Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Πάρε το δάκρυ μου...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενας τζαμπα μαγκας + πολλοι τζαμπα μαγκες = πολλοι αμετανοητοι μ@λ@κες!
τι νομιζε ο γιωργακης?οτι τα δακρυγονα ειναι καραμελιτσες??οι φοιτητες που τα τρωνε τοσο καιρο γιατι εχουν αναπνευστικα προβληματα τωρα???
επισης...ολοι οι κρητικαροι που περυσι ψηφισαν το συντοπιτη τους το μαρκογιαννακη τωρα φευγουν με την ουρα στα σκελια.για να μην αναφερθω στην καταπτιστη υποδοχη τους στο γιωργακη σαν μεσσια..δε βαζουμε μυαλο με τιποτα, ημαρτον!

Ανώνυμος είπε...

Είστε αισχροί και άθλιοι συκοφάντες. Ο πρόεδρος δεν κλαίει από τα κρεμμύδια. Κλαίει από την χαρά του, διότι μόλις σκέφτηκε τον τρόπο να λύσει το αγροτικό, δίνοντάς τους δωρεάν ενέργεια από το πυρηνικό εργοστάσιο που λέγεται ότι θα κάνει, κατόπιν προτροπής συντρόφων που δούλευαν σε τέτοια, κάποτε στην ΕΣΣΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΠΑΤΣΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΒΑΖΑΤΕ ΖΑΧΑΡΙ ΣΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΟΝΑΤΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ?ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΙΟΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΕΝΑ ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΞΥΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΑΜΕΤΑΝΟΕΙΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΗ ΠΟΙΟΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΑΚΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ.ΠΑΠΑΤΣΙΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΠ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ Η ΠΛΑΚΑ;

ασημωνης είπε...

ψιλοασχετο.... Η εικονα επαιξε χθες στο Ραδιο Αρβυλα!

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΠ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ Η ΠΛΑΚΑ;

Τετάρτη, 4 Φεβρουάριος 2009 6:05:00 μμ EET


ΣΟΒΑΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΣΟΒΑΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!!!

Prokopis είπε...

Allos enas akomh "a3ios" politikos pou "maxete" gia akomh mia fora gia to kalo tou polith kai vrontasei ta sti8ia tou mposta ....

Leme kai kamia mlkia na perasei i ora. >_>