Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

150 υπνόσακοι για τους άστεγους της Αθήνας.

Με μεγάλη συμμετοχή ευαισθητοποιημένων πολιτών πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση υποστρωμάτων και υπνόσακων. Πάνω από 150 υπνόσακοι και άλλα τόσα υποστρώματα συγκεντρώθηκαν από την ευγενική συνεισφορά πολιτών διαφόρων ηλικιών, νέοι, γέροντες, μαμάδες με τα παιδιά τους, γυναίκες και άνδρες, δημιούργησαν μια ζεστή αγκαλιά για 150 περίπου άστεγους προσφέροντας βοήθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ένα ακόμη μεγαλύτερο μπράβο, ειδικά σε εκείνους τους γονείς που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και ήρθαν με τα παιδιά τους, δείχνοντας την ευαισθησία τους. Ήδη οι υπνόσακοι και τα υποστρώματα έχουν αρχίσει και μοιράζονται.

Όλες οι φωτογραφίες εδώ από τους Έλληνες Ενεργούς Πολίτες


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι τα καταφεραμε βρε παλι!τη δουλεια του κρατους την κανουμε εμεις!αυτος ο ανθρωπισμος ειναι το τελειο αλλοθι των κυβερνωντων!
αφου δωσαμε 150 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ υπνοσακους για 3000 αστεγους, Μαρτη μηνα με 3 βαθμους το βραδυ, ειμαστε ηρωες και εμεις και το κρατος!
την καναμε παλι την καλη μας πραξη, αρα ειμαστε ΕΜΕΙΣ καλοι χριστιανοι, αρα ΕΜΕΙΣ(τα ανθρωπακια και οι κηβερνησεις) θα παμε στον παραδεισο!ποσο περηφανοι πρεπει να ειμαστε!
αντε αρκετα καλες πραξεις για σημερα,ας ξαναγυρισω στον τριθεσιο καναπε μου, στο παπλωμα μου γιατι εχει βαλει κρυο...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισμό που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα. Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Τα στοιχεία είναι: Μερισιώτης Βαγγέλης, Ευαγγελισμός ΜΕΘ2, ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00. Προωθείστε το όπου μπορείτε. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο γι αυτήν την πρωτοβουλία. Στον Ανώνυμο που έγραψε το πρώτο σχόλιο έχω να πω οτι με τη συνεχή γκρίνια δεν γίνεται τίποτα. Το κράτος δεν ακούει τις γκρίνιες μας και να ρίχνουμε όλες τις ευθύνες σε αυτό δείχνει μόνο τη δική μας ευθυνοφοβία. Το "κράτος" αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από εμάς τους ίδιους. εαν καλλιεργούμε αυτή τη νοοτροπία του "εγώ θα σώσω την Ελλάδα;" τότε ούτε κι εμείς ούτε και το κράτος θα κάνει ποτέ τίποτα χρήσιμο.

Μπράβο λοιπόν σε αυτή την πρωτοβουλία, εύχομαι να υπάρξει και συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΗΝ ΣΚΗΣΕΙς ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΜΕ ΤΙς ΚΑΛΕς ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕς.