Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα…

…έγινε χθες στις 8:45 το βράδυ στην παραλιακή οδό Κρυονερίου. Ένας 16χρονος που οδηγούσε μια μηχανή 125cc, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή κοπέλα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ βαριά ο νεαρός, ο οποίος μεταφέρθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με C-130 στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Ο 16χρονος δεν φορούσε κράνος και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα συγχαρητηρια μου στους γονεις του 16χρονου που προφανώς θεωρούσαν μεγάλη μαγκιά να οδηγεί το παιδί τους τετοια μηχανή!!

Οσα ατυχηματα και όσα παιδια και αν χαθουν οι ίδιοι γονείς δεν θα βάλουν μυαλό ώστε να καταλάβουν ότι για να παιρνεις το δίπλωμα στα 18 υπάρχει κάποιος λόγος και αυτός λεγεται μυαλό στο κεφάλι! Στα 16 έπρεπε να έχει ενα 50αρι μηχανάκι να κάνει καμια βόλτα όχι 125αρα !

kostas είπε...

Περαστικα στο παιδι και κουραγιο στους γονεις του...Και απο οτι εμαθα το παιδι ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ....

Πληρωσε μια Μ#@#$@ΙΑ που κανουμε ολοι μας...Την Αναστροφη που κανουμε,παρανομα, στο Κρυονερι κοντα στο παλιο μαγαζι του Νηρου..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ Η ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΕΡΑ...........

Ανώνυμος είπε...

Άσχετα με το συγκεκριμένο θλιβερό γεγονός, κάτι πρέπει στα σίγουρα να γίνει με όλους όσους αιθαιρετούν στο δρόμο, είτε τρέχοντας είτε κάνοντας "κόλπα", θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων τους. Το κακό είναι, ότι ορισμένοι "παράγοντες" (...) του τόπου μεσολαβούν για ψηφοθηρικούς λόγους υπέρ κάποιων τέτοιων άμυαλων, μη αφήνοντας σε ησυχία την Τροχαία να κάνει σωστά τη δουλειά της... Ο νοών, νοείτω.

Ανώνυμος είπε...

to paidi apo oti ema8a den eftege ALLA H GINEKA DEN KITA3E KALA TON DROMO.EMA8A OTI H GINEKA EIPE STHN ASTINOMIA OTI TO PAIDI DEN EIXE FOTA..{PREPEI NA LEME KAI KMIA ALH8IA}.PERASTIKA STON PANAFIWTH....

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Aυτό που επείγει τώρα είναι να γίνει καλά το παιδί.τώρα για το ποιος είναι υπαίτιος αφήστε το να το κρίνει η τροχαία Ζακύνθου.Επειδή είμαι και 'γω περίπου στην ηλικία του παιδιού το ατύχημα αν είναι να συμβεί θα συμβεί κατω απο αυτες τις συνθήκες είτε το μηχανάκι είναι 50 είτε 120..η διαφορα είναι μικρή για όσους γνωρίζουν και δυστυχώς το κακό θα συμβεί και τις 2 φορές!για αυτό το λόγο δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους γονείς του!το θέμα είναι όλοι να τηρούμε τον κοκ και να σταματήσουν οι "ζακυνθινές" μαγκιές αλλα και η "ασχετιλα"στην οδήγηση!όλοι ζώνη-κράνος!περαστικά Παναγιώτη..

ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.

Ατσάραντος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και κατάστασή του εξελίσεται ομαλά. Περαστικά στον ίδιο και υπομονή στους γονείς του.
ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ.