Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Κλαμπ Σεξουαλικά Ανικανοποίητων Γυναικών Πατρών!

Εχετε πλούσια ανδρικά ανατομικά προσόντα;

Σπεύσατε να δηλώσετε εθελοντής στο πρώτο Κλαμπ Σεξουαλικά Ανικανοποίητων Γυναικών, που ιδρύθηκε στην Πάτρα. Σάλο έχει προκαλέσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα η πρωτοποριακή ιδέα του παλαίμαχου διαιτητή της Α Εθνικής Ποδοσφαίρου Γιώργου Αστερή, που ελκύει σαν μαγνήτης και γνωστές Αθηναίες! Αν η γυναίκα σας προγραμματίζει ημερήσιες εκδρομές στην Πάτρα για ψώνια όλο και πιο συχνά και αν έχει πάψει να γκρινιάζει πως την παραμελείτε επειδή έχετε πολλές δουλειές, προσέξτε. Ίσως έχει επισκεφθεί το πατρινό κλαμπ που εδώ και μερικούς μήνες προσφέρει εθελοντές άμεσης ερωτικής απόλαυσης, οι οποίοι χαρίζουν ηδονή σε στερημένες γυναίκες χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Πώς προέκυψε η ιδέα και τι... η συνέχεια εδώ.

προσφέρει στις γυναίκες αυτό το σεξ κλαμπ;
«Πριν από μερικούς μήνες μαζί με κάποιους φίλους επιστήμονες καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην εποχή μας και στην περιοχή της Πάτρας, με τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχουν πάρει οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις, οι γυναίκες που έχουν ετεροφυλική σχέση είναι μάλλον στερημένες».
Αυτό υποστήριξε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Γιώργος Αστερής, πατέρας δύο κοριτσιών 24 και 25 ετών, γνωστός για τις αθλητικές του δραστηριότητες και τις εκπομπές του σε τρεις τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, μεταξύ αυτών και το «ώρα για σπορ» στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνική Τηλεόραση. Παράλληλα, εργάζεται ως εργοδηγός-μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και παρόλο που στη δική του προσωπική ζωή όλα κυλάνε ρολόι και είναι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς, όπως ο ίδιος τονίζει, θέλησε να ενεργοποιήσει τη λίμπιντο των ανικανοποίητων γυναικών.
«Είμαστε 17 άτομα. Αυτοί δημιουργήσαμε τον περασμένο Μάρτιο το Κλαμπ Σεξουαλικά Ανικανοποίητων Γυναικών», μας είπε ο κ. Αστερής. Πόσες γυναίκες έχουν αναζητήσει «επιβήτορα» με πλούσια προσόντα; «Μέχρι στιγμής 500 κυρίες και δεσποινίδες, αλλά όσο περνάει ο καιρός, αυξάνονται. Ιδιαίτερα τώρα τις γιορτές, που η ερωτική μοναξιά είναι εντονότερη. Εδώ και 15 μέρες έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στο κλαμπ».
Πιστεύετε, δηλαδή, ότι οι γυναίκες σε μεγάλο ποσοστό είναι σεξουαλικά ανικανοποίητες; «Βεβαίως, και αυτό φαίνεται από την ανταπόκριση που έχει το κλαμπ».Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από άντρες που δηλώνουν εθελοντές εραστές για ανικανοποίητες γυναίκες;
«Ναι. Αυτή τη στιγμή είναι 795 σε αριθμό και συνεχώς αυξάνονται. Είναι από 27 έως 55 ετών και έχουμε απορρίψει και πάρα πολλούς με βάση τα ανατομικά τους στοιχεία αλλά και την ηλικία».
Πώς τους επιλέγετε;
«Κάθε εθελοντής στέλνει ένα γράμμα σε μια ταχυδρομική θυρίδα. Στην αίτησή του πρέπει να αναφέρονται...αναλυτικά τα ανατομικά τους προσόντα και να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Δηλαδή, φωτογραφία του μορίου τους, πριν και μετά τη στύση, και λεπτομέρειες για το μέγεθος, αλλά και το κινητό τους τηλέφωνο. Εγώ ταξινομώ τις φωτογραφίες σε ντοσιέ, χωρίς να υπάρχει ούτε όνομα ούτε φωτογραφία του εθελοντή. Οι γυναίκες έρχονται στο κλαμπ και επιλέγουν με βάση αυτό που βλέπουν στη φωτογραφία. Από κει και πέρα η απόφαση είναι εντελώς δική τους και εμείς ως κλαμπ δεν εμπλεκόμαστε πουθενά. Επίσης, δεν υπάρχει καμία οικονομική απολαβή ή εισφορά».
Έχουν έρθει στο κλαμπ να ψάξουν για ερωτικό εθελοντή και επώνυμες Πατρινές;
«Ναι, αλλά υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια. Έχουν έρθει όμως και Αθηναίες. Οι περισσότερες λένε ότι ενδιαφέρονται να λύσουν το πρόβλημα κάποιας φίλης τους ή συγγενικού τους προσώπου». Σας έχει παραπονεθεί μετά καμία ότι δεν υπήρξε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα; «Μέχρι στιγμής όχι, αλλά, αν συμβεί, θα διαγράψουμε τον εθελοντή από τα μητρώα του κλαμπ. (Γέλια.) Άλλωστε, από μια φωτογραφία τον επιλέγει, από κει και πέρα είναι θέμα της γυναίκας, εμείς δεν έχουμε καμιά άλλη σχέση».
Όπως μου το λέτε, φαίνεται πολύ ψυχρό όλο αυτό. Δηλαδή, επιλέγει με το μάτι; Τόσο μεγάλη σεξουαλική «δίψα» υπάρχει στις γυναίκες;
«Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κατά κύριο λόγο οι γυναίκες είναι ανικανοποίητες σεξουαλικά. Αλλά παρατηρείται και στους άντρες, γι αυτό εδώ και δύο μήνες σκέφτομαι πώς μπορούμε να ιδρύσουμε ένα αντίστοιχο κλαμπ και για σεξουαλικά ανικανοποίητους άντρες με εθελόντριες γυναίκες. Αλλά θέλει μελέτη για τα γυναικεία... προσόντα και τι ζητούν οι άντρες από μια γυναίκα».
Από τη στιγμή που η επιλογή γίνεται μόνο με βάση το μόριο του κάθε εραστή και δεν τον ξέρετε, αυτό δεν ενέχει κινδύνους;
«Η ενδιαφερομένη αποφασίζει πώς θα το χειριστεί και, φυσικά, είναι ενήλικη, οπότε εκείνη αποφασίζει πόσο θα ρισκάρει για να συνευρεθεί με κάποιον».
Υπάρχει εχεμύθεια από την πλευρά σας;
«Απόλυτη»..
Είστε ένας πολύ γνωστός Πατρινός. Εργάζεστε στο πανεπιστήμιο,ασχολείστε με τον αθλητισμό, κάνετε αθλητικές εκπομπές στα ΜΜΕ, έχετε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ακούσατε αρνητικές κριτικές;
Όχι. Οι 100 στους 100 μου είπαν συγχαρητήρια, Αστερή, για την πρωτότυπη ιδέα. Άλλωστε, ποιος άνθρωπος δεν συζητάει το σεξ ή τον έρωτα ανά πάσα στιγμή; Όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης και υποκριτής».
Και η οικογένειά σας πώς αντέδρασε;
«Υπήρξαν κάποιες αντιρρήσεις αρχικά, αλλά εγώ ήθελα να υλοποιήσω την ιδέα μου και το έκανα. Έχω μια θαυμάσια σύζυγο, με την οποία έχω την τέλεια σχέση. Δεν την έχω απατήσει ποτέ. Είμαι απόλυτα πιστός και ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου».
Επειδή, λοιπόν, εσείς βιώνετε την ερωτική ευτυχία, θέλετε να κάνετε κι άλλες γυναίκες ευτυχισμένες, έστω σεξουαλικά; Γι αυτό και δημιουργήσατε αυτό το κλαμπ με τους εθελοντές;
«Ναι, και για να ενισχυθούν τα ετερόφυλα ζευγάρια».
Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι, όπως μας αποκάλυψε ο κ. Αστερής, είχε συζητήσει να συμμετάσχει ως σύμβουλος σε σεξουαλικά θέματα στο πάνελ της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή που επρόκειτο να κάνει «Είσοδος ελεύθερη», αλλά δεν τα βρήκαν στα οικονομικά.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΧΑΧΑΧΑ. ΑΠΟ ΝΑ ΑΣΚΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΤΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΛΑΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Κοτα να δεις προβληματα που χει ο κοσμος....

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δηλαδή δεν ισχύουν τα μόρια αλλά το μόριο! :-)

Ανώνυμος είπε...

Μη δίνετε ιδέες στον Gaspar και δούμε σε λίγο κονδύλια και για ερωτικό Τουρισμό.
Φτάνει ταξίδια, θα λιώσουν πιά οι άνθρωποι να δίνουν μάχες.

Ανώνυμος είπε...

ε ναι οταν εισαι ανδρας εχει σημασια ποσο μεγαλο ειναι το πουλι σου ενω αμα εισαι πατσαβουρα το μουνι το εχεις ουτως η αλλως...

Ανώνυμος είπε...

βρε ατσάραντε αυτή η είδηση είναι μούφα. Δεν ισχύει. Απλά ο εν λόγω Πατρινός την ανάρτησε στο διαδίκτυο προκειμένου έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα στην ραδιοφωνική του εκπομπή. Μην τσιμπάς και εσύ....

shaka zoulou είπε...

arage an itan alitheia poses zakynthinew tha pigainan? para polles !!!!!

Ανώνυμος είπε...

exei dikio o apelpismenos moyfa eina! psaroykles..

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΕΙΔΗΣΗ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ; ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ναι αληθεια ειναι..... και εγω οταν βαριεμαι την μονικα (την μπελουτσι) παιρναω και εγω απο εκει μια βολτα να με απολαυσουν. ειμαι ο ψηλος με την bentley (την ferrari την εχω συνεργειο)

shaka zoulou είπε...

εσύ ανώνυμε που είσαι μέλος δεν μας λες και εμάς για να ξέρουμε, ποιό χέρι χρησιμοποιείς? το δεξί ή το αριστερό? άντε καλή συνέχεια και πρόσεξε μην πάθεις καμιά αγκύλωση !!!

Ανώνυμος είπε...

Λογικο ειναι να την εχεις συνεργειο φιλε, αφου τα Φεραρι ειναι για το Πεος..πεταμενα λεφτα!