Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Ωραία και μόνη η Ζάκυνθος με πατώνει!

Συνεχίζονται οι παράλογες απαιτήσεις των ατόμων με αναπηρία που ζουν στη Ζάκυνθο. Αν και υπάρχει μια παγκόσμια οικονομική κρίση- και θα έπρεπε να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που έχουμε ένα πιάτο φαΐ- τα άτομα με αναπηρία θέλουν και αθλητικούς χώρους. Βέβαια, η Ζάκυνθος δεν είχε ποτέ καμιά ιδιαίτερη παράδοση στον αθλητισμό αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό γιατί εμείς οι Ζακυνθινοί είμαστε άνθρωποι του πνεύματος. Ούτε για την καλλιέργεια του πνεύματος υπάρχουν υποδομές στη Ζάκυνθο- και μάλιστα πολλοί Ζακυθινοί παροτρύνουν τα παιδιά τους να εγκαταλείψουν το σχολείο- αλλά και αυτό είναι απόλυτα λογικό αφού τα γράμματα και οι τέχνες υπάρχουν στο DNA μας, ενώ παράλληλα υπάρχει και η πιθανότητα της επιφοίτησης. Όλα κυλούσαν ήρεμα στο όμορφο νησί μας, μέχρι τη στιγμή που ο αθλητής του Ζακυνθινού Συλλόγου ατόμων με αναπηρίες Αριστοτέλης Μαρίνος άρχισε να κάνει επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σαν να μην έφτανε αυτό. Ο Αριστοτέλης Μαρίνος αποφάσισε να δοξάσει τη Ζάκυνθο και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Μόλις ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης επέστρεψε στη Ζάκυνθο, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και ανθοδέσμες, ενώ οι αρμόδιοι υποσχέθηκαν πως... η συνέχεια εδώ από το raporto.

του Πιτσιρίκου
όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Η φωνή των Ποπολάρων"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eytyxws poy yparxoyn kai lene alh8eies. mprabo toys. einai dynato kai energo komati ths koinwnias mas

Ανώνυμος είπε...

Sιγα μην ασχοληθουν στη ζακυνθο οι αιρετοί μας με τετοια ψιλα θεματα!!! Αν ηταν για κανενα τσιμπουσι καθε ειδους η για Οφιτσια και καρεκλες για τη δοξα θα εβλεπες με τι μανία θα διαγκωνιζόταν!!!!

ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ofou h afendes tou nisiou den kanoun TIPOTA para koitane na fane oti kndili perasei apo to nisi.GIATH TOUS DINOUME TO POLITIMO PSIFO MAS?????

Ανώνυμος είπε...

Γιατί απλούστατα εμείς είμαστε οι ανάπηροι...στο μυαλό!Περαστικά μας, αν και δεν το βλέπω.