Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Φοβερές καταγγελίες κατά Τριανταφυλλόπουλου, από πρώην συνεργάτη του.


Αν αυτά που καταγγέλει ο Σωκράτης Γκιόλιας για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο είναι αλήθεια, τότε ο Μάκης θα πρέπει να αποχωρήσει από το "ευγενές άθλημα" της δημοσιογραφίας, αφού αντί για Ταρζάν αποδεικνύεται Ρομπέν των Δασών με ...κολάν!

Ο Γκιόλιας, μεταξύ άλλων καταγγέλει:
- Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο.
- Με έβαλες να παρακαλέσω τα παιδιά στο troktiko να μην γράφουν τίποτα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, το ALTER και τα πλαστά τιμολόγια.
- Επέμεινες ότι έπρεπε να σταματήσουν να ασχολούνται με τον Νίκο Χατζηνικολάου επειδή όπως είπες: "Μας δίνει διαφήμιση για το zougla.gr"
- Ζήτησες να γράψει το troktiko κατά του προέδρου του ALPHA επειδή δεν σου πλήρωνε «νταβατζιλίκι» το πρόστιμο δικαστηρίου για εκπομπές που έγιναν επί προεδρίας άλλου ιδιοκτήτη.
- Ζήτησες να μην να γράφονται πράγματα (στο triktiko) που ούτε ο ίδιος δεν βγάζεις (στο zougla.gr), όπως με τα πλαστά τιμολόγια.
- Σε πήρε ο Γ.Κουρής στο τηλέφωνο του σπιτιού σου και τον είχες ανοιχτή ακρόαση και σου είπε ότι «τον Παπαγιάννη τον έχω για να μου κάνει τις δουλειές».
- Με έπαιρνες τηλέφωνο για να μεταφερθούν θέματα κατά του Καραμήτσου και του Αναστασιάδη σε μια περίοδο που είχαν καταλαγιάσει τα πράγματα.
- Όλα τα παιδιά του γραφείου έγραφαν για το «Πρώτο Θέμα» και ποτέ δεν κανόνισες να πληρωθεί κάποιος έστω και 1 ευρώ.
- Όμως πήρες 15 εκ. ευρώ από την «βρώμικη υπόθεση» όπως έλεγες και ενώ νωρίτερα δήλωσες ότι θα δώσεις τις μετοχές σου στην ΕΣΗΕΑ ή θα τα χαρίσει.
- Τα παιδιά στο γραφείο σου είναι ανασφάλιστα.
- Απαγόρευσες σε μέλη της ομάδας σου να έχουν blog αλλά έκανες blog στο portal σου και παράλληλα ζητούσες να περαστούν σε άλλο blog κάποια ζητήματα σου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ!!!

amalthia είπε...

exw enan filo pou doulevei stin ekpobi tou sto alter,alla kai stis proigoumenes,edw kai 10 peripou xronia. Mas elege oti einai anasfalistos kai kakoplirwmenos,den to pistevame mexri pou arrwstise sovara kai ta plirwse ola apo ti tsepi tou kathoti itan ontws anasfalistos.
Ola auta apo ton upotithemeno dimosiografo pou maxetai gia tin alitheia..an tou ti plirwseis prwta arketes xilliades eurw,alliws arneitai na vgalei to themataki sou.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά "Ο Δημοσιογράφος" πέρσυ πέθανε φέτος βρώμισε.
Ανθρωπος που αντί για τ' όνομά του επιμένει να αναφέρεται ως "Ο" δημοσιογράφος, δείχνει όχι πόσο ψηλά έχει βάλει τον πήχη, αλλά πόσο έχει καβαλήσει το καλάμι και καλπάζει.
Ανθρωπος που δεν αναγνωρίζει στον καθένα το δικαίωμά του της αυτοδιάθεσης είναι ο μεγαλύτερος Φασίστας.
Ανθρωπος που μάχεται για την δημοκρατία,την ισονομία και την καταδίκη της εκμετάλλευσης και έχει ανασφάλιστους σκλάβους (γιατί "σκλάβοι" είναι οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεών του)δεν δικαιούται να αναφέρει τον όρο δικαιοσύνη.
Ανθρωπος που επανέρχεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών δεν κάνει καθαρή δημοσιογραφία. Συμβόλαια εκτέλεσης νονών της νύχτας θυμίζουν.
Ανθρωπος που απο την παντοκρατορία της εκπομπής του ξεσχίζει ανθρώπους και όταν δικαιώνονται δεν εκχωρεί τον ελάχιστο τηλεοπτικό χώρο, πόσο μάλλον να ζητήσει συγγνώμη,δεν είναι δίκαιος, δεν είναι ηθικός.
Ανθρωπος που διατυμπάνιζε (ποιός τον πίστευε,αλήθεια;)οτι τα λεφτά που θα έπαιρνε απο το Π.Θ θα τα πέταγε απο το παράθυρο,ενω το μάτι του γυαλίζει απο το χρώμα του χρήματος,τι αξιοπιστία μπορεί να έχει;
Ανθρωπος που έβγαλε κάποια θέματα και δικαιώθηκε,δεν πιστεύω με τίποτα οτι τα έβγαλε για να καθαρίσει ένα απόστημα.Εκανε επίδειξη δυνάμεως για να τον φοβούνται... κάποιοι.Τους κούνησε το δάκτυλο"κοιτάξτε τι μπορώ να κάνω ΑΝ θέλω".ΜΟΝΟ γι αυτό.
Πού ήταν στη συνέχεια;
Τέλειωσαν τα θέματα;
Κέφι νάχεις να σκαλίζεις κι απο βρωμιά παντού.
Εμείς στη Ζάκυνθο ξέρουμε...
ΟΧΙ, δεν δικαιούται να λέγεται ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,όπως αρέσκεται.
Υπερέτης δικών του συμφερόντων είναι όπου θέλει και όποτε θέλει.
Δεν είμαι κατευθυνόμενη (διότι όποιος εναντιώνεται στον Δημοσιογράφο είναι κατευθυνόμενος)κανενός Τρωκτικού,Ατσάραντου ή όπως αλλιώς λέγεται, είμαι απλός ελεύθερος πολίτης που έχω δικαίωμα να κρίνω αυτά που βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

Σε τούτη τη χώρα από λόγια είμαστε πρώτοι, στις πράξεις ουσίας δεν πάμε και τόσο καλά...

Μια πρόταση: Αντί να λέμε λόγια, ας προχωρήσουμε επιτέλους σε πράξεις. Μηδενική τηλεθέαση στις εκπομπές του και μηδενική επισκεψιμότητα στο site του. Και θα δεις για πότε παίρνει πόδι από παντού. Και μετά να τον δούμε τι αξίζει, έξω από το "λημέρι" του.

Αν από την άλλη μεριά συνεχίσουμε να τον βλέπουμε, δίνοντάς του αξία, τότε γιατί τον κρίνουμε αρνητικά; Αυτές είναι οι αξίες μας ως κοινωνία, μ'αυτές θα μας λούζει ο κάθε Μάκης.

Ανώνυμος είπε...

8a ksexasoyme oti ir8e gia ena ypoti8emeno reportaz stin zakyntho poy telika den egine pote?alla gia mpanaki ston agio nikola me toys mpraboys toy erxotan...
de leo bromaei poly o typos alla ftene kai oi kanalarxes gia oloi ayti tin megali paraia poy trome stin mapa