Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Ο Καρατζαφέρης ζητά 6 εκ. ευρώ για ένα μουστακάκι...

...που του έβαλε ο Λαζόπουλος στη σατυρική εκπομπή "Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ". Στο εξής όσοι ζωγραφίζουν μουστάκια, μούσια, γυαλιά και φακίδες σε αφίσες τραγουδιστών θα εκτελούνται πάραυτα!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι σιχαμενος...(ε, οχι δε θα του δωσω και τον τιτλο ανθρωπος)αυτος και οι ομοιοι του εκει περα στο...αυτο που εχουν τελοσπαντων

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, σύντροφε. Είναι ένα σίχαμα, αλλά θα τη φάει τη φυλακή του, θα πληρώσει και το πρόστικο και θα στρώσει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΣΑΤΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΣΗΜΑΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, νομίζω ότι θα πάει σίγουρα φυλακή. Ο Καρατζαφέρης δεν χορατεύει. Όταν είναι να κάνει κάτι το μελετάει πολύ καλά. Την έχει βάψει ο κοτεράκιας. Α, και με εκείνο που έλεγαν ότι θα ξανανοίξει ο φάκαλος κότερο, τι θα γίνει; Τελευταία ακούγεται από πολλούς... Άντε γιατί κάποιοι πολύ μας έχουν δουλέψει. Και ήρθε η ώρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία, παιδιά. Εδώ τη γλύτωσε με το κότερο, τώρα δεν θα τη γλυτώσει; Το θέμα βέβαια είναι: Είναι σωστό κάποιοι να κάνουν ό,τι θέλουν και να μην τιμωρούνται ποτε; Δεν ξέρω...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ, ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ.