Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Για πέμπτη ημέρα δεν έχουμε νερό στα σπίτια μας.

Η ΔΕΗ κατέβασε τους διακόπτες, γιατί οι δήμοι δεν πληρώνουν τον Σύνδεσμο και ο Σύνδεσμος τη ΔΕΗ. Τα ΛΑΜΟΓΙΑ που ευθύνονται για αυτήν την κατάσταση, πότε θα τιμωρηθούν; Μερικά από αυτά τα ΛΑΜΟΓΙΑ, υποδεχτήκαν τον πρωθυπουργό και προσπάθησαν μάλιστα να πείσουν και μας, ότι έχουν γίνει τεράστια έργα. Αυτοί οι ίδιοι που ήταν λαλίστατοι και γεμάτοι έπαρση, αυτές τις μέρες κρύβονται. Σαν τις νυχτερίδες, βγαίνουν μονό την νύχτα, για να κανονίσουν ποιός θα στηρίξει ποιόν και όλοι μαζί, τι και από που θα φάνε . Ζάκυνθος η κοινωνία των ΜΟΥΓΚΩΝ και των ΚΟΥΦΩΝ. Καμιά αρχή, κανένας οργανισμός, καμία υπηρεσία, κανένας σύλλογος, κανένας φορέας, καμιά διοίκηση δεν αντιδρά. Οι περισσότεροι δε από αυτούς είναι βουτηγμένοι στην διαπλοκή και στην ρεμούλα. ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ λίγο νερό να πλυθούμε θα μας δώσετε, όπως εισαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ; ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ βλέπεις τα έργα και τις ημέρες κάποιων που σε υποδεχτηκαν; Έφυγε ο Καραμανλής και έχουμε 5 μέρες να πάρουμε νερό. ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ κύριε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ επισκέφτηκες. Αυτά είναι μερικά από τα σπουδαία έργα τους…

Post: Airetikos


3 σχόλια:

ΝΙΟΝΙΟΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΠΑΡΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΑΝΕ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΝΑΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν μαζευόμασταν όλοι μαζί και αλληλοφτυνόμασταν για αυτούς που ψηφίσαμε θα μαζεύαμε πολλά λίτρα νερό και θα λύναμε το πρόβλημα. Καλά μας κάνουν και μας τo κόβουν τέτοια ζώα που είμαστε. Μακάρι να μας κόψουν και την αποχέτευση, να πνιγούμε στα κόπρανά μας και στα ούρα μας. Τέτοια μοσχάρια που είμαστε αυτό μας αξίζει, είμαι σίγουρος ότι κανείς δε θα αντιδράσει. Θέλουμε, βλέπεις, βενετσιάνικους γάμους, γκιόστρες, παράτες και φανφαρονισμούς. Το ότι δεν έχουμε νερό εδώ και χρόνια δε μας απασχολεί. Η γκιόστρα να γίνει και κάνα δύο άλλα events για να δείξουμε την αγραμματοσύνη, την αρχοντοχωριατιά και τη βλαχιά που μας δέρνουν και από εκεί και πέρα ας καεί το σύμπαν. Πέρυσι τα Χριστούγεννα κοιτάζαμε να έχουμε φωταψίες και χριστουγεννιάτικα δέντρα και ας είχαν φτάσει τα σκουπίδια στο δεύτερο όροφο. Όξω ζώα!
ZANTACUS

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ/Α ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ;
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ;
ΥΠΟΨΗΝ Η ΔΕΥΑ Η Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;