Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Κορυφαίες διαφημίσεις (part 137).

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ,
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ,
ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ.

+ Ι.Μ ΖΑΚΥΝΘΟΥ TOURS
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Καποιος να πει του Μητροπολιτη οτι ολες οι φωτογραφιες του δεν τον κολακευουν καθολου, το αντιθετο μαλιστα. Τοσο δυσκολο ηταν να επιλεξουν καλυτερες φωτογραφιες και καλυτερη εκτυπωση; Για την γενικοτερη εμφανιση του φυλαδιου ας μιλησουν οι ειδικοι. Εμενα δεν μου αρεσε καθολου. Θυμιζε επαρχιωτικο.

Ανώνυμος είπε...

Κορυφαία διαφήμιση - και ιερή! Ε, ρε τι έχει να γίνει! Θ'αναστενάξει πάλι το αβυσσαλέο παγκάρι! Πλήθος πιστών καταναλωτών των ιερών ανοησιών και ματζουνιών θα συρρεύσουν να αγοράσουν ακριβά αγίους, φυλαχτά κι ελπίδα από τα αφορολόγητα παραμάγαζα της Μητρόπολης, που περιμένουν όλο χαρά τους άνοες πελάτες! Ο μεγαλοπρεπής "ποιμένας" μας θα χοροστατεί όλο αυταρέσκεια, φουσκώνοντας μήτε γάλος κάτω από τα χρυσάφια και τα βελούδα του και ρίχνοντας πλάγιες ματιές στους υφισταμένους του, που θα χαμηλώνουν έντρομοι το βλέμμα βλασφημώντας μεταξύ των κοφτερών οδόντων τους. Πλήθος παχουλών και δυσκίνητων ιεραρχών θα συρρεύσει όπως πάντα, με τις αστραφτερές Μερσεντές τους, τις πλούσιες μίτρες τους και τις νεαρής ηλικίας τρυφερές ακολουθίες τους. Ο λαός θα μποσιέται ευλαβικά ποιος θα πιάσει καλύτερη κερκίδα για να σχολιάσει το θέαμα των παρατεταγμένων κοιλαράδων, ενώ όλη αυτή την εποχή θα ακούγονται ως εκ παραδείσου μουσική υπόκρουση τα κελαρύσματα των δίευρων, που θα πέφτουν λαμποκοπώντας στο σωρό! (Τα χαρτονομίσματα, παρότι πολλά, δεν κουδουνίζουν.) Μεγάλα ιερά λόγια θ'ακουστούν από ιερά χείλη, που δεν θα διστάσουν να ζητήσουν πάλι ευσχήμως τον οβολό μας για να διατηρήσουν φουσκωμένο το "σωσίβιο". Το δραματικό κρεσέντο της Μ. Παρασκευής με τον Ποιμένα μας να σηκώνει κάθιδρος τον Εσταυρωμένο πάνω από τα κεφάλια των Προβάτων θα βιντεοσκοπείται λεπτομερώς από συνεργεία των κομμάτων μας, που θα έχουν κληθεί να πάρουν μαθήματα ορθόδοξης προπαγάνδας για τις δικές τους φιέστες (κ)οπαδ(ι)ών. Μόνο τα σημαιάκια θα λείπουν, αφού θα χρησιμοποιηθούν ροζ λαμπάδες Μπάρμπι. Το τρελλό πανηγύρι θα τελειώσει την Κυριακή, οπότε χιλιάδες ορθόδοξοι βαρβαρικοί οβελίες θα περιστρέφονται τσικνίζοντας τους (νηστεύσαντες, χα-χα!) πιστούς, ενώ ασθμαίνοντες παχύσαρκοι πιτσιρίκοι θα συνωστίζονται έμπροσθεν της οθόνης του Playstation3, κάνοντας τους μεγαλύτερους να δακρύζουν από ευτυχία, αντικρίζοντας την επόμενη γενιά σε τόσο υψηλό επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης...
Αν μάλιστα ρωτήσετε τον Δεσπότη μας για ποιό λόγο κάνει διαφήμιση των θεαμάτων, θα σας πει, κατ'εξαίρεση, την αλήθεια! "Μα, για να έρθει κόσμος στη Ζάκυθο και να βγάλουμε λεφτά! Όλοι μας! Και εμείς, και εσείς οι άλλοι! (Και μετά, εμείς θα σας τα πάρουμε και τα δικά σας, σιγά-σιγά...)"

Καλύτερα θα ήταν, αντί παρδαλών διαφημιστικών, η Μητρόπολη να εξέδιδε κατάσταση των περιουσιακών της στοιχείων και να πλήρωνε ευλαβώς φόρο γι'αυτά, όπως πληρώνουμε εμείς οι άλλοι, οι βλάκες, για να αμοίβονται με μισθό στρατηγού εν ενεργεία οι ευτραφείς (και ουσιαστικά παντελώς Άχρηστοι) μητροπολίτες! Αιδώς, αρχιερείς!!

Ανώνυμος είπε...

Τα τιμολόγια ποιος τα έκδοσε;

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον Μητροπολίτη για αυτή την κίνηση. Το φυλλάδιο εξαιρετικό και θα προσελκύσει κόσμο.Είμαι στην Αθήνα τώρα, και έχει καλό απόηχο διαφημιστικό.

Οι μόνοι που διαμαρτύρονται είναι κάποια γραφεία ταξιδιωτικά, που δεν είχαν ενημερωθεί για αυτή την κίνηση και δεν είχαν εντάξει τη Ζάκυνθο στους πασχαλινούς προορισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Τα έντυπα αυτά τα τύπωσε συγκεκριμένο τυπογραφείο.
Γιατί δεν πήρανε προσφορές και από άλλα τυπογραφεία;
Γιατί όλες τις δουλειές του μοναστηριού τις παίρνει ένα τυπογραφείο;

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΤΥΧΕ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕ.

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμον (πλην Θεάρεστον) 5:01

Αγαπητό μου τέκνον εν Χριστώ,

Πλήρης συγκινήσεως και με υγρούς οφθαλμούς κρούω περιχαρής το πληκτρολόγιον ίνα ευχαριστήσω σοι δια τα θεάρεστα λόγια σου περί του περικαλλούς φυλλαδίου προσφάτως εκδοθέντως Θεία Χάριτι παρά της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου ίνα προσελκυσθώσι έτι περισσότεροι τουρίστες εις τον τόπον μας, επ'ωφελείαν των επιχειρήσεων των λειτουργούντων ενταύθα, μη εξαιρουμένης βεβαίως της Θεοπροβλήτου και Αφορολογήτου Ιδικής Μας.
Θα ημπορούσε βεβαίως κάποιος κακοπροαίρετος και σατανικώς σκεπτόμενος αντίχριστος να εμέσει ότι το φυλλάδιον τούτο είναι λίαν άχρηστον, καθότι αν δεν έχει αποσταλεί εγκαίρως εις τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι ως μη εκτυπωθέν, αλλά εσείς κλείετε τα ώτα και μην ακούετε άλλον εκτός του Ποιμένος σας. Ούτως ή άλλως, κόσμος πρόκειται να έλθη εις την νήσον μας και κανείς δεν θα καταλάβη αν όντως έχουν δει φυλλάδιον ή ου.
Κατά τας λειτουργίας οίτινες θα λάβουν χώρα εντός των επομένων ημερών, ημπορείς, Τέκνον, να με πλησιάσεις διακριτικώς και να μου ψιθυρίσεις την κωδικήν λέξιν "φυλλάδιον", οπότε και εγώ θα ορίσω αμέσως τρεις νέους ιερείς να σε λιβανίζουν επί τέταρτον ώρας τουλάχιστον, ίνα πληρωθείς Πνεύματος Αγίου (εισαγώμενον είναι το λιβάνι, αλλά μην σε νοιάζει, η δουλειά θα γίνη).

Ο Ποιμήν σου

Υ.Γ. Μην λησμονήσης, εισερχόμενος αλλά και εξερχόμενος του Ιερού Ναού, να τιμήσης δια του γενναιοδώρου οβολού σου τους πολυαρίθμους χρηματοδέκτας επί τη ανεγέρσει Ι. Ναών και επί τη Παχυλή Απευθείας Συνταξιοδότησιν Αρχιερέων, οίτινες, ως ο πάλαι ποτέ Πνευματικός μου +Αττικής Παντελεήμων+, έχουν σημαντικάς ανάγκας δια τα μοναχικά γεράματά των. Εξάλλου και Εγώ συνταξιοδοτούμαι συντόμως...

Γιατράς Θεόδωρος είπε...

Σας μεταφέρω το σχόλειο από το blog ενός καθηγητή ΤΕΙ από την Αθήνα και το οποίο με βρίσκει απολύτως σύμφωνο http://e-travelnews.blogspot.com/: " Πολλά μπράβο αξίζουν στη Μητρόπολη Ζακύνθου για την πρωτοβουλία της να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο και κατατοπιστικό φυλλάδιο για τον εορτασμό της Μεγάλης Εβδομάδας στο νησί της Ζακύνθου, το οποίο διένειμε χτες μέσω Κυριακάτικων εφημερίδων.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος, είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με μεγάλες όμως συμπάθειες και αντιπάθειες στην ελληνική κοινωνία.
Ωστόσο όποια και αν είναι η άποψη που έχει ο καθένας μας για το Μητροπολίτη Ζακύνθου, θα ήταν άδικο να μην επαινέσουμε την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει ένα φυλλάδιο για το Πάσχα στη Ζάκυνθο, προσπαθώντας ουσιαστικά να προσελκύσει τουρισμό στο νησί. Είναι σίγουρα μια πρωτοβουλία που θα άξιζε να βρει μιμητές και άλλους Μητροπολίτες"

Ανώνυμος είπε...

Βαθμολογία "κορυφαίας" διαφήμισης (part 137)

- Σκεπτικό διανομής μέσω
κυριακάτικης εφημερίδας: 10
- Σκεπτικό – μελέτη σχεδιασμού,
αισθητική, φωτογραφία,
ποιότητα χαρτιού κ.α: 0

Μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος είπε...

Με αφορμή σχόλια ανωνύμων σχετικά με την προσπάθεια προσέλκυσης επισκεπτών στο νησί μας, μέσω του φυλλαδίου για τα της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα εν Ζακύθω, απαντούμε:

Το ύφος και το υβρεολόγιο των ανωνύμων είναι αρκετό, ώστε να μη μας απασχολήσει.

Η Εφορία γνωρίζει τις τακτοποιημένες φορολογικές μας υποχρεώσεις. Εκεί μπορεί να πληροφορηθεί ο καθένας, αλλά δεν πρόκειται, διότι μάλλον δεν θέλει.

Εμείς δεν θα κουρασθούμε, ούτε θα πάψουμε την προσπάθεια επειδή κάποιος ατύχησε στην επιλογή του "πνευματικού" του.

Οι εικοσιπέντε υπότροφοι φοιτητές από τον κόπο μας απαντούν στις κακοήθεις μεμψιμοιρίες, οι οποίες ούτε έλειψαν, μήτε θα λείψουν από τους Κακομοίρηδες.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αν έρθουν 20,30,40 χιλιάδες επισκέπτες στο νησί το 95% θα περάσει από τον Άγιο και θα αφήσει τουλάχιστον 50λεπτά.Για κάνε τον λογαριασμο να δούμε πόσα θα τσεπώσει πάλι η εκκλησία;Και ούτε ένα έργο κοινωνικό δεν έχει κάνει.Ούτε ένα παιδικό σταθμό ούτε ένα γηροκομείο δεν έχει υπό την προστασία της η Μητρόπολη Ζακύνθου σε σχέση με άλλες Μητροπόλεις της Ελλάδος.Όλα τα λεφτά πάνε στα έξοδα για να έρθει ο κάθε δεσπότης στο πανηγύρι του Αγιου μας με τα χρυσά του,με τα κόκκινα χαλιά στρωμένα σαν να έχουμε βραδιά των OSKAR με τις ψαρούκλες για φαγητό και την χλιδή που προκαλεί τον κόσμο που δεν έχει να φάει.

Ανώνυμος είπε...

Aποτελεί πολύ σοβαρή πρόκληση (για τους σκεπτόμενους ανθρώπους) το γεγονός ότι ο μητροπολίτης "μας" έχει το θάρρος να υποστηρίξει ότι φορολογείται κανονικά το κατάστημά του και ότι υπάρχει (βεραμέντε!) διαφάνεια στη διαχείρηση των εσόδων.
Τα χρήματα των εκατοντάδων παγκαριών δηλώνονται - φορολογούνται; Τα έσοδα από τα διάφορα παραμάγαζα θρησκευτικών φετίχ δηλώνονται - φορολογούνται; Οι πλούσιες εισφορές και τάματα των πιστών σε κάθε κηδεία, γάμο, βάφτιση κτλ. δηλώνονται - φορολογούνται; Η ακίνητη περιουσία (η πραγματική, και όχι η "δηλωμένη") φορολογείται; "Περαίωση" γνωρίζει η Εκκλησία τι ακριβώς είναι; Ή νομίζει ο Δεσπότης μας ότι δεν γνωρίζουμε περί της προνομιακής μεταχείρησης της Επιχείρησης της Εκκλησίας από τις υπηρεσίες του Κράτους, που δεν ερευνούν ποτέ (σε αντίθεση με τους κοινούς θνητούς) για να διαπιστώσουν αν όσα δηλώνονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; Αν δεν είναι έτσι, παρακαλούμε να μας πληροφορήσει πότε έγινε έλεγχος των οικονομικών της μητρόπολης από κλιμάκιο τύπου ΣΔΟΕ προερχόμενο εκτός Ζακύνθου.
Πρέπει να γνωρίζει ο κ. Χρυσόστομος, ότι παρότι κατά κοινή παραδοχή είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος (και διπλωμάτης, που έχει καταλάβει καλά ότι οι ανοησίες της Εκκλησίας δεν μπορούν πια να βρουν απήχηση σε νοήμονα όντα και κατά συνέπεια έγινε "προοδευτικός"), δεν είναι δυνατόν να πείσει κανέναν με τα επιχειρήματα που μας παραθέτει εδώ.
Και με το να αποκαλεί "κακομοίρηδες", ανταποδίδοντας έστω ύβρεις, τους έχοντες διαφορετική άποψη (χωρίς βέβαια να δικαιολογούνται όσοι βρίζουν), αποκαλύπτει τον πανικό που έχει καταλάβει την ιεραρχία, που εγκαταλείπει την προσχηματική, έστω, αξιοπρέπεια βλέποντας το τέλος της παντοδυναμίας τους να πλησιάζει γοργά... Η δε ανωνυμία, καλό θα ήταν να μην τον ενοχλεί τόσο, επειδή δεν έχει σημασία να γνωρίζουμε ποιος είπε κάτι, αλλά αν αυτό που είπε κάποιος είναι άξιο προσοχής. Η ανωνυμία, εξάλλου, ενδείκνυται για τον ευεργέτη και στις περιπτώσεις ευεργεσιών (όπως οι υποτροφίες), αλλιώς μπορεί να εκληφθούν (πάντα από τους κακοπροαίρετους) ως κομπασμοί...
Η ανωνυμία προστατεύει πολλές φορές και εκείνους που ενοχλούν με την κριτική τους τους ισχυρούς του κόσμου τούτου - μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο κ. Χρυσόστομος, στην τοπική κοινωνία.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος μάλιστα ο κ. Χρυσόστομος να απωλέσει εδώ το πολύ γνωστό και προσφιλές στους Ζακυνθινούς χιούμορ του, που τον καθιστά συμπαθέστατο ως άνθρωπο και διαφορετικό, ίσως, από πολλούς άλλους της ιερής ομοταξίας του.

Διότι με το να απαιτεί κάποιος για την Κοινωνία που ζει τα αυτονόητα, δεν σημαίνει ότι έχει προσωπικό πρόβλημα με κανέναν. Εκείνοι όμως που θέλουν να λέγονται ηγέτες, πρέπει να δέχονται και την κριτική (εκτός από την κολακεία) και να μην την παίρνουν προσωπικά. Και η κριτική για τον πλούτο της Εκκλησίας, ο οποίος εξάλλου επιδεικνύεται με κάθε τρόπο και ευκαιρία, πρέπει να είναι μάλλον ευπρόσδεκτη από προοδευτικούς ιερωμένους που πιστεύουν πράγματι στη διδαχή Εκείνου...

Ανώνυμος είπε...

Eπισης Σεβασμιωτατε,σε παρακαλω,να αναφερεις απο που ΑΚΡΙΒΩΣ,οριζονται και πληρωνονται οι 25 υποτροφιες...
Οχι τα δικα μας,δικα μας και τα ξενα ,παλι δικα μας...
Με ολον τον σεβασμο...

Μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος είπε...

Έλαβα γνώση των υπόλοιπων ανώνυμων σχολίων, αλλά σκέπτομαι ότι όλα τα θιγόμενα δεν μπορούν να λάβουν απάντηση, με το να φορά ο καθένας από μια μάσκα και να εξαπολύει μύδρους κρίσεων ή επικρίσεων, δίκαιων ή άδικων.

Γι' αυτό είμαι πρόθυμος, αμέσως μετά τις Εορτές του Πάσχα, να δεχθώ στο Γραφείο μου τον ίδιο τον φίλο Ατσάραντο, ώστε να μού θέσει ευθέως και προσωπικώς όλα όσα θα επιθυμούσε να με ρωτήσει, εκφράζοντας μάλιστα -εάν θέλει- και όλους τους Ανώνυμους σχολιαστές του μπλογκ του.

Αυτά προς το παρόν και εύχομαι σε όλους καλή υγεία και Ανάσταση!

Ανώνυμος είπε...

Ατσάαααααααααραντε ,
Τα μακαρόνια νάναι Μισκο!!!

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμιότατε με το συμπάθιο, αλλά νομίζω ότι σε κάποια πράγματα είσαι υπερβολικός μέχρι παρεξήγησης.
1. Είναι δυνατόν να κάνεις αφίσα τον α)Πατριάρχη; β)Αρχιεπίσκοπο; Ήμαρτον! Στο Ιράν ζούμε;
2. Είναι δυνατόν να δίνεις όλες τις εκτυπωτικές εργασίες σε ένα τυπογραφείο το οποίο παρεμπίπτοντος σε λιβανίζει με την εφημερίδα του; Τι θέλεις να πιστέψουμε ότι είναι γλείψιμο ή αντιπαροχή; Σου λέει κάτι η λέξη Διαγωνισμός;
3. Είναι δυνατό στο πασχαλιάτικο φυλλάδιο να βάζεις μονίμως τον εαυτό σου στο εξώφυλλο; Μήπως είσαι λίγο ματαιόδοξος;
3. Είναι δυνατόν να φτιάξεις αυτό το μαγαζί έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου; Και αφού το έφτιαξες δεν μας λες πoιός elgreco έκανε αυτό το αισθητικό έκτρωμα με τα λευκά πέτρινα μουράγια;
4. Είναι δυνατόν ή εκκλησία του Αγίου να έχει ανοίξει τρία μαγαζιά γύρω από το ναό; Γιατί δεν φτιάχνουμε και ένα σούπερ μάρκετ;
Μπορεί να τα ψάλεις καλά, να γουστάρουμε που τα χώνεις στο Καψαμπέλη και στα λαμόγια, να έχεις δώσει περιουσία της εκκλησίας στο δημόσιο για να γίνουν έργα, να δίνεις υποτροφίες από τα τυχερά σου, να λες προοδευτικές κουβέντες κ.λ.π. αυτό όμως δε σημαίνει ότι είσαι και Άγιος.
Και μη σε χαλάει το «Ανώνυμος», ακούγεται ότι είσαι και λίγο εκδικητικός.
Καλή Ανάσταση.

Ατσάραντος είπε...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και στο πλαίσιο ενός ανοιχτού, δημόσιου και δημοκρατικού διαλόγου αναρτώνται όλα τα σχόλια εφ’ όσον δεν περιέχουν προφανείς συκοφαντίες ή υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις θετικές ή τις αρνητικές κρίσεις των επωνύμων ή ανωνύμων σχολιαστών.
Καλή Ανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωνοντας και τον προλαλησαντα,θα σε παρακαλουσα και το εξης:

Γιατι δεν κοβεις και λιγο απο την αυλη σου ,εκει που μενεις,προκειμενου να σωθουν ζωες ανθρωπων? Πριν απο λιγο καιρο σκοτωθηκε και ενας γειτονας σου...

Προς Θεου δεν λεω οτι φταις εσυ,αλλα ειμαι σιγουρος, οτι επειδη στο συγκεκριμενο σημειο ,εχεις βαρεθει να ακους τα ασθενοφορα,καπως μπορεις να βοηθησεις...

Το λεω ανθρωπινα και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ...
Καλη Ανασταση...

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο καλα κανετε κ τα ψαλετε κ μπραβο σου ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ που τα δημοσιευεις ολα!Ειναι δυνατον να υποστηριζει ενα συγκεκριμενο τυπογραφο?ε?Απαντησε Σεβασμιοτατε!Η επειδη ειναι ο συγκεκριμενος της δικης σου κομματικης παραταξης?Να περασει ο καιρος με το καλο να παρεις συνταξη κ να αραξεις γιατι κ στην τηλεοραση που βγαινεις ολο μπουρδες λες!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Να καλεσει τον ατσαραντο στο γραφειο του????Τι αλλο θα ακουσουμε πασχαλιατικα???