοπικών αρχόντων ???????

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΚΟΛΩ...ΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ!!! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ....

ασημωνης είπε...

Τι λετε ρε;;;Να κουνησει ολοκληρη Μερσεντες για να περασει ενας αναπηρος;;;; Και γιατι βγηκε εξω ο αναπηρος;;; να καθοτανε σπιτι! Ασε που πιθανον ο τυπος να πινει καφε με τον κυριο Νομαρχη!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να γίνουμε άνθρωποι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, το κακό παράδειγμα σε όλους τους τομείς το δίνουν οι άρχοντές μας με τη ματαιοδοξία, την αλαζονεία και τη γαϊδουριά τους. Βέβαια, αυτοί οι καραγκιόζηδες είναι η δική μας εικόνα...

Ανώνυμος είπε...

Πω-πω! Αυτά συμβαίνουν όταν καραβούρδουλοι τανγκαροπαθείς οδηγούν τις Μερτσέντες!!!! Πίσω και μας έφαγε ο νιόπλουτος!!!

Και συ ανάπηρε μπλοκαρισμένε,
να μην ξεχνάς τη Μερσεντές...

Ανώνυμος είπε...

Σου ζητάμε συγγνώμη φίλε μας, που η αξιοπρέπειά σου στη ζωή κάνει την αλαζονεία μας αφόρητη.

Συγχώρεσέ μας που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τα προβλήματά σου, επειδή μας απασχολούν τα δικά μας που είναι "πολυτελείας", όπως το που θα παρκάρουμε το ακριβό μας αμάξι, για να μην περπατήσουμε με τα γερά μας πόδια ούτε εκατό βήματα μέχρι τη σπουδαία δουλειά μας.

Συγχώρεσέ μας, επειδή δεν χωράς στην πλούσια, τέλεια πόλη μας, όπου ζουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι και υπεύθυνοι πολίτες.

Δεν περισσεύει χώρος για ανθρώπους σαν κι εσένα, επειδή εσύ, τουλάχιστον, είσαι Άνθρωπος.

Συγχώρεσέ μας...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΔΑΝΙΑ(ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ)ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...ΕΧΩ ΛΕΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΟΘΕΤΩ...)ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ)ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!ΤΕΛΙΚΑ...ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ! ΕΞΑΛΛΟΥ...ΤΟ ΜΕΡΤΣΕΝΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ? ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ Ο ΤΥΠΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα 2 παιδιά της Τροχαίας που το απόγευμα που ήταν βάρδια έγραψαν άλλον ένα ασυνήδητο ο οποίος έιχε παρκάρει στο ιδιο μέρος. Μάλιστα αυτά τα 2 παιδιά έχουν την όρεξη να προσφέρουν και προσπαθούν αλλά πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΗΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΜΑΡΚΟΥ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΚΑΦΑΣΙΑ, ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ,ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ?,ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ 'ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ' ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΤΩΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 'ΣΛΑΛΟΜ' ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΤΡΑΠΕΖΙΑ,Κ ΣΚΑΛΙΕΡΕΣ!

ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΣΚΑ΄Ι ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΟΥΝ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ,ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ?

ΟΡΣΕ ΔΙΟΝΥΣΑΚΙ ΣΟΛΩΜΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ!

Νίκος Χαραλάμπους είπε...

Ατσαραντε και υπόλοιποι:
Δεν έχει νόημα να καθόμαστε και να γκρινιάζουμε και να ειρωνευόμαστε εδώ έτσι στο αόριστο.
Την επόμενη φορά, δημοσίευσε εδώ στο ιστολογιο φωτογραφία με τις πινακίδες του κυρίου η της κυρίας, να ξέρουμε ποιος η ποια είναι, να γίνει δαχτυλοδικτουμενος σε όλη την Ζάκυνθο, και μετά να δούμε αν αυτός και άλλοι θα το ξανακάνουν
Νομίζετε όλοι σας εδώ πέρα ότι όσο αυτός ο κύριος παραμένει ανώνυμος, νοιάζεται γι'αυτα που λέτε;

Γκιόνης είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ...
Μ Ο Υ Σ Κ Α Ρ Ο Σ
ΚΑΙ
Δ Α Μ Α Λ Ι
ΕΙΝΑΙ...ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
Νιονιο μου τι σου 'μελλε να παθεις
..και απ'τη Μερσεντες μπροστα στο συλλογο να μην μπορεις ...
να περασεις...

ωρε!!!!μιναδορε την αλλη φορα που θα περασω και παλι εδεφτου σε βρω
μια σακουλα με κλουβιτες θα σε ...κερασω!
!!!!
και τομου σε βασταει πηγαινε στο 'σαγγελεα
να με καταδικασεις...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο Ασημώνης.. Έχουν αποθρασυνθεί οι ανάπηροι στη Ζάκυνθο να έχουν απαίτηση να κυκλοφορούν ελεύθερα και μάλιστα χωρίς να οπλοφορούν για να ανοίγουν δρόμο...Αυτός με τη μερσεντές το λιγότερο που του αξίζει είναι να του σκάσεις τα λάστιχα. Να δούμε το ξανακάνει