Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009


Την Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2009 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των μελών του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος. Οι χώροι του Μουσείου αποδείχτηκαν μικροί για να χωρέσουν το πλήθος των μελών και φίλων του. Πάνω από 500 άτομα τίμησαν την εκδήλωση και ανάμεσά τους πολλοί εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου μας, τους οποίους υποδέχτηκε η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν.Μ.Ε. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Σεβασμιώτατος....

...Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο κ. Σοφοκλής Ψιλιανός, Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακής Αξιοποίησης, ως αντιπρόσωπος της Κυβέρνησης, οι Αντιπρόεδροι της Βουλής κ.κ. Α, Νεράτζης και Β. Αποστολάτος, ο Περιεφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Σ. Σπυρίδων, η Αναπληρωτής Δήμαρχος Πειραιά κ. Θ. Βλασσοπούλου, ο κ. Ιωαννίδης, επίτιμος Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάση», οι Βουλευτές Πειραιά κ.κ. Π. Μελάς και Θ. Δρίτσας, οι εν ενεργεία Ναύαρχοι κ.κ. Κ. Κυριακίδης και Δ. Παπαγιαννίδης, ο Ναυτικός Διοικητής Αιγαίου Αρχιπλοίαρχος κ. Δ. Παλιάτσος, οι Πρόεδροι ΣΕΕΘΑ κ. Γ. Λιάκουρης, Άλσους Ν. Παράδοσης κ. Γ. Χρανιώτης, Ν.Μ. Αβέρωφ κ. Ε. Γαβαλάς, Ν.Ο. Ερετών Πειραιά κ. Ι. Παπασπύρου ΠΕΠΕΝ κ. Γ. Βλάχος, ΟΙ Βετεράνοι του Β΄ Π.Π. Ναύαρχοι ε.α. κ.κ. Δ. Δούσης, Θ. Μανωλόπουλος, Γ. Μόραλης, Γ. Δαϊσπύρος, οι κυρίες Σ. Βούλτεψη, Δ. Μπόκοτα και Τζ. Φραγκούλη, κ.ά. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιώς, που έδωσε μια ξεχωριστή νότα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Ν.Μ.Ε. Η Πρόεδρος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, μίλησε εν συντομία για τους αγώνες που δίνει καθημερινά το Μουσείο για τη συνέχιση της λειτουργίας του. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης, Επίτιμο Μέλος του Μουσείου, για την συνεχή προσφορά του σε αυτό.
Post: Χάρης Τορτορέλης


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ SLIDE ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΝΕΟΚΛΕΓΕΝ Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ¨το κοπη τη πιτα¨ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ Ναυτικο Μουσειο(?) Ελλαδος??

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως μην περιμένεις ανώνυμε να ρθει το Μουσείο στο σπίτι σου και ν' ανοίξει την κούτρα σου να σου μάθει ναυτική ιστορία και παράδοση... Αν αναζητήσεις λίγο ψυχαγωγία και όχι μόνο αρπαχτές, ακόμα και μέσω του διαδικτίου μπορείς να ενημερωθείς τί ακριβώς κάνει ο κάθε οργανισμός, πολιτιστικός ή όχι.

Eίμαι εδώ είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ,"ψυχαγωγει",το εν λογω Μουσειο(?).