Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Μια λιμνοθάλασσα έχει δημιουργηθεί στη Βυζαντίδα...

...στο δρόμο για το Αργάσι. Παρότι ο δρόμος απέχει 10 μέτρα από τη θάλασσα δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης πρόβλεψη για να μη λιμνάζουν τα νερά της βροχής. Για την ακρίβεια δεν πρόκειται μόνο για νερά της βροχής! Αλλά και για βοθρολύματα που ξεχειλίζουν από τους σωλήνες της αποχέτευσης, αφού αρκετοί "ξύπνιοι" Αργασιώτες έχουν συνδέσει τις υδρορροές με το δίκτυο της αποχέτευσης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στη συγκεκριμένη περιοχή, δικαίως βρωμάει βοθρίλα...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Γι αυτό καλό είναι να κάνει εκεί το ΠΝ ένα ναυτικό φυλάκιο, γιατί όπως πάει σε λίγο θα δούμε την τούρκικη φρεγάτα (του Λαυρίου) να μπαίνει μέσα στα σπίτα μας.

Ανώνυμος είπε...

einai oli tous gia gelia kai gia klamata.kai theloun na tous ksanapsifisoume pali. afou hmaste malakies.

Ανώνυμος είπε...

Μην γράφεις λιμνοθάλασσα είναι απαγορευμένο.
Θα σας την πέσουν παπάδες και Ρουσόπουλος. Στο τέλος θα χάσετε τα σπίτια σας.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά μην μπερδεύεστε. Η λιμνοθάλασσα είναι στα πλαίσια της ειδικής διαδρομής που πρέπει να διασχίσεις ούτως ή άλλως εάν θέλεις να πας από το Αργάσι στη χώρα και αντίστροφα. ΄Οποιος δεν έχει κάνει αυτή την διαδρομή, χάνει. Καλύτερη και από το ράλλυ Ακρόπολις.Δεν ξέρεις από που να ξεφύγεις από τις λακούβες. Τα δε σλάλομ που πρέπει να κάνεις είναι το κάτι άλλο. ΄Ηθελα να ήξερα ο Πρόεδρος του Αργασίου δεν περνάει καθημερινά από εκεί για να πάει σπίτι του? Δεν τα βλέπει αυτά? Θα πρέπει καθημερινά να θέτουμε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα την δική μας και των παιδιών μας?