Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Είναι λεβεντιά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Λεβέντης...

...που φρόντισε να βολέψει το γιό του διορίζοντάς τον στη Βουλή. Αυτή η πράξη ανατρέπει τις κατηγορίες που διάφοροι προσάπτουν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι τάχα χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων. Οι Συνασπιστές δεν είναι απέναντι στο σύστημα αλλά είναι κομμάτι του συστήματος και φροντίζουν, όπως όλοι οι σωστοί Έλληνες, για το διορισμό των παιδιών τους στο Ελληνικό Δημόσιο. Επιτέλους ας σταματήσουν οι επικρίσεις επειδή ένας πατέρας φροντίζει για το μέλλον του παιδιού του. Μήπως θα ήταν καλύτερα να το άφηνε να γίνει ...κουκουλοφόρος;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του Δραγασάκη; Σιγά το θέμα!!

Ανώνυμος είπε...

na bgoun oi apisteroulides kai tis zakynthou pou milan epi pantos epistitou na mas poun tin apopsi tous.omws ti na poun kai autoi ta idia kanoun milan gia epanastaseis klp kai o men enas einai o........ diaplekomenos nomikos.......kai o allos einai proikothiras pou kollaei afises gia boikotaz anpsiktikwn se kantina sxoleiou gia na plixei ton merokamatiari kantina

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.
ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
ΡΙΧΤΕ ΛΑΣΠΗ.
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Αριστεροί είναι σε όλα Προοδευτικοί... Να μην υιοθετήσουν κι αυτοί τους σύγχρονους τρόπους βολέματος της ελληνικής κοινωνίας;;

Πέρα από τα αστεία, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΞΙΟΤΑΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. Οι "αριστερές" ιδέες φοριούνται ως αξεσουάρ στο βραδινό συνολάκι τους... και για να πέφτει στάχτη στα μάτια του κορόιδου λαού που νομίζει ότι τον αγαπούν...

Και για να μη βγει αφρίζοντας κανένας "αριστεροπροοδευτικός" και μου σούρει τα εξ αμάξης, δηλώνω πως ΟΛΟΙ οι πολιτικοί "δήθεν" είναι, συντρόφια!!!!! Αίμα από το αίμα μας, ζαβολιάρικα παιδιά ενός λαού που ακόμα διατηρεί ακέραιο το ραγιαδισμό του και κλέβει τον κόπο του από τον εαυτό του... Απλώς, με τους γιαλαντζί "αριστερούς" στην πληγή προστίθεται κι η προσβολή!

Γειά σου Αλαβάνο μου, είσαι παλικάρι!!! Έμπαινε Τσίπρα γόη!!! Αλέκα for ever...

Ρε, θα με κάνετε να ερωτευτώ τον Μητσοτάκη!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ (ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ).
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ (για να σεβαστουμε και το περιβαλον) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΝΔ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ (εκει μοιραζουν και φτυαρια)

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ; ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΤΟ ΦΕΚ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝ ΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΑΣΠΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

τι εχει να μας πει ο κ δικηγορος του ΣΥΡΙΖΑ για το θεμα αυτο που μας το παιζει εκπροσωπος του κοματος στην ζακυνθο και απο την αλλη ειναι νομικος του κεφαλαιου.
Για οσους δεν γνωριζουν εχει υπαρξει δικηγορος μεγαλοεπιχειρηματια που προσφατα βαρεσε κανονι,δικηγορος μεγαλοτοκογλυφου που τωρα ειναι στη φυλακα,δικηγορος ζακυνθινου εφοπλιστη που προσφατα κατηγορηθηκε απο αθηναικη γνωστη εφημεριδα για συμμετοχη του στο σκανδαλο παυλιδη για τις αγονες γραμμες στο αιγαιο.
Να τον χαιρονται οι ανθρωποι του συριζα που μου κανουν τους υπερασπιστες του λαου.
Θα επανελθω δριμυτερος.

Ανώνυμος είπε...

ATSARANTE MAS XALAS TIN SOUPA TORA TELEYTAIA, TI EGINE VARETHIKES I ERICSES OLO SOU TO VAROS STO PERIVALLON. VRE MIPOS O ATSARANTOS ITANE TSALAPETINOS?