Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Κουκουρούκου...

...τσίου τσίου είναι το θεατρικό έργο που παρουσιάζεται στο πολιτιστικό κέντρο Σαρακινάδου. Είναι η απολαυστική κωμωδία των Ρον Κλαρκ και Σαμ Μπόμπρικ που εξιστορεί "τι μπορεί να συμβεί, όταν ο μπαμπάς έρχεται απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι του γιου και τον βρίσκει στο κρεβάτι με τον εραστή του; Μια νεαρή ιερόδουλος θα κλιθεί από το μπαμπά, για να δώσει τη λύση. Η άπιστη σύζυγος και μαμά συμπληρώνει το παζλ των ηρώων, επιστρέφοντας μετανιωμένη κάτω από ινδικά ακούσματα, για να βοηθήσει στην αποκατάσταση όλων των οικογενειακών σχέσεων και δεσμών". Εκτός από το ότι πρόκειται για ξεκαρδιστική παράσταση, εμείς έχουμε έναν ακόμη λόγο για να πάμε να τη δούμε. Παίζει ο δικός μας Κωνσταντίνος Συνετός.

Bookmark and Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους υπεύθυνους που ανεβάζουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου τέτοιο ποιοτικό έργο με ιερόδουλες και gay.Τα σκουπίδια από την τηλεόραση στο θέατρο. Από πότε ένα πολιτιστικό κέντρο δείχνει τέτοια έργα;Εκτός και αν το όνομα το δώσανε έτσι τυπικά.

Ανώνυμος είπε...

Οι γονείς να πάτε χωρίς τα παιδια σας και ιδιαιτερα όσοι έχουν αγόρια,για να μάθετε σε μια τετοια κατάσταση τι πρέπει να κάνετε γιατί εκεί οδηγούν τα παιδιά μας με αυτά που δείχνουν στην T.V κάθε μέρακαι τώρα στα πολιτιστικά κέντρα.