Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Οι Νεοζακυνθινοί κοιτάζουν αυτό το πανό στο ποτάμι...

...και προσπερνούν αδιάφορα, αφού στη Δημοκρατία και οι φασίστες έχουν δικαίωμα να τιμούν τους δικούς τους νεκρούς. Στη Δημοκρατία μπορούν να μιλάνε ελεύθερα και οι φασίστες, ενώ είναι αμφίβολο αν οι φασίστες θα μπορούσαν να εκφράζονται ελεύθερα αν είχαμε φασισμό.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ.
"ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΤΑΚΑΣ: Ένα όνομα που ηχεί άγνωστο στην Ελλάδα και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά… Ο Μίκης, όπως συνήθιζαν να αποκαλούν οι φίλοι και Συναγωνιστές του, ήταν ένας φλογερός Εθνικιστής επαναστάτης. Άντρας γεννημένος σε λάθος εποχή και αμετανόητος «φασίστας»… Και όπως προκλητικά κάποιοι λένε ακόμα και σήμερα, «καλός φασίστας, ο νεκρός φασίστας». Φέτος και συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου, συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από τον άδικο χαμό του Μιχάλη. Οι Ιταλοί Συναγωνιστές μας, όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιήσουν την σιωπηρή τους στο κέντρο της Ρώμης που θα καταλήξει στο σημείο που έπεσε νεκρός από σφαίρες αριστερών. Αξίζει να αναφερθεί πως η εκδήλωση αυτή, είναι μια πραγματική Τελετή Μνήμης και οι διαδικασίες ξεκινούν από τις 12:00 την νύχτα στη γωνιά της οδού Ottaviano όπου λίγοι συγκεντρωμένοι ανάβουν την Φλόγα εκεί που ήταν αναμμένη αυτή του Μίκη Μάντακα και φρουρούν τον χώρο ως την επομένη στις 6:00 το απόγευμα… "


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

de se xalase!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Πιο φασιστες απο τους αριστερους δεν υπαρχουν,μονο τα δικα τους πρεπει να ακουμε και να βλεπουμε καθε μερα.Οι ψευτοδημοκρατες οι αριστεροι.Λιγους σκοτωσε ο Τσαουσεσκου στην Ρουμανια και ο Σταλιν.

Ανώνυμος είπε...

οι φασιστες να το βουλωνουν.να το ραβουν το στοματακι τους.φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες
και φιλε απο πανω...ρε βλ@κα δε χρειαζεται να εισαι αριστερος για να τσακιζεις τους φασιστες!