Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Ξέρει κανείς γιατί άλλαξε επιμελώς, τουλάχιστον εξωτερικά, η ονομασία του πλοίου;



Post: Kostas


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΦΩΣ" ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΣΒΗΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ? ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ...ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ!!!

DIONISIS L MARGARIS είπε...

τογραψε ο Βατσιμάνης για δύο λόγους πρώτον γιατί δεν βλέπει δεν έχει ρεύμα και δεύτερον μη δη κανα φως και πάρει τα χρωστούμενα.

kostas είπε...

Ωραιος...
Αλλαξε και αλλα...

http://img50.imageshack.us/my.php?image=20080903anez.jpg

Ανώνυμος είπε...

o dionisakis μου θυμιζει τον γατσουλινο που εχει καταστρεψει την ζακυνθο και εχει κλεψει τοσα χρονια τους ζακυνθινους με τα σαπιοκαραβα του που τη μια παθαινουν μπλακ-αουτ μεσοπελαγα με κοσμο μεσα(ιονις) και την αλλη πετανε καπακια μηχανης χωρις να ξερει ο επιβατης αν θα φτασει στην κυλληνη.Για πες μας dionisaki τι δουλεια κανεις¨.μηπως δεν γνωριζεις οτι το πλοιο το αγορασε ο παναγοπουλος που ειναι ο πιο βαθυς γνωστης της ακτοπλοιας γι'αυτο πηγαινε να ξυσεις κανα πατσα τσιρακι του γατσουλινου

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε μιας και σε βλέπω ενημερωμένο μήπως ξέρεις να μας πεις και ποτέ θα φύγει ετούτο το μπουεμι από το λιμάνι ,γιατί εμένα σαν Ζακυνθινό αυτό με απασχολεί να καθαρίσει το λιμάνι και να αδειάσει καμία θέση . Το αν το έχει ο Παναγοπουλος η κάποιος άλλος καρφάκι δεν μου καίγεται όσο για το όνομα σίγουρα θα του ταίριαζε το δεύτερο συνθετικό .
Υ.Γ. Εάν ξέρεις και που θα δρομολογηθεί το μπουεμι γραφτο μας σε παρακαλώ μη πάω και ταξιδέψω κατά λάθος