Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Διπλοπαρκάρησε το περιπολικό και πήγε για ...σουβλάκια;

Το να τηρούν οι οδηγοί τις διατάξεις του ΚΟΚ το επιβάλλει ο νόμος - δεν πρέπει να τις τηρούν όμως το ίδιο και τα όργανα επιβολής του νόμου; Η φωτογραφία είναι από το σταυροδρόμι της Λιθακιάς, ένα επικίνδυνο μέρος, όπου ο οδηγός περιπολικού της ΕΛΑΣ επέλεξε να διπλοπαρκάρει στο χειρότερο δυνατό σημείο, πάνω στη διασταύρωση (ώρα 9 το βράδι χθες). Το αυτοκίνητο παρέμεινε εκεί αρκετή ώρα, ενώ ο οδηγός του, ένστολος αλλά ασκεπής, επισκεπτόταν παρακείμενη ψησταριά... Αν κάποιος πολίτης είχε αφήσει το αυτοκίνητό του εκεί, δεν θα έπρεπε να βεβαιωθεί παράβαση; Οι φίλοι οδηγοί της ΕΛΑΣ ας προσέχουν λίγο και τη δική τους οδηγική συμπεριφορά, διότι δεν είναι η μόνη φορά που έχουμε διαπιστώσει οδηγικές αυθαιρεσίες των (νεαρών κυρίως) οδηγών αστυνομικών στο δρόμο...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θελω να καταγγείλω την σταση του Ατσαραντου που δεν αφημει τους αστυνομικους να τρωνε σουβλακια.Πως θα παει μπροστα το χωριο αν δεν δουλεψουνε τα μαγαζια του με τους ξενους?και δεν εχει και ταμπελα που να λεει μην παρκαρετε!!το οργανον της ταξεως δικαιουται και αυτο να φαει και αφου θαπεφτε κατω απο την πεινα που να σταματησει?εχει παρκινγκ η Λιθακια?ερωτάω?οχι .λοιπόν.!!

Ανώνυμος είπε...

Να διαταχθει αμέσως ΕΔΕ, και αφου ηταν και ασκεπής να τεθεί άμεσα σε διαθεσημότητα! Ενώ αν ηταν και νεαρος (που σημαινει οτι φορουσε παμπερς οταν εγω εριχνα την πρωτη μου αγγλιδα στο Λαγκανα) και ειδικα αν το παιζει σεριφης στα μέρη μου, ο ξενοφερτος, να εκτελεστει δια απαγχωνισμου (μαγκιες στο χωριο του)!

Α,ρε κομπλεξικε ζακυνθινέ δεν θα αλλαξεις ποτε!

Ανώνυμος είπε...

απαραδεκτοι και εμπαθεις.15 ατομα προσωπικο χωρις ρεπο χωρις χρονο να μαγειρεψουν με 1200 ευρω μισθο και με νοικι.να φανε πηγαν τα παιδια οχι να κλεψουν τι κοκ και κομπλεξισμοι γραφετε ρε ατσαραντε ελεος.ρομποτ ειναι.σιγουρα υπαρχουν και κακοι μπατσοι αλλα επω εισαι απαραδεκτος και πρεπει να ντρεπεσαι που το δημοσιευσες.και απ οτι καταλαβα προκειται για νεα παιδια και οχι ζακυνθινα που δεν εχουν τη μανουλα τους κοντα να τουσ μαγειρευει οπωσ εσυ.ζητα μια συγνωμη και αποσυρε το.και εγω δεν ειμαι μπατσος και μπορει και να μην τουσ γουσταρω

Ανώνυμος είπε...

Ξεστραβωθείτε και βγάλτε τις παροπίδες. Το σχόλιο δεν κατακρίνει τη στάση για τα σουβλάκια αλλά την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ του περιπολικού πάνω στη ΣΤΡΟΦΗ. Αφήστε λοιπόν τους χαρακτηρισμούς και απαντήστε επί της ουσίας. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11:46:00 μμ EET
ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ; ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Η αλλαγή νοοτροπίας αρχίζει απο ΕΜΑΣ.
Ας συμμορφωθούμε πρώτα εμείς με τον Κ.Ο.Κ. χωρίς να έχουμε πίσω μας πάντα έναν χωροφύλακα,που όχι μόνο διπλοπαρκάρουμε στην Πλ. Ρούγα αλλά και τριπλοπαρκάρουμε, προκειμένου να φθάσουμε μπροστά π.χ. στο "ΜΑΚΗ" να πάρουμε γλυκά χωρίς να κάψουμε ούτε μια θερμίδα,που κλείνουμε τις διαβάσεις των ΑΜΕΑ, που καβαλάμε τα πεζοδρόμια & εμποδίζουμε την διέλευση των πεζών,και ύστερα να κρίνουμε τους άλλους.
Γιατί διαφορετικά κάθε μέρα,όλη μέρα θα πρέπει να μας δωρίζουν κι απο μια τουλάχιστον κλήση.
Ο Αγιος Διονύσιος να βάλει το χέρι του μη χρειασθεί να περάσει ασθενοφόρο ή Πυροσβεστικό όχημα σε ώρες αιχμής και όχι μόνο απο την Αλ.Ρώμα,είμαστε χαμένοι απο χέρι!
Με αυτά δεν θέλω να δικαιολογήσω τους αστυνομικούς του εν λόγω περιπολικού,αλλά πριν κρίνουμε τους άλλους καλλίτερα να διορθώσουμε τις κακιστες δικές μας συνήθειες για να είμαστε "καθαροί" να κρίνουμε.
Μάλλον αν δεν υπήρχε η προηγούμενη μαύρη περίοδος,με τα αρνητικά εναντίον αστυνομικών,το γεγονός αυτό θα περνούσε απαρατήρητο,μην γελιόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Οι αστυνομικοί ενεργούν και εκείνοι σύμφωνα με το πνεύμα των καιρών: Χύμα!

Πέρα από το αστείο, το γεγονός ότι ακόμη και αστυνομικοί δεν τηρούν ούτε καν τον ΚΟΚ, δείχνει που έχουμε φθάσει ως κοινωνία... Μπράβο μας!

Αν το περιπολικό, εκεί που ήταν σταθμευμένο, προκαλούσε κάποιο ατύχημα, τότε τι θα γινόταν; Ποια δικαιολογία θα προέβαλλε ο οδηγός;

Διότι στην αστυνομία, όπως και στο στρατό και αλλού, όλοι "χύμα" και "χαλαρά" είναι, μέχρι να πάει κάτι στραβά! Μετά, αλλάζει το πράμα! Όλοι ξαφνικά ξέρουν απέξω και ανακατωτά νόμους και κανονισμούς, ιδιαίτερα δε εκείνους που τους χρησιμεύουν για να τραβήξουν την ουρά τους απέξω!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 09:13, όχι βέβαια ότι πολλοί ζακυνθινοί δεν έχουν σαφώς το κομπλεξάκι τους που τους σπρώχνει να ενεργούν ως ηλίθιοι νεόπλουτοι, αλλά και συ, να ρε παιδί μου, καρφώνεσαι...

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδια για να πεσετε πανο σε κανα στραβοξιλο κομπλεξικο αστινομικο και μετα τα λεμε.
Ειπαμε η εξουσια κανει κακο