Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Σώος βρέθηκε ο surfer...


...που αναζητούσαν χθες το βράδυ, στη θαλάσσια περιοχή Ζακύνθου Πελοποννήσου, Λιμενικό και εμπορικά παραπλέοντα πλοία. Ο surfer απέπλευσε χθες στις 5 το απόγευμα από παραλία κοντά στο Κατάκολο και βγήκε για εξάσκηση με άνεμο 9-10 μποφόρ! Τρεις ώρες μετά οι συγγενείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του και τότε ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια ανεύρεσής του, με τη συμμετοχή ελικοπτέρου, σκαφών του Λιμενικού και εμπορικών πλοίων. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο νεαρός κατάφερε να βγει σε παραλία κοντά στην Κυλλήνη, απ' όπου και ειδοποίησε τους οικείους του.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΟΣΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΜΑΚ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΟΙΑ ΛΙΜΕΜΑΡΧΕΙΑ, ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

asta la vista

Αδρεναλίνη λέγεται, σου έχει μεινη καθόλου ????

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΑΖΗ ΣΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΝΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΕΠΟΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ,Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποσο κοστίζει η "αδρεναλίνη" σου φίλε, σε μένα ,στον άλλο που δεν φταίμε σε τίποτε να πληρώνουμε την ασυνειδησία του καθενός;
Διότι αν δεν το έχεις καταλάβει τα super puma,η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ,των λιμενικών μέσων, απαιτούν ΛΕΦΤΑ και όχι σάλιο,που τα πληρώνουμε οι υπόλοιποι,για την "αδρεναλίνη" μερικών ανεγκέφαλων.
Κάνε την πλάκα σου οταν την πληρώνεις ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

Όποιου του μέλλει να πνιγεί,
ποτέ του δεν πεθαίνει....
Βρε... δεν πιστεύω ο σέρφερ να ήταν ο Μητσοτάκης?????

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να τα πληρώνουμε σε μερικά παιδιά που έχουν τα @ρχιδι@ να τολμήσουν,το κάτι παραπάνω ακόμα και με κίνδυνο της ζωης τους παρά να τα τρώει το κάθε λαμογιο, ασε που κάνουν και πραγματική εκπαίδευση οι διασώστες

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

anonime kane minisi kai se ayton giati den se rotise!!!

Ανώνυμος είπε...

FILE NIONIO KALA TA LES. H MALAKINI PAEI SYNEFO

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι αν την ασυνειδησία τη βαφτίζουμε "αρχίδια".
Και λυπάμαι εάν θεωρείτε οτι γίνεται εκπαίδευση με τέτοιους τρόπους και για τέτοιους λόγους.
Για την πλάκα σου να βάζεις σε κίνδυνο ζωές άλλων μόνο οτι "έχεις αρχίδια" δεν το λες.
Ασε για τα χρήματα που ξοδεύονται για τη διάσωση...
Περαστικά στα μυαλά μας.