Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Σήμερα βάζουν ρεύμα στον ΟΔΑΖ...

...προσπαθώντας να δείξουν στον πρωθυπουργό ότι όλα πάνε μια χαρά με τα δημόσια έργα στη Ζάκυνθο. Μια μέρα πριν την άφιξη του κ. Καραμανλή ο κρατικός μηχανισμός, με την καθοδήγηση των γνωστών τοπικών παραγόντων, έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για να φτιασιδώσει τα μέρη που θα επισκεφτεί ο πρόεδρος της κυβέρνησης. Καθάρισαν τον εγκαταλειμμένο δρόμο του αεροδρομιίου (δείτε πως ήταν), νοικοκύρεψαν τον προαύλιο χώρο του μουσικού (δείτε πως ήταν) και σήμερα έδωσαν ρεύμα στον ΟΔΑΖ. Φτιάνει πια. Δείξτε στον κ. Καραμανλή την αληθινή Ζάκυνθο. Τη Ζάκυνθο που ζούνε καθημερινά οι κάτοικοι του νησιού. Όχι άλλο κουκούλωμα.


4 σχόλια:

kostas είπε...

Atsa,τυχεροι ειμαστε ...Παριση(ι) θα μας κανουνε..
Δεν δινουνε ρευμα και στις κολωνες που ειναι στην απεναντι οχθη ?
Θα παει και ποδαρατο λεει μεχρι το μουσικο γυμνασιο?
Καποιοι στιβουν απο τωρα πορτοκαλια για να του προσφερουν,σαν δυναμωτικο,μιας και τωρα τελευταια παραπονιεται οτι ειναι κουρασμενος...

Πλακα πλακα ομως μην πιστεψουμε οτι για τα χαλια που εχει το νησι μας,φταιει ο εκαστοτε πρωθυπουργος...
Ετσι για να μην ξεχνιομαστε...

Ανώνυμος είπε...

Η Ζάκυνθος μπορεί να γίνει Παρίσι. Αρκεί να φύγουν όλοι οι Ζακυνθινοί!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?
ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αποδεικνύεται οτι αυτοί που ΕΜΕΙΣ ψηφιζουμε και αύριο θα κορδωθούν για φωτο με τον Πρόεδρο της Ν.Δ, θεωρούν οτι η Ζάκυνθος της βρώμας μας αξίζει.
Καλά να παθαίνουμε.

Υ.Γ. Μέχρι και οι χαμένοι εργάτες του Δήμου βρέθηκαν.Είδες πώς ανοίγουν οι πόρτες "οταν η χρεία ταις κουρταλεί".