Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Δώσε και σώσου!

"Στιγματισμένο" τετράποδο που συμμετείχε ενεργά στη χθεσινή διαδήλωση αλληλεγγύης στους συληφθέντες στα επεισόδια του Δεκεμβρίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΆΛΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΣΚΎΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΎΣΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΟ ΡΟ ΒΕ ΣΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΚΙΝΤ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛ΄ΤΟ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΜΟΛΙΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΙΡ. ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΜΕΙΩΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

αυτα τα σκυλακια ειναι τελεια...ερχονται σε καθε πορεια και τις περιφρουρουν απο τους μπατσους.αμα τους κανουν πεσιμο με δακρυγονα(των οποιων τη δραση εχουν ηδη πολλοι αρχισει να την καταλαβαινουν,καρκινο του πνευμονα,ξεραμενα πνευμονια και πολλα αλλα...)σημαδευουν κατευθειαν στα τρυφερα κ*λαρ*κια τους!

Ανώνυμος είπε...

οσο για σενα πατριωτη της δεκαρας που εχεις γραψει απο πανω...ε, τι να σου πω;;;
εδω ο κοσμος καιγεται και πεθαινει κατα χιλιαδες απο την πεινα και εσεις ακομα ονειρευεστε χαμενες εδω και αιωνες πατριδα...
εισαι σιγουρος οτι το χωμα που πατας τςρα ειναι ''ελληνικο'';
μπορει να το εχουν πουλησει στην coca-cola και εσενα το προβλημα σου να ειναι οι σκοπιανοι. οι αλβανοι και οι τουρκοι...ο'τι να'ναι...

Ανώνυμος είπε...

Βαλε τον σκυλο να δαγκωσει και τον προλαλούντα και να του γαυγίσει στ΄αυτί ότι ο σκύλος χρειάζεται όσο απέναντι ακούς Αούούούούούούούούούούούούούούού από τους γκρίζους λύκους. Μην τον ακούς και κάνε αυτά που σου λέω.