Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ο Ευαγγελάτος θόλωσε τα λογότυπα των blogs...

...στις φωτογραφίες που πρόβαλε στο δελτίο ειδήσεων του Αντέννα. Στο χθεσινό δελτίο των 8, με αφορμή τη σάτυρα των blogs για την απόδραση Παλαιοκώστα, ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής παρουσίασε μια σειρά εικόνων που είχαν αναρτηθεί στην Ελληνική μπλογκόσφαιρα. Όμως, είχαν φροντίσει να θολώσουν τα λογότυπα! Βέβαια αυτό δεν πρέπει να προβληματίζει και να στεναχωρεί κανέναν μπλόγκερ, αφού έτσι κάνουν τα κανάλια με τα ...ανταγωνιστικά μέσα ενημέρωσης! Και από ότι φαίνεται τα μπλογκς, που στηρίζονται σε λίγους "βαρεμένους" πολίτες με τη "λόξα" να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, μπορούν και συναγωνίζονται κανάλια με τεράστιους οικονομικούς πόρους. Αυτό το "θόλωμα" δείχνει και τη δύναμη των Ελλήνων bloggers.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι θεμα στεναχωριας ρε Ατσαραντε. Οργη ειναι. Γιατι ο Ευαγγελατος και ο καθε Ευαγγελατος πουλαει τηλεθεαση με αυτες τις εικονες , πουλαει διαφημισεις και εισπρατει ζεστο παραδακι. Με τις δικεςμας εικονες!!! Κι ουτε με νοιαζει να φανουν τα λογοτυπα, να μην τις χρησιμοποιησουν καθουλου! κι αν τοκανουν να πληρωσουν πνευματικη ιδιοκτησια. Για τολμα να βαλεις μουσικη υποκρουση σε ενα βιντεακι. Θα σε σκισει η ΑΕΠΙ !!!

Ατσάραντος είπε...

Τώρα με τις απειλές της ΣΕΧΤΑΣ οι άνθρωποι έχουν έξοδα. Ας βοηθήσουμε και μεις τους μεγαλοδημοσιογράφους των 700 ευρώ ...την ημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση του Ατσάραντου.
Των 700 ευρώ την ώρα είναι εάν βάλεις μέσα και τις εξυπηρετήσεις σε τρίτους (ιδρύματα, επιχειρηματίες, κλπ).