Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Ήρθε στο atsarantos@inbox.com

Εργάζομαι στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι του Δήμου Ζακυνθίων. Εργάζομαι τρόπος του λέγειν γιατί εδώ και κάποιους μήνες δεν δουλεύουμε. Ο λόγος φυσικά είναι γιατί μας έχουν απλήρωτους από το Δεκέμβρη του 2007. Στην ίδια μοίρα είναι και το πρόγραμμα της κοινωνικής μέριμνας. Η κοροϊδία είναι απίστευτη. Το τι έχουμε ακούσει όλους αυτούς τους μήνες ούτε που το φαντάζεστε. Επειδή επειδή έχουμε εξαντλήσει όλα τα μέσα για να μας ακούσουν πήρα την πρωτοβουλία να στείλω ένα email και στο blog.

Post: K.V

Bookmark and Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai giati paraponiesai?? aytoi poy sas exoun aplhrotous einai oi idioi pou parakalagate gia na sas vroun mia thesoula

kostas είπε...

Mην λετε τετοια βρε παιδια.Ο καθενας μας μπορουσε να ηταν στην θεση τους.
Δουλεια ζητησανε ,οχι χαρη...Και τα ρηματα αυτα τα εχουν δουλεψει...Απλα καντε υπομονη και ξεμπροστιαστε τους συνεχως...

Ανώνυμος είπε...

συνεχιστε τον αγώνα και μην ακουτε τα παπαγαλακια. η εργασια ειναι δικαιωμα του πολιτη. οι υπολοιποι εργαζομενοι γιατι σιωπουν? ανεβάστε ολοι τα σχολια σας και να ειστε σιγουροι οτι τα διαβαζουν χιλιαδες αναγνωστων. αυτο ειναι που ποναει την εξουσια.

Ανώνυμος είπε...

an analogistoume ta kritiria me ta opoia saw proselavan anti kapoivn allon, mallon meta idia kritiria prosdokoun na sas plirosoun. Bebaia enopsi eklogon kati tha sas dosoun sigoura. Gia meta tis ekloges kai afou tha tous exete psifisi bebaia xlomo to kovo.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΠΑΖ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΑΣΕΠ.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΗ ΔΕΠΑΖ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ?
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ,ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΑΣ.
Ο Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.
ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ.ΑΚΤΥΠΗ?

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα μπαίνουν στο Δημόσιο από πλάγιες πόρτες που ανοίγουν οι σάπιοι πολιτικοί, μετά δεν ξέρουν από που να φύγουν γιατί δεν πληρώνονται από τις υπηρεσίες που έχουν πια διαλυθεί οικονομικά από τους αργόμισθους "ανιψιούς". Ο λαός μας λέει "Όπως στρώσεις, θα κοιμηθείς".

Ανώνυμος είπε...

Ασχετα απο τον τρόπο εισαγωγής στους ΟΤΑ α & β βαθμού, που περισσότερο αφορά τους προσλαβανόμενους με Μερική απασχόληση & STage,κάποιοι εργαζόμενοι που όπως και να μπήκαν τουλάχιστον προσφέρουν σ αυτό για το οποίο προσλήφθηκαν(τέτοιο παράδειγα οπωσδήποτε έιναι το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι).
Στην πράξη όμως αποδεικνύεται οτι τους πολιτικούς ας δεν τους ενδιαφέρει να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο & ειδικότερα στην Γ ηλικία,μάλλον γιατί τους έχουν ξεγραμμένους απο τους εκλογικούς καταλόγους,αυτοί κουκιά ήθελαν να μαζέψουν.
Οσο για όλα αυτά περί διαδικασιών ΑΣΕΠ στις Δημοτικές επιχειρήσεις και ΦΕΚ εγω τ ακούω βερεσέ.
Με το φόβο οτι θα μαυριστούν απο τους διάφορους "ανηψιούς" που λέει κι ο φίλος παραπάνω ο Πάκης επινόησε την νομιμοποίηση μέσω ΦΕΚ για να βουλώσει στόματα & να εκμαυλιστούν συνειδήσεις.
Γιατί για όλους τους άλλους που προσδοκούν να μπούν σε ένα Δημόσιο Φορέα ισχύουν συγκεκριμένα και απαραβατα κριτήρια και για κάποιους άλλους όχι;
Ο Νόμος δεν ξεχωρίζει υπαλλήλους και σκουπιδιαραίους και...και...και..